jaz sem zaljubljena, on bi pa bluzil• jagodka007
• Od: 18.12.2011
jaz sem zaljubljena, on bi pa bluzil
25.1.2014 13:40
okej stvar je taka
novembra sm ga začela bluzit z enmo tipo ki se takrat razšou z punco cicr sta mela že prej probleme ampak jz sm bla tist dokončni razlog da sta šla narazn sčasoma sm se jz zalubla v njega on pa tud v mene za novo leto me je vprašo če bi bla skup in ja use je blo lpo in prav počutla sm se kot u pravlici niti pomisla nism dab lah kaj šlo narobe in pol se mi en vikend sploh ni oglasiv in jst sm nardila celo paniko v glavnem je blo zastojn kr je blo z njim vse v vredo tedn po tem mi je reko da sma preveč hitela in če bi ga lah spet bluzla bla sm čist šokerana kr nism pričakovala kaj takšnega reku je da dela za to kr me nebi rad prizadev zvečer me je še poklico in sma se mal menla in jz sm tud hotla razčistit kaj je šlo narobe seveda drug dan nism mogla ga poklicat kr sm bla preveč na tleh in mi potem čes kakšn dan njegov prjatu napiše če vem kje je on pa sm ga klicala pa je meu nedosiglivo in sm si mislala pa žee mu je spet telefon odpovedal ampak zdaj je od tega žž kašn tedn mogoč več in še vedno nobedn neve kje je in jst nevem kaj naj nardim • slovenc79
• Od: 19.8.2011
Re: jaz sem zaljubljena, on bi pa bluzil
25.1.2014 13:48
ne bluzit če se pol zaljubiš.. zaljubi se v resnega tipa, bluzi pa z neresnimi, če ne boš žalostna.
prebolet ga bo treba, druge ni. razen če se ti da še naprej te igrice igrat, ampak te bo še bolj prizadelo. poglej moj avatar pa ti bo vse jasno kaj si mislim o tem • irish
• Od: 12.2.2012
25.1.2014 19:02
Joj, težko te je razumet... Torej njega ni že cel teden? Nihče ne ve kje je? Ali se samo nista slišala?
• janijan
• Od: 4.2.2014
4.2.2014 16:34
Hm.. Ne sili vanj.. nič ne boš dosegla.. mogoče se tebi zdi prav, mogoče je on celo butast, da ne dojame česa.. ampak, morš ti bit pametnejša in ne silit vanj.. moraš pustit, da se zgodi tko kot, da si je on tega želel.. vem pa, da je to težko načrtovat |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.