Se ukvarja z mano sam zarad seksa?

irish • Od: 12.2.2012 • Prispevkov: 180
Se ukvarja z mano sam zarad seksa? 3.1.2014 0:47
Torej. En fant mi je ful ušeč in se že neki časa dobivama.. In vse kaže na dobro.
Ampak pomisla sem, kaj če me osvaja in hoče zarad česa... Drugega*? In ne morem nehat mislt na to. Mela sem izkušnjo ko je tip po parih zmenkih hotu spat z mano in ko nisem bla za, me je pustu. In blo mi je ful hudo, ker sem js njega pa mela rada.
Zdej... Res si ne upam še enkrat tega dožvet. Ne bi rada da se to ponovi. Ta mi je poseben. Res ga mam rada, popoun je.
In.. Skoraj ne morem verjet, da bi mu lahko bla ušeč.
Zdej samo... Kako naj vem, kakšne namene ma? Ne morem ga kar uprašat al pač?
mussy • Od: 3.9.2011 • Prispevkov: 123
Re: Se ukvarja z mano sam zarad seksa? 3.1.2014 0:58
lej pri fantih je tko, vedno se use vrti okol seksa, pač punce to bol skrivamo, sam pač hočmo daljšo pot (true love pa to sranje ane?) no lej če ti je kul z njim pa se rada dobivaš z njim pol se dej, maš dve možnosti: 1. pač si mu dejansko všeč in noče samo seksa ampak še kj več, te met za punco in it počas ampak na konc bo hotu tud mau več od lupčkanja. 2. ja hoče spat s tabo, sam vrjam mi če bi biu sam seks se tip ne ukvarja dolgo, lahko se pa v tem času vate zaljub mu rataš noro ušeč in na koncu ne bo sam to, ampak še kj več Smile

to da ga sprašujš se mi ne zdi pametno, sicer ne vem na kakšni ravni pogovorov sta, če mu dovolj zaupaš in veš da se ne bo prestrašu potem ga v hecu upraši kaj a si sam z mano da se dava dol al pa na foro, ne ga resno uprašat, k to lahko uzame k žalitev, da tok nizko mislš o njemu...
ne glede na to kaj se odločš ti želim srečo, vedno pa vedi vsak fant je ena izkušnja več, sicer te ne sme zaznamovati, da npr. ne moreš več zaupati v fante, ampak lej vsaj veš kaj lahko pričakuješ Smile srečno!
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Se ukvarja z mano sam zarad seksa? 4.1.2014 0:07
NEKATERIH fantih, mussy..

irish, ne se pustit izkoristit, v nobenem primeru.
mussy • Od: 3.9.2011 • Prispevkov: 123
Re: Se ukvarja z mano sam zarad seksa? 5.1.2014 19:17
okej oprosti ampak ush fantih, povej mi enga k noče seksat? **** še js komi čakam da bom, to je najstništvo to so hormoni pač... ja lahko si z punco k ti je ušeč in jo maš rd ampak prej al slej boš hotu neki več...

... tist k pa noče je pa pač homoseksualec (nimam nč proti),
si predstavlaš da po nwm pol leta zveze tip noče seksat s tabo? oz. se ljubiti s tabo kokr ti je lepše... mene osebno mi zabil in bi začela mislt kaj je z mano narobe a sm tok grda da pač se ne vzbur al kaj...
Re: Se ukvarja z mano sam zarad seksa? 5.1.2014 19:25
seveda vsi hočem seksat, ampak to ne pomeni, da se nam cel svet okol seksa vrti Smile
meni je bolj pomembno da so ostale stvari poštimane, potem pa seks. in ne, ni res, ker nekateri nismo taki da bi vsak dan neki drugega hotel. ubistvu sem totalno proti temu.

je pa danes in pri teh letih težko najt osebo ki je dejansko resna kar se zvez tiče. ampak, to velja za oba spola. jaz imam tudi včasih občutek, da so punce vse iste, da vidijo samo sebe in svoj užitek na prvem mestu, da so kar naprej zmedene, delajo "napake", ne vejo kaj bi rade, "se še iščejo" in podoben bullshit.. ampak, vem da niso vse take. kar je edini razlog da sploh še iščem punco.
Re: Se ukvarja z mano sam zarad seksa? 5.1.2014 22:09
Se opravičujem, če se je iz mojega posta razume, da jaz pa nočem seksat. Seveda bi mi bilo to ušeč. Samo nočem, da sem za njega samo nek objekt, trofeja, igrača. Misel na to me je zbila.
Re: Se ukvarja z mano sam zarad seksa? 6.1.2014 1:16
moj odgovor je bil mussy namenjen Wink

