Potem, ko imava spolne odnose, se me več ne dotakne• janchiii
• Od: 29.9.2012
Potem, ko imava spolne odnose, se me več ne dotakne
26.1.2014 23:21
ko sma ponavadi z fantom za vikend skupaj samo enkrat imava spolne odnose...potem se me pa niti dotakne ne vec pa jaz hocem pa mi rece da se mu neda...nimava nobenih drugih teza niti se ne kregava...nwm kaj bi lahko bilo narobe prosim pomagajte mi ali pa mi dajte kaksen nasvet kaj naj naredim prosim
Nazadnje urejal/a janchiii 1.2.2014 0:57; skupaj popravljeno 1 krat • slovenc79
• Od: 19.8.2011
Re: Potem, ko imava spolne odnose, se me več ne dotakne
27.1.2014 21:27
odvisno, po kolikem času bi spet rada sexala? pri tipih je drugače kot pri puncah. tipi smo po orgazmu utrujeni in če potem par ur počiva je to normalno ni nemogoče da mu ne paše vsak dan • janijan
• Od: 4.2.2014
4.2.2014 16:39
Hm.. ne vem.. zgleda si mu vredna samo tolk, da se "sprazni"... Men ni problem se po seksu crkljat do jutra.. niti mi ni problem "ga" trikrat pokonci spravit v eni noči.. Je pa res, da je dovolj, da svojo samo pogledam... Je to ljubezen? Oziroma je pri tebi ni? Je ne čutiš?
• janchiii
• Od: 29.9.2012
5.2.2014 10:07
saj njemu se tudi ni problem crkljat..samo do sexa mu ni... enostavn se mu neda..zato bi rada neki nardila ali ga malo podžgala da si bi premislu pa da bi pol...ampak nevem z čim ga naj mal vzburim...niti nevem natančno kaj mu paše. zato prosim fantje dajte mi napisat kaj vam paše prosim?• janijan
• Od: 4.2.2014
7.2.2014 16:21
Hm.. men zelo pašejo igrice.. kocke al pa igranje vlog.. paše dolga predigra.. rajc.. in pa obvezno, dokler ona ne doseže vrhunca, nisem zadovoljen in ne maram odnehat.. To meni paše, to morm dosežt Imam sicer dneve, ko se mi ne da, ampak takrat se mi potem res ne da.. ne tko kot pri tebi, da se vseeno 1x dol dam, pol pa da bi reku, da se mi kao ne da več.. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.