dija?ki dom lizike jan??ar maribor-s? za prehrano in ?iviljs

nimamidej • Od: 26.4.2012 • Prispevkov: 149
dija?ki dom lizike jan??ar maribor-s? za prehrano in ?iviljs 21.2.2014 19:58
hej.. mene pa zanima,?e bo kdo ?el naslednje leto u dija?ki dom lizike jan?ar u mariboru,al pa ?e je ?e tam? ?e bi lahko prosim kdo povedu,kak je kaj tam,a se lahko u?i?, kak?na je kaj hrana,?e so res tak?na "?udna" pravila, kot da bi pri?el v samostan.? kolko ljudi,ali sob ima eno kopalnico?

jst bom letos konc,kr ?e kon?ujem eno srednjo ?olo..ampak grem zdaj naprej u maribor naredit defercijalne izpite,potem pa kar u 4.letnik .. je mogo?e kdo iz frizerske pa bo ?ou 3+2 ?iviljsko prehranski tehnik? (kar v 4.letnik)..
al pa tisti,ko ste na tej ?oli,kaka je kaj ?ola,u?itelji,pouk,dijaki k hodjo tja? hrana v ?oli?

bi lepo prosila,da mi kdo odgovori,in pomaga..kr je mene ful strah it u dija?ki dom,kr same slabe stvari sli?m,od mojih zdej?nih so?olk,da me u?asih ?e kr mine.. :/

hvala za kakr?ne kol nasvete ?e u naprej.. Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.