Manekenke / Modeli / Manekeni

1 | 2 | 3 | >>

Spremljate modo?
Da.<3
70%
 70%  [ 46 ]
Ne. !
29%
 29%  [ 19 ]
Skupaj glasov : 65

PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Manekenke / Modeli / Manekeni 13.7.2009 16:29
Toreej.. tu bi blo fajn, da bi objavli čimveč slik, da povete katere/i so vaši/e najljubše manekenke, manekeni, modeli.. Lahko se razpišete tudi o American's, Canada's, Australian's... next top models.. Cool
Bom jas začela. Very Happy
Naj model/manekenka je Gemma Ward.--> Zmaga v vsakem primeru!

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Ka ni ful lepa? iooj jas jo tak ljubim.. <333
aaah Gemma..<33 meni je ona tak simpatična..

Od manekenov mi je Landon Ross najlepši. <3

Klikni za povečavo.

Ameriški top model.. budala teyona je zmagala Twisted Evil
Še gre komu ona tak na živce, ko meni? jas bi jo zboksala skup Evil or Very Mad
Prasica!
FO al pa Allison bi mogle zmagat.<3
Za koga ste p anavijali na britanskem top modelu? Jas sem za Abigail Rose Clancy Wink

Klikni za povečavo.

Jas obožujem modo<3.. Upam, da jo vi tudi.
razpišite se*
misii • Od: 14.7.2009 • Prispevkov: 15
Re: Manekenke / Modeli / Manekeni 14.7.2009 12:35
MODAA!!taak jo obožuuujm Razz pa tut fuul slik pa tega mam od teh bl znanih modelou (tyra,naomi,heidi...).najlepša mi jepa 100% Ana Barros!!na kompu najdš pouvn slik raznih modelou in manekenk po sobi pousod slike... Very Happy ne vem mugoče sm tok na to počena tut zato ker tut sama že neki časa delalam pr modnih agencijah pa za razne revije se slikam.Tko da men je use to k te ličjo,mažejo,oblačjo fuuul supr Smile sam je pa res da se ene agencije preveč izžiulajo nad modeli (morš shujšat,morš to morš uno...) in to pol ene punce prpele tut do anoreksij in podobnga(vem iz lastnih iskušn Confused ). Tko da če se odločte da boste postale model,manekenka pr eni modni agenciji se najprej o tej agenciji dobr pozanimite.najbolš da uprašate tiste modele k so tm že dl časa al pa mau po forumih pogledate.Sama najbl priporočam agencijo Bronz. Cool

užiiviite*muaaa

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Nazadnje urejal/a misii 14.7.2009 13:46; skupaj popravljeno 15 krat
Re: Manekenke / Modeli / Manekeni 14.7.2009 12:54
Jaas tudi! Jas tudi, jas tudi! Jas sem bla lani na H&M, pa za drugo leto kao model za H&M, pa ena moja prijatlca ma mamo za Aladina, pa oma ble midve kao med starejšimi taam!!
Jas jo tui obožujem, nevem kaj bi brez nje Wink.. pa dedi kak so lušni×d
Meni sta tyra pa naomi ****.đd.. mislim tyra mi nima lepe postave, samo ma obraz.. pri naomi pa glih obratno Very Happy .. Pri kerih agencijah si blaa vse? Za Bronz dela en moj kolega Wink.. to je tak fajn menii.×d
nixx • Od: 16.3.2009 • Prispevkov: 58
Re: Manekenke / Modeli / Manekeni 14.7.2009 14:02
wow ko tole berem se mi zdi super avete xD ..mene sam zanima kak pridee to vsega tega da si tok na avdicijah za to pa uno ...ko to se mi zdi tko nemogoče ): pa me zanima prek česa ste se to not upelale Very Happy
Re: Manekenke / Modeli / Manekeni 14.7.2009 14:31
PorceLan pravi:
Jaas tudi! Jas tudi, jas tudi! Jas sem bla lani na H&M, pa za drugo leto kao model za H&M, pa ena moja prijatlca ma mamo za Aladina, pa oma ble midve kao med starejšimi taam!!
Meni sta tyra pa naomi ****.đd.. mislim tyra mi nima lepe postave, samo ma obraz.. pri naomi pa glih obratno Very Happy .. Pri kerih agencijah si blaa vse? Za Bronz dela en moj kolega Wink.. to je tak fajn menii.×d

a maš kkšno sliko?da vidm k me fuul zanima kko zgleda Very Happy če ti ni kul tle kazat pa loh na msn Smile
Re: Manekenke / Modeli / Manekeni 14.7.2009 14:52
misii pravi:
PorceLan pravi:

a maš kkšno sliko?da vidm k me fuul zanima kko zgleda Very Happy če ti ni kul tle kazat pa loh na msn Smile

ja zaj ka te zanima kaka sem jas, al kake so slike od H&M? Wink
slike mam v mapi, pa ti jih lahko slikam, pa pošlem, al jim pa rečem naj mi jih pošlejo, ker mam tak namen v čet it tja. Smile
Če pa za mene, ti lahko dam netlog Wink
Ti maš kake?
Re: Manekenke / Modeli / Manekeni 14.7.2009 14:56
nixx pravi:
wow ko tole berem se mi zdi super avete xD ..mene sam zanima kak pridee to vsega tega da si tok na avdicijah za to pa uno ...ko to se mi zdi tko nemogoče ): pa me zanima prek česa ste se to not upelale Very Happy

Jas sem pa hodla v manekensko šolo, pa sem se tam z eno vaneso spoznala. Njena mama pa ma toti Aladin, pa me je polek povabla.. pol so pa bli tam iz h&m pa to.. pa sem šla na modno.. zaj mam pa še za drugo leto kao slikce. Wink
Re: Manekenke / Modeli / Manekeni 14.7.2009 15:09
ajaaa hhhahahha. kr u decembrski 2009 hhhhahahaha buudala jst.
januar 2009 Smile Soorii Confused
Re: Manekenke / Modeli / Manekeni 14.7.2009 15:15
PorceLan pravi:
misii pravi:
PorceLan pravi:

slike mam v mapi, pa ti jih lahko slikam, pa pošlem, al jim pa rečem naj mi jih pošlejo, ker mam tak namen v čet it tja. Smile
Ti maš kake?

