Does he like me....more than a friend?

erkica • Od: 2.9.2010 • Prispevkov: 195
Does he like me....more than a friend? 4.4.2014 21:55
Hejla vseem Wink
mam eno vprasanje. pac gre se za mojga sosolca..v katerga sm trenutn zagledana *-*..pac zanima me al tt on slucajn kj cuti do mene..k je tak:vedni bo pozdravu...****..ozaljen bo ce je bom hotla njegov čik vzet ko mi bo ponudu..vedno med poukom ce vidi da sm ga pogledala me pozdravi tak da dva prsta v peace dvigne..ko bo vodu dq sk slae volje bo vse naredu dab me nasmejau....ko se **** pa ga v fori zalostn pogledam..pa rece de no..tis nasa deklina..pa tak..dost se menma pa druzma..sm rea nwm al je to to al ne..
lp Wink
Teika • Od: 2.6.2013 • Prispevkov: 83
Re: Does he like me....more than a friend? 5.4.2014 0:07
hej Smile Pomojem je nekej v tej smeri ja.. če se tako obnaša do tebe na takše drugačen način.. pač da ga skrbi za tebe, je velikokrat v tvoji bližini (družbi). Fora je v tem ko zaradi prijateljstva obtičiš v friend zone.. :S ampak če se bosta ujela kar ne dvomim bi lahko postala kaj več Smile informiraj nas Smile

erkica pravi:
Hejla vseem Wink
mam eno vprasanje. pac gre se za mojga sosolca..v katerga sm trenutn zagledana *-*..pac zanima me al tt on slucajn kj cuti do mene..k je tak:vedni bo pozdravu...****..ozaljen bo ce je bom hotla njegov čik vzet ko mi bo ponudu..vedno med poukom ce vidi da sm ga pogledala me pozdravi tak da dva prsta v peace dvigne..ko bo vodu dq sk slae volje bo vse naredu dab me nasmejau....ko se **** pa ga v fori zalostn pogledam..pa rece de no..tis nasa deklina..pa tak..dost se menma pa druzma..sm rea nwm al je to to al ne..
lp Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.