Jezikovni tečaji v tujini• Teika
• Od: 2.6.2013
Jezikovni tečaji v tujini
5.2.2014 21:53
Hej usem • anabanana
• Od: 13.4.2010
• Kraj: Velenje!!! :)
Re: Jezikovni tečaji v tujini
5.2.2014 23:44
Sm bla na Malti en tedn, angleško morš tk al tk usaj mal znat. Ko prideš v šolo, ti dajo najprej test za pisat da vejo kolk maš predznanja, pol delate pa vaje al pa kake plakate (večinoma je skupinsko delo), pa pr družini je še nekod najboljš, kr maš še lahk pol kej od potovanja; poveš sam kam greš, kdaj prideš pa je to to :) čez nočno živlenje tam ga pa tk ni :) se splača :)_________________ Bombing for peace is like fucking for virginity! :) • Teika
• Od: 2.6.2013
6.2.2014 15:04
hvala [quote="anabanana"]Sm bla na Malti en tedn, angleško morš tk al tk usaj mal znat. Ko prideš v šolo, ti dajo najprej test za pisat da vejo kolk maš predznanja, pol delate pa vaje al pa kake plakate (večinoma je skupinsko delo), pa pr družini je še nekod najboljš, kr maš še lahk pol kej od potovanja; poveš sam kam greš, kdaj prideš pa je to to • slovenc79
• Od: 19.8.2011
6.2.2014 18:28
jaz sem se prek interneta večine naučil tujina je po svoje super ker si pač prisiljen se pogovarjat v tujem jeziku in se zlo hitro naučiš (sam ponavad gre folk v tujino žurat, učenje je sam izgovor). drugač pa ne vem velik, s tem nimam izkušenj iz prve roke. internet je sigurno cenejši • maya25
• Od: 16.2.2014
16.2.2014 19:13
Hej, jaz sem bila že nekajkrat na takšnem jezikovnem potovanju. Najprej so mi starši že v srednji to omogočili - takrat sem šla preko Kompasa, pa je blo kr ok. Sem pa nekaj let kasneje šla preko Lta iz S. Bistrice [povezava] pa mi je bilo super, tako da grem letos že tretje leto preko njih. Fora je, da ti organizirajo glih vse kaj hočeš. Od prevoza, nastanitve, izletov... lahko pa si to organiziraš tudi v lastni zasedbi - kaj ti je pač ljubše.
Recimo bila sem tudi na Malti, kjer je poleg žura tudi šola super, povrhu pa dobiš to za relativno malo denarja v primerjavi s katero drugo destinacijo. Upam, da sem kaj pomagala. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.