Ne morem jest v javnosti• brezimena69
• Od: 7.8.2013
Ne morem jest v javnosti
20.2.2014 14:32
okej to ni tema da bi govorl o anorexiji ali cem takem.. to je tema pac rada bi da mi pomagaste: js mam problem.. in sicer ND MOREM JEST V JAVNOSTI.. pocutim se kot da ne jem lepo al neki da se bom umazala da bo salama padla s pice itd.. in zdej bom sla na srednjo solo in tam so malice.. pa novi ljudi.. in kk naj resim to? • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
Re: Ne morem jest v javnosti
20.2.2014 15:54
Če si malo bolj nerodna (kar sm tudi jaz) lahko poskusiš tako, da delaš bolj počasne in mirne gibe namesto nenadnih. Nič ne delaš s silo, sam potrpežljiva morš bit tudi če težko prerežeš košček mesa +če prideš do hrane s kako omako, bodi res previdna in počasna, te brozge znajo leteti :/ Največji nasvet pa je da se ne sekiraš. Prehranjevanje v javnosti je neki normalnega in človeškega in vsi smo že naleteli na preklet, trmast zrezek k se ni in ni hotu prežvečit alpa prerezat Tud men se je že dogajal da mi je nek trapastega odtelelo s krožnika pa sm mela srečo, da sm bla v družbi k se mi je sam režala • brezimena69
• Od: 7.8.2013
20.2.2014 20:30
hvala SmileOnMyFace pac nevem kk bi tele topli obroki pa da nisi cel usran pol ko jes kaksne palacinke pa tko... a mas se kaksno idejico? +HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA nasmejala si me da si fanta poskropila • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
20.2.2014 23:56
ja, kake take zadeve znajo bit problem, ampak se sčasoma navadiš poznaš tiste ogromne palačinke k jih ponavad delajo na prostem ob morju sploh na hrvaških obalah? Well yeah :$ • usss
• Od: 14.6.2011
• Kraj: Maribor
28.2.2014 3:38
Jaz sem imela iste težave. Nisem mogla jest v javnosti. V bistvu me je blo sram. Pa ful sem se obremenjevala. Zaradi tega v šoli sploh nisem nikoli nič jedla, domov sem pa prišla pozno. Takrat sem shujšala za 13 kg. 3 leta nisem mogla sploh jest v javnosti... To je ful čudno. Pa ko se zdaj za nazaj zamislim se mi to zdi bolano.
Pol sem počasi začela... In mi je uspelo, da zdaj lahko čisto jem v javnosti. Če jem kak sendvič al pa kaj si zmeraj trgam koščke kruha vstran. Pač ješ malo bol previdno, uglajeno. Vzami si zraven kako ogledalce, pa se na koncu pač pogledaš naskrivaj, če si vredu okrog ust haha:) Sicer pa... Naj ti bo čisto vseeno, če te bo kdo videl popacano ali kakorkoli. Pač ne razmišljaj o tem, ker sploh ni pomembno. V bistvu to vsi ljudje počnemo :p Ful se ne smeš obremenjevat, ker iz neke male stvari, lahko nastane dosti kaj hujšega. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.