Depresivna zaradi njega

erkica • Od: 2.9.2010 • Prispevkov: 195
Depresivna zaradi njega 26.12.2013 10:44
hej Wink
uglavnem danes zjutraj sem se z starši grdo skregala,ker trdijo da odkar sem v sredni šoli sem zelo črnogleda,nimam smisla za življenje in podobno,kar je tudi res v šoli se mi nič ne da in to se tudi vidi na ocenah,edino veselje kar imam v šoli je tista moja simpatija o kateri sanjaam źe 3 mesece,in se mi zdi da je on edini razlog tudi zato da sem tako črnogleda,zaprta in podobno,ko ga vidim je vse lepo in prau,a ko ga ni ob meni se počutim kot da me živim in mi je vseeno če me v tistem trenutku vlak povozi. zdej pa res več ne vem kaj naj,rada bi ga pozabila a je teško krr ga videvam vsak dan,pogovarja se z mano,zafrkava me,tudi ve da mi je všeč ker mu je en moj kolega tko očitno namignil,ampak po drugi strani bi pa želela živeti srečno in biti zaljubljena,ker v svojih 15 letih bolj še nisen bila,pa tudi okol mene je dost lušnih..ampak ni nobenga druzga s katerim bi bilo kaj mela..je pa res da sem začela razmičlat da bi se morala začet ukvarjat z kakšnim konjičko in bi mogoč pomagalo al pa kj..k sm res izredno lena in ceu dan sam po telefonu prčkam..
res nwm kaj naj,in hvaležna sem za vsak odgovor Wink
miisk • Od: 15.5.2010 • Prispevkov: 30
Re: Depresivna zaradi njega 29.12.2013 21:04
Pa je to res kar ti starši govorijo ? Si razmislna tut sama če je temu taku ?
Kr če ni pol premisl pa nared tok da bo prou. Lenoba je dobra stvar, kadar nimaš druge obveznosti, kot je naprimer šola Wink
Telefon ti bo pa uniču možgane ( tut js dost časa preživim na telefonu ) ampak sej veš kaku je ne. Tok k si rekla hobi je zakon stvar, beri, piši, poj, pleši okrog tebe je dost stvari, usi smo leni, doklr ne začnemo nečesa delat. Razz

Glede tega fanta. Če res govori s tabo, kaj čakaš ? Ti je res ušeč ?
dost sprašujm če prou vem si u srednji šoli ne? Med malco hotš vn - na kavo, vn jest ?
Povab ga sabo, noben se ne bo smejou, če bosta šla SAMA na kavo al pa jest, pa tut če briga te. Ponavad dajo zveze al pa trda prjatlstva nou zagon, trud se u šoli, poznam velik ljudi, k sm jih spoznala u 1. letniku zdej pa jih je pou nekam zginlu pa nimam pojma kam, hodjo u šolo ? ne hodjo ? jim je žou ? blablabla...
Na katero šolo pa hodš ?
Re: Depresivna zaradi njega 30.12.2013 20:15
Hvala to,bom probla kj z hobijem Wink),am v nm hodim v ekonomsko če sm natančna Wink..ja tešk je k je kolega skoos ob njem,ja redko jem v šoli,in dostkrat gremo v trgovino ampak nikol sama,k bi naju res gledal uno čudno,pa tut njegova neb bla vesela če bi kj zvedla,pa on je tut tak dost sramežljiv in res nwm kwa bi se menla,sej se zna normalno ment,sam k nwm kero temo bi vpalla Wink.. Pa še tak dost mi je tešk neki silt v njega,k mam občutek dab se vstrašu kj,vem čudna sem ja...rada bi ga mela ampak si ne upam nč nardit,pač mam filing dab kj do njegove pršlo,ker je tut vidim doskrat ko pride po njega pred šolo..
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Depresivna zaradi njega 1.1.2014 5:01
pravilno sklepam iz drugega posta da je ta "njegova" njegova punca?

boga Sad točno vem kako je. moj predlog: pozabi nanjga, kakor že lahko. ne bodi taka kot js ki sem takole trpel vsa 4 leta, po koncu pa se tolkel po glavi kaj vraga nisem mal pozabil nanjo in gledal drugih punc, ki jih je blo mnogo luštnih.

3 mesece še ni to hudo, da se spremenit Smile drži se :* in bodi srečna, počni stvari ki so ti všeč in so produktivne Smile treniraj kaj, spusti se v nekaj in vztrajaj. vem da ni veselja, ampak moraš bit močna in vztrajat, pa prideš kamor si prej mislila da je nemogoče prit Wink

čustvena duša si, tako kot jaz Very Happy izkoristi jih v svoj prid, čustvena bodi kjer bo to pozitivno, ko pa negativno, pa bodi čimbolj hladna Wink prideš skozi brez težav Smile ker NI VREDNO da bi se sekirala Wink mogoče zdajle misliš da ga nikol ne boš mogla prebolet, ampak verjemi, boš ga Wink če sem jaz tisto po 4ih letih, boš tudi ti njega Very Happy čimprej, tem bolje Smile

sicer pa, puberteta Very Happy vsak gre skozi to.. pa čudna čustva ki se spreminjajo, pa prepiri s starši, ki nas ne razumejo.. hehe, been there Very Happy
sam vedi 2 stvari: 1. nič hudega ni, negativna čustva, ki so včasih neverjetn močna, so smet ki te samo ovirajo, nič drugega. 2. starši te imajo najraj na svetu in so tudi šli skozi to. mal se že spomenjo kako je bilo njim Wink

in ja, telefon pusti pri miru, brezveze Razz
Re: Depresivna zaradi njega 1.1.2014 11:22
Hvala<3 Res ne vem kak bi se ti zahvalla Wink)..Probala bom in upam da mi uspe ;D
miisk • Od: 15.5.2010 • Prispevkov: 30
Re: Depresivna zaradi njega 6.1.2014 19:42
erkica pravi:
Hvala<3 Res ne vem kak bi se ti zahvalla Wink)..Probala bom in upam da mi uspe ;D

tut js upam da ti uspe Razz vso srečo, oziroma ko pa rata pa sporoči da si našla fantka sam zase Wink

aja ekonomska šola ni tok težka, sm sama tukej.
1. letnik si ? Če delate ŽE računovodstvo ( predvidevam da ne ) pa k boste začeli, upam da boš uživala, v 2. letniku čaka tekmovanje, ki je u izi in ti ne bo žau če boš šla pa še ( osebno ) zanimivo je Razz

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.