Sva par ali ne?? Hodiva ali ne hodiva?

S fantom se občasno dobivava in se poljubljava, sicer pa kao ne hodiva. Kako drugi vidite to: sva par ali ne?
Poljubljanje definitivno pomeni, da sta par.
24%
 24%  [ 22 ]
Poljubljanje še ne pomeni, da sta par.
75%
 75%  [ 69 ]
Skupaj glasov : 91

janjchyka92 • Od: 17.10.2008 • Prispevkov: 5
Sva par ali ne?? Hodiva ali ne hodiva? 17.10.2008 21:31
hja moja situacija je taka....z fantom sma bla skupi 2 tedna...pol me je pustu, saj ni za resno vezo....zdaj sva 1 teden skupi...a ne kot par....dobivama se in ze liževa...pa še kaj več.....nwm kaj naj nardim....a se vam zdi to prau?
4everyours • Od: 17.10.2008 • Prispevkov: 15
Re: Sva par ali ne?? Hodiva ali ne hodiva? 17.10.2008 22:11
hm, po mojem ni ne narobe in ne prav. odvisno kaj si ti od njega želiš, koliko ti pomeni, itd. če bi rada kaj več, ti on s takšnim početjem daje samo lažno upanje, v resnici pa on ni za nič resnega.
če bi rada samo lizanje in druženje, pol pa okej.. vedi pa, da si lahko en dan kr zmisli, da tega več noče.. in ne boš mogla nič, saj niti skup nista bla:) to je bolj za sproti, bi rekle moje frendice Very Happy
Re: Sva par ali ne?? Hodiva ali ne hodiva? 18.10.2008 11:47
4everyours pravi:
hm, po mojem ni ne narobe in ne prav. odvisno kaj si ti od njega želiš, koliko ti pomeni, itd. če bi rada kaj več, ti on s takšnim početjem daje samo lažno upanje, v resnici pa on ni za nič resnega.
če bi rada samo lizanje in druženje, pol pa okej.. vedi pa, da si lahko en dan kr zmisli, da tega več noče.. in ne boš mogla nič, saj niti skup nista bla:) to je bolj za sproti, bi rekle moje frendice Very Happy

ej tnx ti punee Embarassed
MissBeauty • Od: 27.10.2008 • Prispevkov: 11
Re: Sva par ali ne?? Hodiva ali ne hodiva? 27.10.2008 14:39
tko ti povem..mi temu pravimo da sereta...:d..pač še mata neki in to lahko pomeni da bota spet skp :d
Morena • Od: 11.10.2008 • Prispevkov: 33
Re: Sva par ali ne?? Hodiva ali ne hodiva? 27.10.2008 19:03
Če se poljubljata to še ne pomeni da sta par. Pa tudi kaj več .. nista par.
Sm v podobni situaciji.
sara • Od: 24.10.2008 • Prispevkov: 20
Re: Sva par ali ne?? Hodiva ali ne hodiva? 27.10.2008 19:12
MissBeauty pravi:
tko ti povem..mi temu pravimo da sereta...:d..pač še mata neki in to lahko pomeni da bota spet skp :d

mi tui rečemo temu da ga serjeta Wink
Re: Sva par ali ne?? Hodiva ali ne hodiva? 27.10.2008 19:46
Morena pravi:
Če se poljubljata to še ne pomeni da sta par. Pa tudi kaj več .. nista par.
Sm v podobni situaciji.

kak f podobni?? Shocked
Morena • Od: 11.10.2008 • Prispevkov: 33
Re: Sva par ali ne?? Hodiva ali ne hodiva? 28.10.2008 12:08
Zasrala sva že par mesecou nazaj .. pa zdej spet serjeva, pa še kaj več.
Pa nisva par. Confused
BulldogXY • Od: 25.10.2008 • Prispevkov: 19
Re: Sva par ali ne?? Hodiva ali ne hodiva? 2.12.2008 19:29
men se isto zdi de serjeta kr... če rečeš de hodiš z nekom, ga morš prvo rad pa de sodelujeta med sabo pa si pumagata. To za mene pumen de sta ubistvi u eni zvezi.
če pa ga ti kušuješ brezveze pa... klinc to!!!
lažji pa bulš bi blo če bi si najdla enga tipa pa ga mela rada ku se vsaj splača lizat... ne pa kr neki kr ti je to všeč.
Nwm... men se ne zdi uredi to... najd tipa ku ga boš mela res rada:D
ne splača se tku Smile

