Depresivna zaradi njega• erkica
• Od: 2.9.2010
Depresivna zaradi njega
26.12.2013 10:44
hej uglavnem danes zjutraj sem se z starši grdo skregala,ker trdijo da odkar sem v sredni šoli sem zelo črnogleda,nimam smisla za življenje in podobno,kar je tudi res v šoli se mi nič ne da in to se tudi vidi na ocenah,edino veselje kar imam v šoli je tista moja simpatija o kateri sanjaam źe 3 mesece,in se mi zdi da je on edini razlog tudi zato da sem tako črnogleda,zaprta in podobno,ko ga vidim je vse lepo in prau,a ko ga ni ob meni se počutim kot da me živim in mi je vseeno če me v tistem trenutku vlak povozi. zdej pa res več ne vem kaj naj,rada bi ga pozabila a je teško krr ga videvam vsak dan,pogovarja se z mano,zafrkava me,tudi ve da mi je všeč ker mu je en moj kolega tko očitno namignil,ampak po drugi strani bi pa želela živeti srečno in biti zaljubljena,ker v svojih 15 letih bolj še nisen bila,pa tudi okol mene je dost lušnih..ampak ni nobenga druzga s katerim bi bilo kaj mela..je pa res da sem začela razmičlat da bi se morala začet ukvarjat z kakšnim konjičko in bi mogoč pomagalo al pa kj..k sm res izredno lena in ceu dan sam po telefonu prčkam.. res nwm kaj naj,in hvaležna sem za vsak odgovor • miisk
• Od: 15.5.2010
Re: Depresivna zaradi njega
29.12.2013 21:04
Pa je to res kar ti starši govorijo ? Si razmislna tut sama če je temu taku ?
Kr če ni pol premisl pa nared tok da bo prou. Lenoba je dobra stvar, kadar nimaš druge obveznosti, kot je naprimer šola Telefon ti bo pa uniču možgane ( tut js dost časa preživim na telefonu ) ampak sej veš kaku je ne. Tok k si rekla hobi je zakon stvar, beri, piši, poj, pleši okrog tebe je dost stvari, usi smo leni, doklr ne začnemo nečesa delat. Glede tega fanta. Če res govori s tabo, kaj čakaš ? Ti je res ušeč ? dost sprašujm če prou vem si u srednji šoli ne? Med malco hotš vn - na kavo, vn jest ? Povab ga sabo, noben se ne bo smejou, če bosta šla SAMA na kavo al pa jest, pa tut če briga te. Ponavad dajo zveze al pa trda prjatlstva nou zagon, trud se u šoli, poznam velik ljudi, k sm jih spoznala u 1. letniku zdej pa jih je pou nekam zginlu pa nimam pojma kam, hodjo u šolo ? ne hodjo ? jim je žou ? blablabla... Na katero šolo pa hodš ? • erkica
30.12.2013 20:15
Hvala to,bom probla kj z hobijem • slovenc79
• Od: 19.8.2011
1.1.2014 5:01
pravilno sklepam iz drugega posta da je ta "njegova" njegova punca?
boga 3 mesece še ni to hudo, da se spremenit čustvena duša si, tako kot jaz sicer pa, puberteta sam vedi 2 stvari: 1. nič hudega ni, negativna čustva, ki so včasih neverjetn močna, so smet ki te samo ovirajo, nič drugega. 2. starši te imajo najraj na svetu in so tudi šli skozi to. mal se že spomenjo kako je bilo njim in ja, telefon pusti pri miru, brezveze • erkica
1.1.2014 11:22
Hvala<3 Res ne vem kak bi se ti zahvalla • miisk
• Od: 15.5.2010
6.1.2014 19:42
erkica pravi:Hvala<3 Res ne vem kak bi se ti zahvalla
tut js upam da ti uspe aja ekonomska šola ni tok težka, sm sama tukej. 1. letnik si ? Če delate ŽE računovodstvo ( predvidevam da ne ) pa k boste začeli, upam da boš uživala, v 2. letniku čaka tekmovanje, ki je u izi in ti ne bo žau če boš šla pa še ( osebno ) zanimivo je |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.