rezanje• brezimena69
• Od: 7.8.2013
rezanje
2.3.2014 12:33
hej mene pa zanima kk se ljudje sploh rezejo? pac kk dobis ziletko pa se ppripravis do tega in vse? ker js nebi mogla • anotherhornyteenage
• Od: 12.2.2014
Re: rezanje
2.3.2014 13:21
uff.. to je mene tud zanimal, poj sm pa iz nekaterih virov izvedel, da pač tisti k se režejo oz. k se samopoškodujejo da so tko globok v depresiji in da na ta način sprostijo svojo notranjo bolečino. poj maš pa tuki še folk k hočjo bit kao ''wannabe'', ubistvu pa sam pozornost s temu vzbujajo. pač maš kle en folk k ma res težave, in lahka rečm da je depresija zelo huda duševna motnja s katero se ni za igrt. tisti k pa to delajo za pozornost majo pa pomojtm tud kkšno motnjo, al pa so sam ''radovedni''.
to je to upam da sm ti kej pomagu, če sm kj pozabu napisat oz. da sm kej narobe napisu me ostali popravte • slovenc79
• Od: 19.8.2011
2.3.2014 14:08
raj sploh ne razmišli o tem • Teika
• Od: 2.6.2013
2.3.2014 20:33
heej.. bolje da o tem sploh ne razmišljaš. po mojem do tega pride ko oseba ne najde drugačnega izoda .. je v globoki depresiji in na ta način pokaže svoje težave oz. si s tem dejanjem olajša težave.. vseeno pa to ni izhod iz kakršnihkoli težav..bolje je poiskati pomoč kot pa samopoškodbe.. (moje mnenje) brezimena69 pravi: hej mene pa zanima kk se ljudje sploh rezejo? pac kk dobis ziletko pa se ppripravis do tega in vse? ker js nebi mogla
• irish
• Od: 12.2.2012
2.3.2014 22:32
To počnejo ker..
Fizična bolečina, kri, šok... nekako odvračata pozornost od psihične bolečine. Za njih je to nek pobeg od njihovih težav. Na tak način pozabijo na njih, čeprav za nekaj sekund. Ta občutek razobremenitve jih zasvoji. So primeri, ko to počnejo, da kaznujejo svoje telo.. Poznam pa primer(e), ko je oseba to počela samo zato, da bi pritegnila pozornost in se smilila okolici. • lollipoop
• Od: 8.8.2012
5.3.2014 17:23
no sam ne tega delat, ker se ti loh za zmeri pozna....
• Nicky98
• Od: 7.3.2014
.
7.3.2014 23:43
Js sm se nekajkrar rezala. Najprej sam za probo kasneje pa pač k mi je blo težko ampak sm brez kakršne koli pomoči po enem mesc odnehala pa se mi nič ne pona. Sicer je res, da tvoja notranja bolečina izzveni res verjemte ne morte si predstavlt feelinga ampak morš najt način kako se s težavami soočiti drugače naprmer moj način, da spraznim glavo je jahanje k mi res ful pomaga pa odkar mam svojga konička je use perfect.
• lollipoop
• Od: 8.8.2012
26.3.2014 18:05
ooo kul kr konjaaa..
no.. nimamo usi te sreče.. pa pač.. odvisno kok se porežeš.. pa kolk nazaj si se • Rocafella
• Od: 24.1.2010
26.3.2014 19:41
hah, jaz sem enkrat probala, pa se mi po pol leta še vedno poznajo kao brazgotine žiletka se dobi vsepovsod, uporabljajo se tud rezila iz šilčka, škarje, .. _________________ bitch i'm a mogul, yes i am global. [link] • zarjicaa
• Od: 7.4.2014
7.4.2014 21:04
okej, evo tole je moja zgodba in mišljenje o rezanju pa to:
imam prijatelco ki se je rezala. sicer še kar punca in vse, ampak nikoli ni dobila pozornosti in potem se je začela rezat. morda je bla v depresiji morda ne, jst bolj mislim da ne, ker res ni dajala takega vtisa. sej vem, da depresivni ljudje so navzven veseli, ampak pri njej se je kar videlo da ji nič ne manjka. in smesno se mi je zdelo, ker si je skos vihala rokave tko do komolcev in kazala svoja zapestja in si jih ogledovala da bi jih ja se vse sosolke pogledale. mislim tole se mi zdi bedarija. oprostite izrazu, ampak to je res iskanje pozornosti. in ne maram takih ljudi. zdaj se sicer ne reže več. evo to je moja zgodba. zdej če mene vprašate se vedno več predvsem najsnic, reže zato da bi vzbudile neko pozornost pa da bi mele kao neko tragično zgodbo. sej ne rečem, velik jih je zares nesrečnih in sočustvujem z njimi. ampak rezanje ni rešitev! če čutiš potrebo po tem, rajši vzemi v roko flumaster namesto žiletke, pa si namesto da se porežeš riši metuljčke po roki! ker življenje je lepo! vem da se tko ne zdi vsem, ampak a veste kaj, probleme mamo vsi, eni večje drugi manjše. in treba jih je reševat, verjet vase, izkusit življenje, da se kej naučimo! rajši bodte srečni ljudje da vam je blo dano življenje (nisem verna btw) ker ni bilo vsakemu in izkoriste ga! naredte kej da bo boljše in ne si delat slabše! pa tut če mislite da ne bo nikol bolš, po dežju vedno posije sonce. in mogoče se vam zdi bedno ja, men se je tut včasih pa sem si enkrat rekla da če lahko ostali uživajo v lajfu zakaj pa ne bi še jst? vsi smo si enaki in vsi si zaslužimo srečo! ne pozabte tega pa še neki: nikol ne svojih skrbi, bolečin držat v seb. mogoče se zdi da ne moreš nobenmu zaupat samo ni res, ker so ljudje k jim je mar za vas no verjetno tegale ne bo noben bral ker je čist predolgo ampak če pa je kdo že prišel do sem pa upam da sem mu kej pomagala • TheMan
• Od: 26.8.2012
10.4.2014 16:25
depresija ni dusevna motnja ampak dusevno stanje. To je ogromna razlika .