P.S.: če te tip pusti j najbul druzga najdit kr čene te lhka sam ukul prsta suče Very Happy Wink
lollipop • Od: 2.12.2008 • Prispevkov: 27
Re: Sva par ali ne?? Hodiva ali ne hodiva? 2.12.2008 20:00
pomoje to ni prou...sori sam vid se da te hoče tip sam izkorist..če bi te meu res rd nebi tega delu...uživi z nim dokler bo že trajal...če bi bla na tvojem mestu bi bla še neki cajta z nim pol bi ga pa ****, da bo vidu kko to zgleda...
upam d ti bo šlo use ok. Very Happy
Dancer • Od: 28.3.2009 • Prispevkov: 26
Re: Sva par ali ne?? Hodiva ali ne hodiva? 6.4.2009 18:21
sara pravi:
MissBeauty pravi:

mi tui rečemo temu da ga serjeta Wink

Al pa da Mutitaaa Exclamation
manciii • Od: 12.1.2009 • Prispevkov: 74
Re: Sva par ali ne?? Hodiva ali ne hodiva? 6.4.2009 19:23
Vidva mutsta(usai tko mi rečemo)...in tu fullll! Very Happy
Sam če se bo to ponaulal in ponaulal....in te nebo šenkrt prašu...pol je use skup brezveze in te ma sam za neko igračko s katiro se lhko žwal...upam da do tega nebo pršlo Confused ...sam you never know!
Nč..uso srečoo Wink
lollipop • Od: 2.12.2008 • Prispevkov: 27
Re: Sva par ali ne?? Hodiva ali ne hodiva? 7.4.2009 14:07
če je tip že biu s tabo pa te pol pustu in zdej spet mutita, mislm da te sam izkorišča...če bi te meu res rd bi te že prašu...
fLomaster • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 394
Re: Sva par ali ne?? Hodiva ali ne hodiva? 3.7.2009 14:17
direktno ga upraš kaj je zdj z vama. pol ti bo pa že povedu kaj si misl. Smile
mogoč bi biu p spet rd s tabo pa ga je sam strah tvoje reakcije č te še enkrt upraša č bi bla z njim, sj te je že enkrt pustu.
princessx1 • Od: 2.1.2009 • Prispevkov: 24
Re: Sva par ali ne?? Hodiva ali ne hodiva? 3.7.2009 18:56
Defenitivno nista skupej dokler te on ne upraša. Sj čiz logičn. Ist je blo z mano in enim na začetku sicer sm vedla da sm mu huda in to, on je tut vedu da je men.. pa sva se pol en tedn tko dobivala pač.. nisem vedla kaj nj prčakujem ne nč. Nism si hotla dajat preveč upanja [pesimist no xD ]. Pa sva en dan dobila pa sva se pol še neki pogovarjala in jz slučajno omenim tko 'ja pa sej mi2 itak nisva skup' pač uno kao u **** pa me res upraša. Smile
zdj sva pa skup pa ga mam res najnajnajnajraj. <3

Lej splača se uprašat.. direktna bod res. Ker če ne boš ne boš tk hitr zvedla kaj tip hoče od tebe razn če te upraša no. Uso srečo ane. Smile
TicTac • Od: 20.5.2009 • Prispevkov: 40
Re: Sva par ali ne?? Hodiva ali ne hodiva? 13.7.2009 22:49
No, nekaj časa je kar minilo, kako sta zdaj? Kako sta rešila situacijo pa to..? [če sta jo seveda]
Sicer kot je že bilo napisano je odvisno kako ti gledaš na to..js recimo mam frenda..res dobrga frenda s kerim sva se hmm...za ''popestritev dogajanja'' vsake tok časa malo lizala. Ampak sva se potem ko sva se prvič ''zlizala'' lepo pogovorila in sva se zmenila da je to samo za foro in da ne bo na naju vplivalo..in res ni, še vedno sva tako rekoč bf pa tudi če mava js tipa in on punco. Tako da res odvisno kako ti gledaš na situacijo in kaj si želiš.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.