tumblr*• derUndergang
• Od: 27.12.2011
tumblr*
9.2.2014 13:31
hej:) evo js sm zdej odprla novo temo o tumblrju in namen te teme je da tudi vi date sem link od svojega. vse vas bom followala nazaj in upam da tudi mal pokomentirate mojega in poveste kak se vam zdi tuki je pa link: [link] • justfly
• Od: 17.7.2011
Re: tumblr*
10.2.2014 23:55
maš tak lep sončn tumblr tuki je moj [link] • Katja523
• Od: 15.9.2012
11.2.2014 9:27
ŠE LINK DO MOJEGA: [link]
Objavljam najnovejše novice od Kylie & Kendall Jenner, Selene Gomez in Nine Dobrev, lp • Candycane
• Od: 20.8.2012
13.2.2014 23:31
še moj [link] Nazadnje urejal/a Candycane 28.3.2014 22:02; skupaj popravljeno 1 krat • Mandex
• Od: 19.2.2012
• Kraj: Ljubljana
19.2.2014 22:58
Naj mi en razloži kaj je fora tega Tumblrja? Ker nič ne štekam kaj je to.. JBG sem pač že mal v letih pa poznam od teh sajtov sam FB pa Twitter..
• SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
20.2.2014 11:04
Mandex pravi:Naj mi en razloži kaj je fora tega Tumblrja? Ker nič ne štekam kaj je to.. JBG sem pač že mal v letih pa poznam od teh sajtov sam FB pa Twitter..
se podpišem pod tole • derUndergang
• Od: 27.12.2011
20.2.2014 16:06
tumblr je stran namenjena bloganju, objavljanju fotografij (svojih ali tujih), deljenju svojega mnenja itd. za nekatere ki tega nimajo lahko res deluje da nima smisla ampak ga za vsakega uporabnika ima. jaz npr. grem gor ko sem slabo volje.. gledam lepe slike potem če sem depresivna lahko vidim objave ki te spravijo v dobro voljo in ti pokažejo da nisi sam. pa ne mislim da bi zdaj imel tumblr nek poseben pomen kot neka uteha al karkoli ampak enostavno ga vzljubiš in čutiš potrebo po urejanju le-tega.. pa tudi nabije ti samozavest ko dobiš kakšnega novega sledilca. pravzaprav pa, če tako pogledamo, nobeno socialno omrežje nima nevem kakšnega smisla.. niti twitter, myspace ipd. vsak uporablja kar hoče in kar se mu zdi fajn. okusi so različni, tako da če nimata tumblrja vama niti ni treba razumeti bistva te strani in je dovolj če vesta kaj je "point" tiste strani ki jo uporabljata vidva. ostalo pa ja ni pomembno?
lp:) • Candycane
• Od: 20.8.2012
20.2.2014 21:01
derUndergang pravi:tumblr je stran namenjena bloganju, objavljanju fotografij (svojih ali tujih), deljenju svojega mnenja itd. za nekatere ki tega nimajo lahko res deluje da nima smisla ampak ga za vsakega uporabnika ima. jaz npr. grem gor ko sem slabo volje.. gledam lepe slike potem če sem depresivna lahko vidim objave ki te spravijo v dobro voljo in ti pokažejo da nisi sam. pa ne mislim da bi zdaj imel tumblr nek poseben pomen kot neka uteha al karkoli ampak enostavno ga vzljubiš in čutiš potrebo po urejanju le-tega.. pa tudi nabije ti samozavest ko dobiš kakšnega novega sledilca. pravzaprav pa, če tako pogledamo, nobeno socialno omrežje nima nevem kakšnega smisla.. niti twitter, myspace ipd. vsak uporablja kar hoče in kar se mu zdi fajn. okusi so različni, tako da če nimata tumblrja vama niti ni treba razumeti bistva te strani in je dovolj če vesta kaj je "point" tiste strani ki jo uporabljata vidva. ostalo pa ja ni pomembno?
lp:) ! ! ! točno tko js mislim • CookieMonster
• Od: 22.9.2013
21.2.2014 22:05
Js sm si glih novge naredla:)
[povezava] |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.