seveda, seks mora bit Wink ampak, če je resna zveza, morajo tud ostale stvari štimat, ne samo da se vse okol sexa vrti..
lubennicaaa • Od: 21.8.2012 • Prispevkov: 46
Re: Se ukvarja z mano sam zarad seksa? 6.1.2014 15:34
js tole stvar tkole vidm:
tep je on ful ušeč, očitn ti tut nemu..ampak ti se zarat prejšne zveze bojiš da bo s temu isto..vrjetn da mu nis sam trofeja, ampak če boš opazla da si mu, ga pusti!
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: Se ukvarja z mano sam zarad seksa? 6.1.2014 23:30
reči, da do poroke ne bo nič pa natezi neko zgodbico, da bo zgledalo bolj resnično in ne kot da se hecaš pa vleči to par dni in boš vidla njegovo reakcijo Very Happy
Re: Se ukvarja z mano sam zarad seksa? 7.1.2014 23:20
mussy pravi:
lej pri fantih je tko, vedno se use vrti okol seksa

ojoj, pol jih pa ogromn poznaš, d lahku tako samozavestno to rečeš Laughing
ne sj se hecam, ne resn uzet..sam niso usi fantki isti xD
Re: Se ukvarja z mano sam zarad seksa? 8.1.2014 21:50
Rocafella pravi:
reči, da do poroke ne bo nič pa natezi neko zgodbico, da bo zgledalo bolj resnično in ne kot da se hecaš pa vleči to par dni in boš vidla njegovo reakcijo Very Happy

Bi bilo uporabno, če bi se ga želela znebiti, hah. Smile
Re: Se ukvarja z mano sam zarad seksa? 8.1.2014 23:53
meni se zdi pa to mal otročje, pa tudi zavajanje je to. dvomim da imaš res namen do poroke čakat s sexom.
povej kako kot je, da potrebuješ čas. ne povej niti približno koliko. reci, da bo to, ko mu boš zaupala. če bo kar naprej težil za seks, to ni to. če pa bo malo utihnil in se bolj posvetil odnosu, ti kazal da te ima rad (in seveda tudi ti njemu), pa ko boš imela občutek da res nisi samo za seks, pa dajta Smile
janijan • Od: 4.2.2014 • Prispevkov: 4
Re: Se ukvarja z mano sam zarad seksa? 4.2.2014 16:48
irish pravi:
Torej. En fant mi je ful ušeč in se že neki časa dobivama.. In vse kaže na dobro.
Ampak pomisla sem, kaj če me osvaja in hoče zarad česa... Drugega*? In ne morem nehat mislt na to. Mela sem izkušnjo ko je tip po parih zmenkih hotu spat z mano in ko nisem bla za, me je pustu. In blo mi je ful hudo, ker sem js njega pa mela rada.
Zdej... Res si ne upam še enkrat tega dožvet. Ne bi rada da se to ponovi. Ta mi je poseben. Res ga mam rada, popoun je.
In.. Skoraj ne morem verjet, da bi mu lahko bla ušeč.
Zdej samo... Kako naj vem, kakšne namene ma? Ne morem ga kar uprašat al pač?

Vpraši! Takoj boš vedla. Je več vrst tipov in definitivno nismo vsi isti. Večina je nezrelih, to je res in iščejo samo seks. Kako te bodo spravli v posteljo, je njihova prva prioriteta, pred šolskimi obveznostmi. Če so za to potrebni triki, jih bodo uporabili. Je pa res nekaj ane.. Težko je ločit med iskrenimi in med dobrimi lažnivci... Po večini se tipom hitro zalomi jezik, ko jih vprašaš direktno.. Če nima izdelanega mnenja o zvezah, gotovo ne bo znal biti iskren točno kaj pričakuje, razen, če ti bo direktno povedal, da se hoče dat samo dol...

Po drugi strani pa se tut ženske po eni sami slabi izkušnji bojite vsega, ko hudič križa.. Ta bedni tipii pač kvarijo podobo ta v redu tipov in potem imajo ta v redu tipi probleme dokazat vam puncam, da so dejansko v redu.. Čim pa začneš preveč govorit, da si v redu, ti pa itak spet nobena ne verjame...

Dokler ne probaš pač ne moreš vedet. Saj veš kolk daleč lahko greš oz. želiš it. Če se pa že v osnovi bojiš tipa, da ti loh kej nardi, če boš vmes kaj spremenila mnenje, se pa sploh ne podajaj v karkoli z njim.
Re: Se ukvarja z mano sam zarad seksa? 6.2.2014 18:55
Je tale moj nesrečnež tudi pobegnil, ko sem odkimala. Pa sem samo, da vidim, kako bo reagiral. Vsaj vem.
Re: Se ukvarja z mano sam zarad seksa? 6.2.2014 22:16
irish, bodi vesela, da si ga pogruntala in odbila še preden bi te prizadel Smile mogoče si zdaj žalostna, ampak nekdo tukaj je ponosen nate, da si odločna in da pričakuješ od zveze več Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.