se sploh splaca?• mito123
• Od: 19.3.2012
se sploh splaca?
3.1.2014 3:12
Lep pozdrav. Imam en problem in sicer tudi v dvomih. Neka bivsa punca od prijatelja mi je zelo vseč, ona dva sta se sicer razsla in midva sva si zacela pisati nonstop. Vendar problem je zdaj ker sta se razsla sta pred 2 tednoma vendar punca se karne more pozabiti na njega zato ga ima samo za sex.. jaz sem od tega tipa zelo dober prijatelj in si skoraj vse povemo tako , da sem ji vse govoril kaj se pogovarjamo da jo zaj samo v glavo in da iz tega nebo nic da ga nebo dobila nazaj , vendar ona noce , hoce ga imeti ob sebi zato ga vabi
H sebi , jaz to se nekako gledam in razumem vendar jaz cutim do nje neko mocno energijo , ter v njeni blizini mocno bitje srca. skoraj vsak dan sem pri njej zato sem ji rekel ce imam kej sans in je rekla da mogoce cez cas ker ona ga ima se zmeraj ful rada vendar ga nemore imeti. Mislite da so moznosti? Pa koliko casa bo to trajalo itd ker ji stojim zelo ob strani ter pomagam. Bolje da potem ostaneva prijatelja kakor pa najhujsa sovraznika. Ter kako ves ce si ji usec ker se pogledava in se mi zacne smejati • annchx3
• Od: 29.5.2011
Re: se sploh splaca?
8.1.2014 23:44
ni vredno. punca je več kot očitno nezrela (čeprau teb sigurn zgleda še preveč zrela).
sam zavaja te in če se maš kej rad se ji neboš dovoliu prizadet. ona se sam tolaži s tabo, če praviš da govori da ga ma še vedno rada. in takoj ko ti reče da maš 'mogoče' šanse, vedi da jih nimaš. če bi jih meu bi ti nedvomno pritrdila da maš šanse in niti nebi bla z unim tvojim prijatlom več in ti nebi govorila, da ga še ma rada. oprosti, če je grdo povedano, je pa realno. • mito123
• Od: 19.3.2012
Re: se sploh splaca?
9.1.2014 1:42
Hvala sem dojel punca me je sam izkoriscevala da bi ga dobila nazaj. Ko vidi da ne gre me preprosto ****... ni vredna... so boljse od nje! Hvala za odgovor.
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.