a je konc usega??

malik • Od: 13.8.2012 • Prispevkov: 35
a je konc usega?? 4.1.2014 20:57
ušeč mi je tip na šoli že 3 leta in isto vem da sm js njemu, zmeri dobesedno okameni k se srečava na bližje in preprosto čutim da neki je.

2 mesca nazaj sm se opogumla in ga ogovorila, dodala sem ga na fb in ga tut kliknila. model se je takoj zagrel in se na polno pogovarjat začel z mano. ampak je zlo hitr začel omenjat seks pač js sm spelala temo tako da je zgledal bol kot z.aje.bancija ampak vse se je vrtel okrog tega pa kok bova šla vn. nakonc mi je reku za cifro. nasledni dan v šoli je pozdravu ampak je biu zelo sramežljiv, je kr dol gledu. k grema usak na svoj konc pa dobim že sms od njega. v živo je taka revica k da se bi lihkar posral, po fb pa čist drugo.

nasledno rudno me on klikne. pol še naslednič sm ga pa js, je pa odgovarju kt da se mu ne da pog.z mano in sm tut js nehala pisat. ni me več kliknu, niti nč. tut to kar sva se menila da bova šla vn je kr pozabljen.

KAJ JE TO?? model še nikol ni meu punce... ampak da bi ga kr naenkrat nehala zanimat, a je to možno? 3 LETA me je tip gledu k da sm edina zanj,

nevem kaj nej nardim, nočm mu pa dajat filinga da rinm vanga
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: a je konc usega?? 4.1.2014 23:12
men se zdi najbolš da mu mal poveš da ne maraš če kdo nate gleda kot seksualni objekt. povej mu da si želiš neki več (sej najbrž si, ne?). potem pa od njega odvisno kako.. uglavnem, da se spoznata.
čist možno je da te ima rad, samo je še zmeden in po fb mogoče preveč sproščen, bolj kot bi blo koristno.

veš, tisti ki so na internetu najbolj glasni in pogumni so ponavad najbolj tiho v živo Very Happy (tudi jaz Wink )

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.