Jst bi tvoje vidla Very Happy ja jst jih mam neki na cdjih sam večino pa u knigi Confused
Re: Manekenke / Modeli / Manekeni 14.7.2009 15:17
misii pravi:
PorceLan pravi:
misii pravi:
PorceLan pravi:

Ti maš kake?

Jst bi tvoje vidla Very Happy ja jst jih mam neki na cdjih sam večino pa u knigi Confused

Jas tui v mapi.. Lahko jih slikam, ni problema. Smile
Re: Manekenke / Modeli / Manekeni 14.7.2009 15:26
jst k slikam se ne vid tok dobr Confused ne vem a je aparat tok gniu al pa jst ne znam XD no pol mi jih pa ene par pokaž Very Happy prosmm Smile
Re: Manekenke / Modeli / Manekeni 14.7.2009 15:31
misii pravi:
jst k slikam se ne vid tok dobr Confused ne vem a je aparat tok gniu al pa jst ne znam XD no pol mi jih pa ene par pokaž Very Happy prosmm Smile

Saj se boš naučla. Smile
Maš netlog?.. =P
Re: Manekenke / Modeli / Manekeni 14.7.2009 15:34
a-a.nimam :/
Re: Manekenke / Modeli / Manekeni 14.7.2009 15:36
aiia.. te pa msn. ×d
Re: Manekenke / Modeli / Manekeni 14.7.2009 16:03
maš na zasebcu Wink
Re: Manekenke / Modeli / Manekeni 14.7.2009 16:11
kak se pa to poglea? ×d
Jas sem anti za računalnike pač... *
Re: Manekenke / Modeli / Manekeni 14.7.2009 16:12
Ok že mam
Smutzy • Od: 12.4.2009 • Prispevkov: 128
Re: Manekenke / Modeli / Manekeni 14.7.2009 19:10
Eii..tiste ki ste manekenke med nami ne xD
Bodte tok prijazne pa tuki objaute svoje slike dej (:
Meni je to tok fajn gledat.
Pa da se z manekenkami, ki bodo lohk enkrat kokr Tyra Banks tuki tipkam....uau xD
Sem čist proud Razz
Ne res.
Objaute slikce.
Kr pomoje sram vas ni xD

Papa <33
PuuuPiixXxaaa • Od: 18.1.2009 • Prispevkov: 165
Re: Manekenke / Modeli / Manekeni 14.7.2009 19:41
Smutzy pravi:
Pa da se z manekenkami, ki bodo lohk enkrat kokr Tyra Banks tuki tipkam....uau xD
Sem čist proud Razz
Ne res.
Objaute slikce.
Kr pomoje sram vas ni xD

Papa <33

mhm...se strinajm Wink
Re: Manekenke / Modeli / Manekeni 16.7.2009 14:49
PuuuPiixXxaaa pravi:
Smutzy pravi:
Sem čist proud Razz
Ne res.
Objaute slikce.
Kr pomoje sram vas ni xD

Papa <33

mhm...se strinajm Wink

Nevem no.. Jas sama ziher nebom objavlala svojih slik tu gor Wink
Re: Manekenke / Modeli / Manekeni 16.7.2009 15:41
Klikni za povečavo.

Marisa Miller :$

Klikni za povečavo.

Siri Tollerod (ona je meni ful sexy.. sploh pri Vogue :$ )

Klikni za povečavo.

Sasha. <3 (tota baba je tak vlka jeote)

Klikni za povečavo.

Adriana. (kdo je nebi poznal Wink )

Klikni za povečavo.

Du Juan. (Balet Sad )

Klikni za povečavo.

Lily. ( Kolegica od moje Gemme. Wink .. Vem da ni lušna, samo meni je ona ful posebna. Sploh Tim zna iz vesoljca damo nareit Wink )

Klikni za povečavo.

Irina Kulikova. ( ključnica. =$)

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Re: Manekenke / Modeli / Manekeni 16.7.2009 15:51
GEMMICA MOJA (najlepša od najlepših. <3)

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

My darling with Josh Hartnett

Klikni za povečavo.

My darling with Vesolc

Klikni za povečavo.

hjooj meni se kr trgat začne ko jo gleam<3<3.. She'll be always my fav model.<3*
Re: Manekenke / Modeli / Manekeni 16.7.2009 16:00
Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Se opravičujem če grem komu na živce z njo, oz.če gre komu Gemmica na živce.. No, če gre komu, ma opravka z manoo Evil or Very Mad

Preelepšeejšaa jee. <3<3<3<3
Re: Manekenke / Modeli / Manekeni 19.7.2009 18:05
.......

Nazadnje urejal/a PorceLan 11.12.2009 22:53; skupaj popravljeno 1 krat
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: Manekenke / Modeli / Manekeni 19.7.2009 21:48
mal bi pa mogle shujšat, tk debele ne morjo okol lazit, pa še ona pista se jim lahk podre, ko to je pa le teža

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.