Rdeč izcedek

petra14 • Od: 11.2.2014 • Prispevkov: 18 • Kraj: Sežana
Rdeč izcedek 27.2.2014 11:27
Pri samozadovoljevanju sem opazila, da mi je vmes prteku rdeč izcedek. a mislte, da sm si poškodovala deviško kožco, al sem si kaj poškodovala nožnico, al kaj?
A ma kdo iz tega kkšne izkušnje, al kaj bi to lahko blo. Zdej me je kr mal strah, kaj se je zgodil. A bi mogla k zdravniku zaradi tega, ampak me je kr mal strah.
Hvala!
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: Rdeč izcedek 27.2.2014 15:00
kak dolgo pa traja ta ''izdecek'' ? par minut, ur? potem si si verjetno poškodovala al kožico al nožnico, ni razloga za obisk zdravnika, ponavadi se to zaceli v dokaj hitrem času
Re: Rdeč izcedek 28.2.2014 8:34
Ja blo je san tkrt neki časa zdej pa je spet uredu. mogoče sm bla preveč groba , k sm se. sam mal me je zabolel, mal je prtekl krvi pol pa nč več.
lana28 • Od: 1.4.2012 • Prispevkov: 88
Re: Rdeč izcedek 4.3.2014 18:02
najboljš je, da se nejprej zelo vzburiš, da boš zelo mokra, in bo orgsm velik boljši .. pa da greš počasi in potem stopljuješ tempo..
to je tak ko pr sexu .. kr nožnica je mišica.. in od začetka ni navajena velikost penisa in zato je boljš da fant od začetka gre bolj počasi in stopnjuje tempo da se nožnica navadi ..
zdej če se ti bo še kdaj to nardil.. boljš da si mal manj groba do sebe .. al pa da si uzameš mal več časa in počasi stopnjuješ Very Happy

trust me xD personal experience xD
Re: Rdeč izcedek 10.3.2014 11:43
Ja sej se mi zdi, da mi je bl zarad tega, ker sm bla do sebe mal bl groba in sm potiskala v vagino mogoče preveč grobo, al pa pre globo. drgač orgazmi so zlo močni s tem nimam problema, mogoč pa sm bla mal pregroba. a mislš, če je pregrobo ni dobr?
Vsen hvala
irish • Od: 12.2.2012 • Prispevkov: 180
Re: Rdeč izcedek 10.3.2014 16:51
Nič hudega ni.
In ja. Verjamem, da dokler se dobro počutiš, si ne moreš škodovat. Raze če čutiš večjo bolečino, takrat pa nehaj. Smile
Re: Rdeč izcedek 11.3.2014 15:59
včasih k sm tok horny bi počela še kaj več pa se vseeno pol kr ustavm. no ja včasih se je kr težko ustavt.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.