Nerodno mi je imet fanta...

tincqa • Od: 28.9.2008 • Prispevkov: 19
Nerodno mi je imet fanta... 16.10.2008 21:11
Helou folq!!!
Am jz mam eno tko čudno težavo ane...ubistvu sm u enga zalublna...in tut on ie vame kr mi je že vlikrat povedu...problem pa ie d se jz "bojim" hodt z nemu...nwm tak čudn filing mam ko razmišlam o tem...pa nsaploh si sploh ne predstaulam met fanta:shock: in nimam pojma kai nj nrdim...pa negre zto d jz temu tipu ne bi zaupala al krkol sam nekak čudn mi je ko sma sama nekje...in nwm no...res mi je full ČUDN...pa pol se še full bojim da bi me kdo od starcev vido z njim...skos morem bit oprezna pto...grozn ie...sj vem d ne štekate...mogoče pa kdo ia...pa pište mi kake nasvete...bom zlo vesela...adios** Razz
4everyours • Od: 17.10.2008 • Prispevkov: 15
Re: Nerodno mi je imet fanta... 17.10.2008 16:20
Ah, z leti pride vse. čez nekaj časa boš naenkrat začela razmišljati o tem, kak bi se blo fajn pogovarjat z dolocenim tipom in to bo všeč.. Smile pa tudi ko boš dovolj stara, se ti to več ne bo zdelo nič takega - nasprotno, fajn ti bo.
priporočam ti, da nikamor ne hitiš.. raje počakaš še par let in pol pride vse od sebe Wink
glede starcev in "skrivanja"".. ko boš dovolj stara za fanta, bodo tudi oni tako mislili in se ti ne bo treba skrivati. jaz sem mami takoj ko sva s fantom začela hodit, povedala in je dosti bolj prijetno biti z nekom, ne da bi staršem lagal kam si šel in s kom. verjemi Wink upam, da mami tolko zaupaš. pa še starejša je in bolj izkušena - fajn za pogovore Smile lepo se imej in pamet v roke. naj se ti ne mudi Cool
tincqa • Od: 28.9.2008 • Prispevkov: 19
Re: Nerodno mi je imet fanta... 17.10.2008 18:04
heh...tnx za nasvete...jia drgač pa z mami sva bl v slabih odnosih Sad
XXX • Od: 17.10.2008 • Prispevkov: 64 • Kraj: Ljubljana
(: 17.10.2008 20:54
se strinjam s 4everyours.

pač tok ne čutiš do njega dabi bla z njim..ozeroma je to samo ena najstniših ljubezni or something. lej sploh se ne sekirej..z leti pride res use..nebo ti več čudn in tut fant kater te bo meu res rad in ti njega(: tko da itak maš še fuul pred sabo in neboš zamudila ane.. fant tije ušeč in mislim dase pri tem konča..alipač. enivej, vse te še čaka:)
agfd • Od: 17.10.2008 • Prispevkov: 18 • Kraj: murska sobota
Re: Nerodno mi je imet fanta... 17.10.2008 22:35
sfdaac

