Si upas prvi reci: "Rad/a te imam"?• bojana
• Od: 25.9.2008
Si upas prvi reci: "Rad/a te imam"?
14.2.2014 10:33
No, si upaš?
Ljubezenske izjave nam večini gredo težko z jezika. Si predstvaljaš, da rečeš "rada te imam" ali pa "lepo mi je s tabo", pa on reče "hvala". Seveda se lahko zgodi tudi obratno. Auč! In potem obstojiš s tistim izrečenim stavkom cel večer in se počutiš kot totalni luzer. Kot pravi Seinfeld: "Če ne dobiš "rada te imam" nazaj, je to precej velik cmok za požret. [link] • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
Re: Si upas prvi reci: "Rad/a te imam"?
14.2.2014 18:58
rad te imam
• Timo3113
• Od: 22.2.2011
14.2.2014 22:22
Boljše je prvo z dejanji preverit. Če vidiš, da ji je v tvojem objemu všeč, se ti ne more zgoditi, da bi izvisel • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
15.2.2014 11:07
Predn se js odločim to nekomu izpovedat, se že parkrat prepričam da mu nism tud js kr ena ampak če je že očitno da sta se nekak povezala je pol že tud čist očitno da se mata na nek način rada • FireInHair
• Od: 20.6.2013
18.2.2014 22:25
omg ne >.<
jas še do fanta upam nena it al pa ga kliknit na fb če mi je lušn/ simpatičen! ko mi je kiri dečko všeč tak sramežljiva gratam na začetku da še ptice o tem pojejo XD • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
18.2.2014 22:51
joj, ne bit tok nezaupljivi do sebe morte bit mal bl prepričani vase pa si rečt: ''why the heck not?'' vseen je bit bolš zavrnjen kot pa nikdar vedt a ti je ta oseba vračala čustva in če bi mogoče se lahko zaljubila itd itn :.. • PatrickStar
• Od: 18.2.2014
18.2.2014 23:02
Sem nameravala to reči prva, ampak me je prehitel |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.