Jaz sem zaljubljena, zanj pa nisem prepričana

LV9 • Od: 2.1.2014 • Prispevkov: 13
Jaz sem zaljubljena, zanj pa nisem prepričana 2.1.2014 17:49
heii
no uglaunem: Jst pa en fant sva bla ucas ful frenda... In on je bil vame, jzt sem pa itak naivna k nwm kaj in sploh nism upazla, d ni tist fant, k te skooos nekinza rit grab, ampak tist, k te ma RES rad... Sploh nisva bla skupi, ampak me je veckat ubjeu pa na lase enkat kusnu <33333333333 ampak moja naivnost je brezmejna in itak me je bolil... Sad Sad Sad To j tist, k neves kua mas, preden ne izgubis.... In pol ga j njegou fotr **** k smo mel dan sole (kao neka prireditev k smo pel pa te finte) je naglas reku d j vame... Moj misek je dejansk zafarbu, ampak men j to uklopl cez en teden... In dejansk sm ga pugresala, kr je biu svet brez njega prazn... Ignuriru me j.. in pol so ble puletne pucitnce in pol septembra ugutovim d sm zatrapana v njega... ampak ne tist ampak res fajn.... Drgac j onn en let starejs ud mene. Ampak ****... Zdej je januar in ud tistga 19.6. ne guvuriva... Ampak preprost VEM d j se neki med nama... Vsakic, ko pridem pu hudniki, me pugleda s tistimi svojimi okami <33333333 ucas se mi nasmehne, ucas pa me sam pugleda, pa j z to dost, da vem kua si misl: "SORI za use" ampak tega si ne upa rect pa nc.... Ceprou sm ga tut ze dubila d j bulu u mene, frendica lejla pa j rekla d j enkat vidla d me j z uckam kr jedu <333<333o fak kuk sm jst u njega.... pa tut enkat k me ni blo zraun se je ustavu pred mojim prjatlcam pa gledu ket sm itd...... mislm i love him no....
Zdej pa PROSM puvejte, kua naj nardim Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
HWALA vam za use....
p.s. ne mislte d sk ****, glede tistga pruga dela k me j ubjemu brez d bi bla skp itd... sam pac jst si nikol nocem cesa tacga sama seb prznat kr nwm zaka pa tut u neki drucga se loh prepricam... Sad Sad Ja pa tut naivna sm prznam Sad Sad
p.s.s. k sm se enkat prebrala tale moj nakladanje sm ugutuvila d sm bla tut takat u njega, sam ne tko kukr sm zdej. to j bla taka procasta "love" k mi ni pumenla nc, ampak zdej vem, da j on tist clouk, k mi najvec pumen in bi dala use za njega....

Hvala k ste sploh prebral Very Happy
mikipiki • Od: 21.1.2013 • Prispevkov: 26
Re: Jaz sem zaljubljena, zanj pa nisem prepričana 2.1.2014 20:11
Naredi prvi korak, začni mu pisat na fb/ sms enkrat se bo že odzvau. čez čas pa še <3 in :* vključi v pogovor da postane bolj pogumen!
.... 2.1.2014 20:14
Am nwm kko bo to funkcjuniral, ker ne guvuriva :'( sploh
smrk,smrk
irish • Od: 12.2.2012 • Prispevkov: 180
Re: Jaz sem zaljubljena, zanj pa nisem prepričana 3.1.2014 0:19
Ja. Pogovori se z njim. Pojdi do njega in mu pač povej... Malo bolj strnjeno različico tega kar si tu napisala. Povej mu kaj čutiš. Sklepam, da nekak verjameš, da je on zaljubljen vate? Torej nimaš kaj zgubit, še osrečila ga boš.
Kar do njega Smile
Re: Jaz sem zaljubljena, zanj pa nisem prepričana 3.1.2014 7:55
hmmm...
hwala, bom probala se mu najprj sam smejat d bo pusinu pol pa upajmo na kej.... Very Happy
Re: Jaz sem zaljubljena, zanj pa nisem prepričana 3.1.2014 16:06
pa a ma kdo se kako drugo idejo kr mislm d tole nou slo... ):
brezimena69 • Od: 7.8.2013 • Prispevkov: 51
Re: Jaz sem zaljubljena, zanj pa nisem prepričana 4.1.2014 15:53
em js bi mu na tvojem mestu napisala sms alpa kj... pac tk klikn ga ane pa ga uprasi zakaj te ignorira pa mu povej da ti ni fajn.. pol bos pa tko vidla kk se bo odzvau pa ce bo pozitivno se zacnita spet menit pa ku izpovej custva cene pa nrvem :#
irish • Od: 12.2.2012 • Prispevkov: 180
Re: Jaz sem zaljubljena, zanj pa nisem prepričana 4.1.2014 16:33
ali pa ga ustavi nekje in mu povej, da se želiš pogovorit z njim. Smile
If it's meant to be it will happen. Wink
lanchyjustme • Od: 13.5.2014 • Prispevkov: 1
Re: Jaz sem zaljubljena, zanj pa nisem prepričana 13.5.2014 19:17
fantje ponavad nikol ne nrdijo pruga koraka zato ga morš ti. Če mu nočš u fejs povedat mu napiš na fb al pa kej, če je res vate ti bi odgovoru, če ti pa ne bo pa pejt med odmorom al pa po pouku do njega pa mu povej da ga pogrešaš, al pa kej Wink
majkeljanuar • Od: 13.1.2014 • Prispevkov: 8
Re: Jaz sem zaljubljena, zanj pa nisem prepričana 16.5.2014 16:16
simpl as that. Povej mu, da ga dejansko pogrešaš in da ti je všeč in da če je še za, si ti prpravlena poskust, če sta loh skupi. Brez veze neki študiraš, on te ne bo nikol nič več vprašau al naredu pruga koraka
derUndergang • Od: 27.12.2011 • Prispevkov: 67
Re: Jaz sem zaljubljena, zanj pa nisem prepričana 17.5.2014 21:36
najprej se nauči napisati "je" namesto "j".

drugače pa naredi kaj v to smer da mu pokažeš, da ti ni vseeno ne samo gledati in čakati da se ti prikaže marija.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.