Nazadnje urejal/a agfd 7.8.2010 3:49; skupaj popravljeno 1 krat
Nincy • Od: 18.10.2008 • Prispevkov: 37 • Kraj: Ljubljana
Re: Nerodno mi je imet fanta... 18.10.2008 11:41
ja js se tut strinjam s 4everyours...z leti pride use...pa tut če si z mami u slabih odnosih to še ne pomen d ji ne morš zaupat...sam pogum morš zbrat...pr men je biu tut to problem oz. je še zmeri..sam res če ti je ful velik do fanta pol mislm d nimaš nč za zgubit(:
Re: Nerodno mi je imet fanta... 18.10.2008 13:48
mogoče bi bli z mami v boljših odnosih, če bi ji kdaj zaupala kakšne svoje "ženske" probleme, bi se takoj bolj počutili povezani Wink
v vsakem primeru je tudi ona ženska in je v tvojih letih imela enake težave.. grem stavit, da te bo razumela.
AnahiDulce • Od: 5.10.2008 • Prispevkov: 7
Re: Nerodno mi je imet fanta... 23.10.2008 21:45
heii
js sm mela enak problem
s fantom sm hodila, sm nism in nism si upala bit znjim kje sama...
ful... čudn...
predn sva hodila, sva se ful dobr štekala.. pol takoj, ko pa sva začela... mi je blo pa neprijetno p to...
js te čist razumm.... čist enak problem sm mela.
ampk.... en nasvet. kr js sm use **** kr sm neki nardila k ne bi smela...
on mi je ful pozornost izkazvou, hotu je, da bi bla skp, šla u kino, itd itd....
ampk.. js sm se bala, da me bosta starša sprašvala S KOM grem, p čeprou bi mami vedla in razumela, da grem s fantom, sm bi misla, da bi nwmkaj delala... mgoče bi pretiravala...
pol so tle še drugi ludje k hitr obsojajo, in nwm... men ni blo useen kaj so govorl o men....
medva sva hodla mislm da 8 tednou pol sm ga p js pustila, k mi je blo ful bedd k nism mogla in nism upala in nism nevemkaj...
ampk... pomoje bi blo bolš, če bi mal počakala, p kasnej začela hodt, bi si tut več upala... kr to je blo pred veliik leti.... ene 4, 5 leti... če ne clo šest...
ampk pol sva mela čist... navadne odnose....
in zdej tko.. se štekava ampk nč tko fajjn prjatlsko...
Taanc • Od: 27.10.2008 • Prispevkov: 23
Re: Nerodno mi je imet fanta... 11.11.2008 20:33
pa že še nis ''prprauleana na zvezo''..
..drgač pa probi z nemu hodt..
..pa boš pač vidla kk bo an?*
sjaraa • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 46
Re: Nerodno mi je imet fanta... 21.7.2009 16:52
tincqa pravi:
Helou folq!!!
Am jz mam eno tko čudno težavo ane...ubistvu sm u enga zalublna...in tut on ie vame kr mi je že vlikrat povedu...problem pa ie d se jz "bojim" hodt z nemu...nwm tak čudn filing mam ko razmišlam o tem...pa nsaploh si sploh ne predstaulam met fanta:shock: in nimam pojma kai nj nrdim...pa negre zto d jz temu tipu ne bi zaupala al krkol sam nekak čudn mi je ko sma sama nekje...in nwm no...res mi je full ČUDN...pa pol se še full bojim da bi me kdo od starcev vido z njim...skos morem bit oprezna pto...grozn ie...sj vem d ne štekate...mogoče pa kdo ia...pa pište mi kake nasvete...bom zlo vesela...adios** :P

ej ful se podobno počitm res, kr neki je ta občutk XD
miaTHEshoe • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 448
Re: Nerodno mi je imet fanta... 21.7.2009 17:08
Hah mama isti problem. No sicer sem mela že kar nekaj fantov sam zveza nobena ni dočakala več ko 1 tedn Embarassed samo pr meni je pa tko da meni enostauno ni fajn met fanta oziroma tak da bi srala mo je fse kul pol da bi pa hodla mi pa ni fajn ko se počutim koda bi bla prvezana xD. dobro enim bo to smešno eni me pa še celo mogoče razumete Wink
Re: Nerodno mi je imet fanta... 21.7.2009 17:19
miaTHEshoe pravi:
Hah mama isti problem. No sicer sem mela že kar nekaj fantov sam zveza nobena ni dočakala več ko 1 tedn :oops: samo pr meni je pa tko da meni enostauno ni fajn met fanta oziroma tak da bi srala mo je fse kul pol da bi pa hodla mi pa ni fajn ko se počutim koda bi bla prvezana xD. dobro enim bo to smešno eni me pa še celo mogoče razumete :wink:

popounoma razumm :)
miaTHEshoe • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 448
Re: Nerodno mi je imet fanta... 21.7.2009 17:21
sjaraa pravi:
miaTHEshoe pravi:
Hah mama isti problem. No sicer sem mela že kar nekaj fantov sam zveza nobena ni dočakala več ko 1 tedn Embarassed samo pr meni je pa tko da meni enostauno ni fajn met fanta oziroma tak da bi srala mo je fse kul pol da bi pa hodla mi pa ni fajn ko se počutim koda bi bla prvezana xD. dobro enim bo to smešno eni me pa še celo mogoče razumete Wink