• TamchRawr
• Od: 13.10.2014
23.12.2014 23:03
brezimena69 pravi:hej mene pa zanima kk se ljudje sploh rezejo? pac kk dobis ziletko pa se ppripravis do tega in vse? ker js nebi mogla
Če sem iskrena sm se zarad hudih bolečin lani dokaj močno rezala, približno 3-krat, od takrat pa pred tem se več ne ker še se mi vedno brazgotine poznajo in je minilo leto pa pou od tega... Drgač pa pač k maš pouno glavo usega slabega ane... dobiš občutek kot da je konec s tabo, se hočeš obesit ampak se na koncu začneš rezat. Če se režeš med najhujšimi trenutki k je depresija močna potem niti prave bolečine sploh ne čutš saj se skriva v tvojem srcu... kasnej se komi mal začut da maš nekej na roki / nogi / kjerkol. Za rezanje se sploh ne prpravljaš, vzameš neki ostrega pa gremo... sam raj ne razmišljat o tem, depresija ni kul. • slovenc79
• Od: 19.8.2011
24.12.2014 1:01
đizas.. kaj pa ostalih miljon stvari ki jih lahko počneš da daš iz sebe neko žalost, jezo? kakšno telovadbo si omislite.
tudi jaz mam momente ko se počutim da bi blo boljše če me ne bi blo, ker sem pač beden človek. ampak takrat se moraš zavedat da je to nek nerealen občutek, ki je plod preveč neaktivnosti in preveč razmišljanja. takrat se spravim telovadit in po eni uri se počutim kot kralj če hočete trpet neko bolečino, naj bo to napor ob dobrem treningu. je vsak kej koristi od tega • smrketa12345
• Od: 24.5.2014
30.12.2014 22:33
kot da bi opisovala mojo prijateljico! prav isto od pike do pike:)
zarjicaa pravi: okej, evo tole je moja zgodba in mišljenje o rezanju pa to:
imam prijatelco ki se je rezala. sicer še kar punca in vse, ampak nikoli ni dobila pozornosti in potem se je začela rezat. morda je bla v depresiji morda ne, jst bolj mislim da ne, ker res ni dajala takega vtisa. sej vem, da depresivni ljudje so navzven veseli, ampak pri njej se je kar videlo da ji nič ne manjka. in smesno se mi je zdelo, ker si je skos vihala rokave tko do komolcev in kazala svoja zapestja in si jih ogledovala da bi jih ja se vse sosolke pogledale. mislim tole se mi zdi bedarija. oprostite izrazu, ampak to je res iskanje pozornosti. in ne maram takih ljudi. zdaj se sicer ne reže več. evo to je moja zgodba. zdej če mene vprašate se vedno več predvsem najsnic, reže zato da bi vzbudile neko pozornost pa da bi mele kao neko tragično zgodbo. sej ne rečem, velik jih je zares nesrečnih in sočustvujem z njimi. ampak rezanje ni rešitev! če čutiš potrebo po tem, rajši vzemi v roko flumaster namesto žiletke, pa si namesto da se porežeš riši metuljčke po roki! ker življenje je lepo! vem da se tko ne zdi vsem, ampak a veste kaj, probleme mamo vsi, eni večje drugi manjše. in treba jih je reševat, verjet vase, izkusit življenje, da se kej naučimo! rajši bodte srečni ljudje da vam je blo dano življenje (nisem verna btw) ker ni bilo vsakemu in izkoriste ga! naredte kej da bo boljše in ne si delat slabše! pa tut če mislite da ne bo nikol bolš, po dežju vedno posije sonce. in mogoče se vam zdi bedno ja, men se je tut včasih pa sem si enkrat rekla da če lahko ostali uživajo v lajfu zakaj pa ne bi še jst? vsi smo si enaki in vsi si zaslužimo srečo! ne pozabte tega pa še neki: nikol ne svojih skrbi, bolečin držat v seb. mogoče se zdi da ne moreš nobenmu zaupat samo ni res, ker so ljudje k jim je mar za vas no verjetno tegale ne bo noben bral ker je čist predolgo ampak če pa je kdo že prišel do sem pa upam da sem mu kej pomagala |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.