nevem naslova.. odpri prosim!

brezimena69 • Od: 7.8.2013 • Prispevkov: 51
nevem naslova.. odpri prosim! 1.3.2014 1:16
nevem kje naj zacnem.. (pisem na mobiju in ze vnaprej oprostite za napake..) tole pisem ker mam probleme.. pac ja mam starsa ki mi nudita veliko.. nobeden od njiju ne zasluzi nekej mal stem da ma oci velik vec dnarja kokr mami.. in ja mami je taka da ucas zna bit ful dobra pa use pa je kul z njo zunej ucasih pa sploh me ne razume in mam obcutek kot da me sploh ne mara.. oci je tud neki taksnega.. ma dneve (redko) ko je dobre volje, veseu, zabavn ,.. pa da ni tecn in zatezen.. ampak vecino dni je pa tecnoba ki lezi na kavcu za racunalnikom telefonom in televizijo pa ga po domace boli kita za vse.. oba starsa sta kratkih zivcev in ju je lahko napalit.. recem lahko nedovzno stvar pa lahk iz tega pride ven neki ful groznega.. nemorm rect da me starsa pretepata alpa karkoli, veckrat se zgodi da me mami udari alpa zlo popeni.. zacne se dret name ko da sem neka zivau in krici kokr naglas lahko.. prau grozno za slisat.. to je ponavadi ce sva sami in ce nism pridna.. seveda po njeno... nimam pospravljene sobe pa mi vse omare pa mizo pa vse zmece v enem sunku na tla (vcasih tud kej polomi) in mi da 5 minut casa da pospravim.. ampak nemorem v joku se tega nardit.. pa ponavadi dobim slabso oceno (2 ali 3 (po njeno bi mogla met vse 5) in se razkaci.. men se taka vzgoja ne zdi prau.. pa veckrat mi daje kazni (vzame telefon zaradi ocen, racunalnik, DRuZENJE s prijateljicami..) AMPAK TO NI PROBLEM!! oci me ni udaru ze kaksna 3 leta najmajn.. (stara sem 15) in to je vredu.. on mi tud da kazni sam se nikol mi ni prepovedu prijatelce (kar najbol boli ko mami to nardi).. najbol mi gre na zivce ker prehitro popenita.. mami dela slona iz muhe vedno!! morm povedat da ze 3 leta ne spita v isti sobi.. pri ociju me najbol boli da je PRODAU PARCELO NA MORJU (tja si najbol zelim- na morje gremo najmajn 3x polwti ampak noben od njiju noce v star kamp Sad( - tam poznam vse in tam si zelim bit cez pocitnice... celotne nimam nic proti.. ampak onadva sploh noceta tja niti za 1 teden.. ) to je najhujse kar je naredu.. tok sem ze prejokala zaradi tega prosim ju ze 2 leti.. pa nic... celo za roj dan sem si zazelela spet it tja pa nic.. raje mi kupita applov racunalnik kot da bi me za 1 teden pelala tja.. ko ssm se pogovarjala s prijatelcami NOBENE ni u zivljenju udaru ne oci ne mami... (ne mi pravit naj povem komu ker to nebo spremenilo nic in to ni krizni primer se nikol nism mela modrice drugje kot pa na custvenem podrocju..) mami pravi da se prevec klatim naokol (manjkrat sem zuni kot vsi moji prijatli ker zivim zunaj mesta (tud za to mi ni vseeno Sad( ) in niso ji vsec moje prijateljice ker so po njeno prevec nosijo in nevem kaj use se.. ampak to so ene izmed mojih boljsih prijateljic.. veckrat se mi prepove druzit Z NAJBOLJSIMI PRIJATELJICAMI kar je najhuje.. ker mi pomenijo najvec.. pravi mi ko recem kej ko sploh ni tko alpa povzdignem MAL glas pa se to ne neki da se zduram nad njo da jezikam da se pogovarjam z njo ko z mojimi smrklami... in spet se skregama.. sama mi kupuje stvari za 70? pa ji recem da naj mi be kupi pa mi pol pa jamra kk sama seb nc ne kupi pa sam men pa da ji gre z dnarjem za nohte.. vcasih ni potrebno nic pa se ze kregama... vcasih bi jo poslala na psihijatrijo v vojnik najrajs ker se obnasa ko psiho.. nic si ne da dopovedat vedno se zdira nad mano.. oce mi da dnar obcasno (redko redko) ampak mi da za drage cevlje itd.. on je vredu.. sam mami pa.. vcasih sem jwzna na njo pa spet ekola zacne prepir.. ze od nekdaj je tk pri nas.. pa se mnogo drugih stvari je naprimer ne zaupata mi sploh ne spustita me v daljni kraj (glih tko da bi mogla bit v dijaskem ) se na stajerskem je (tud jest sm na stajerskem) ker sem po njuno prevec labilna (al kko) pa zvecer ven pa nikamor.. ne smem spat k najboljsi prijatelci edino pri sestricni lahk spim (se to zadnje case bol poredko) alpa pri moji prijatelci pa se to sam eni.. tam nisem bla ze celo leto.. Sad pri men tu ni spau kdo drug ko sestricna ze tud kako leto pa sm jo uprasala ce lahk bff prespi pa je rekla da ne.. pa nic ji ne pase ze od samfga zacetka ko pozna ocija ji njegova sestra (moja edina teta ) ni usec in stem tud swstricni ne.. karkoli jo omenim mi jo vrze pod nos da naj se pa tja preselim ce je tam tok fajn.. pol enkrat prejld 2 letoma ko sem dobla novo sosolko (ki ma ful dobro mamo) sem ji omenla da se njena mama ful dobr oblaci pa zdej se vedno karkoli je pa sploh nima zveze s tem mi vzre pod nos da ja ces da sej je pa od te sosolke mama tko uredu pa da njo (mojo mami) naj pa kr usterlim..

ne mi rect naj se pogovorim z njima KER TO NI MOZNO KER SE BOSTA ZACELA DRET NAME..

pol mam drugo tezavo da nism zadovoljna s sabo s vojo kozo in postavo.. to bom probala uredit..

oprostite sam sem se mogla razpisat..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.