popounoma razumm Smile

maš kaki podoben problem?? Very Happy
Re: Nerodno mi je imet fanta... 5.8.2009 22:07
miaTHEshoe pravi:
sjaraa pravi:
miaTHEshoe pravi:
Hah mama isti problem. No sicer sem mela že kar nekaj fantov sam zveza nobena ni dočakala več ko 1 tedn :oops: samo pr meni je pa tko da meni enostauno ni fajn met fanta oziroma tak da bi srala mo je fse kul pol da bi pa hodla mi pa ni fajn ko se počutim koda bi bla prvezana xD. dobro enim bo to smešno eni me pa še celo mogoče razumete :wink:

popounoma razumm :)

maš kaki podoben problem?? :D

ja zlo podobn, sploh se ne počutm dobr da hodm s kakim fantom, pa sploh zto k sm ful nesamozavestna...pa dost me je sram...pa zmer se bojim da ko bi hodila z prjatlom k ga že doug poznam da pol ne bo kokr je blo da bo sam še slabš ko boma skupej, pa zdej v podobnem drek*u...in tut nevem kaj nej nardim pa pouno drugih problemou je še zravn...in kaj bi dala da bi bla samozavestna pa mu povedala v oči da neki čutm do njega, pa si ne upam in on misl zdaj da ga jas ''ne maram'' in zdaj se počutim ko da je konc vsega :(
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Nerodno mi je imet fanta... 6.8.2009 0:02
Samozavest.?
Rolling Eyes
Lakner • Od: 28.7.2009 • Prispevkov: 23
Re: Nerodno mi je imet fanta... 6.8.2009 1:41
tincqa pravi:
Helou folq!!!
Am jz mam eno tko čudno težavo ane...ubistvu sm u enga zalublna...in tut on ie vame kr mi je že vlikrat povedu...problem pa ie d se jz "bojim" hodt z nemu...nwm tak čudn filing mam ko razmišlam o tem...pa nsaploh si sploh ne predstaulam met fanta:shock: in nimam pojma kai nj nrdim...pa negre zto d jz temu tipu ne bi zaupala al krkol sam nekak čudn mi je ko sma sama nekje...in nwm no...res mi je full ČUDN...pa pol se še full bojim da bi me kdo od starcev vido z njim...skos morem bit oprezna pto...grozn ie...sj vem d ne štekate...mogoče pa kdo ia...pa pište mi kake nasvete...bom zlo vesela...adios** Razz

Porivat mu dej pa je stvar rešena
rsyka • Od: 19.6.2009 • Prispevkov: 117 • Kraj: Lj.
Re: Nerodno mi je imet fanta... 6.8.2009 8:27
sej pr men je isto k mam zdej tapruga tipa. model je bil ful kul in use zdej se je pa tko vame zatrapou da ga tut gledat nemorm več .. pa tud 1 cel tedn sm ga gledala tm na taboru in se mi zdi da sm se ga naveličala k sm mogla bit cel cajt z nim in sploh nism smela bit z drugimi prjatli. Poj pa eno noč nism pr njemu spala je bil pa čist dawn.. Kr neki !!! IZOGIBI SE TIPOM to je moj nasvet, čeprov za prjatle so pa bolš k babe...
anchycka • Od: 25.5.2009 • Prispevkov: 190
Re: Nerodno mi je imet fanta... 6.8.2009 12:03
tincqa pravi:
Helou folq!!!

pr men je blo na začetku isto...ko maš filing d to sploh ni normaln čeprou je...sam to počas sčasoma mine, tut k pr frendicah vidš, d malktera lahk preživi ta leta brez tipa...tko d mal počak da boš to spoznala,k da se silš je brez veze, k js sm se pa te to ful hitr mine in lahk zaj.... ful s tem, tko d počak, da boš vedla d je cajt za to, pa bosta oba srečna.sicr je pa to še najmanjši problem...to je že zlo vlik da sta si všeč...sprejemaj ga kot nekoga, ki bo del tvojga življenja enkrat pa rada ga mej...to ni težko.(nekateri) fanje so čudovita bitja:)zto se nikar ne sil in pust času čas.upam da ti bo uspelo.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.