Kako naj ga pozabim???

monja • Od: 10.11.2008 • Prispevkov: 82
Kako naj ga pozabim??? 12.7.2009 22:33
kako ga naj pozabim? </3 prosim pomagajte ... </3
princess • Od: 27.9.2008 • Prispevkov: 51
Re: Kako naj ga pozabim??? 12.7.2009 22:57
ne morš... neki cajta.

malo bo še hudo, Crying or Very sad

ampak kmalu boš našla druzga, bolšga in pol ti bo šlo na bruhsasa ob misli na kretena Twisted Evil
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Kako naj ga pozabim??? 13.7.2009 17:11
Zakaj sta šla sploh narazen?
- Če te je on pustil : Boli tebe kurac za njega! Te te že ni vreden če te je kr tak pusto. Če ga še ljubiš, je sranje. Misli si, kaki kmet je , da te je pustil

-Če si ti njega: No pomoje ga nisi.

-Če ste se preselili, al pa če se je on preselil: Ljubezen obstaja tudi na daljavo. če je ljubezen iz obeh strani, ni panike, da nebi še naprej delovala.

-Je keri drugi razlog?
nixx • Od: 16.3.2009 • Prispevkov: 58
Re: Kako naj ga pozabim??? 14.7.2009 14:17
jst bom zej mau zalitala sam me zanima ka nardit ..ko npr si pred nevem kok časa ful vanj ..potem pa tko vedno manj sta in potem si ti njemu ušeč in sa skupi ..uredu je k sta skupi pa use ..sam ko si pa sam doma ti pa ni več tko u devetih nebesih srček ..in nevem ali je to obr al ne al ..nevem

pomagite ko ne razumem ka nej ..vedno sem si ga želela zej ko ga mam mi je doma bedno u živo pa lepo
obcutljiva • Od: 8.1.2009 • Prispevkov: 14
Re: Kako naj ga pozabim??? 15.7.2009 16:42
nixx pravi:
jst bom zej mau zalitala sam me zanima ka nardit ..ko npr si pred nevem kok časa ful vanj ..potem pa tko vedno manj sta in potem si ti njemu ušeč in sa skupi ..uredu je k sta skupi pa use ..sam ko si pa sam doma ti pa ni več tko u devetih nebesih srček ..in nevem ali je to obr al ne al ..nevem

pomagite ko ne razumem ka nej ..vedno sem si ga želela zej ko ga mam mi je doma bedno u živo pa lepo

Enako...ko sm duma mi je po en stran res bedn d sm sploh z nemu ko sva pa skupi pa je cajt da se posloviva pa najrajš neb šla dam. Sploh nwm več kwa se mi dugaja... kr ne vem kwa nj nrdim..
pa ko sua skupi se mawa res najlepš možn in delava skupi use mogoče stvari<3<3.res se mava lepo. sam pol pa pridm dam me pa kr use skupi mine??
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: Kako naj ga pozabim??? 15.7.2009 20:17
prvo morš začet mal delat, ker brez dela ni jela

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.