druga priložnost• beniinthejets
• Od: 15.10.2012
druga priložnost
25.12.2013 10:11
no jas pa imam res en problem... pač že kr neki časa sem se pogovarjala z enim fantom, on je vse skupaj začel, s pogovorom in to in potem se je tako tud naprej nadaljevalo,... ve nato sva si že telefonske izmenjala... sva šla 2x na pijačo tud poljubila sva se in to... no problem pa je bil, da meni je on bil zeloooo super fant,prijeten in pozoren in vse ampak zdelo se mi pa je, da to ni ravno to... nevem kak sem se lahko tak počutla ampak nekak čudn feeling sem mela o vsem skupaj,... no in potem sem mu en dan tud napisala kaj čutim in da nevem če sn že pripravlena in da sem fejst v dvomih, ampak da mi pa je zelo vreju... no od takrat se več ne pogovarjava (blo je pred 6 dnevi)... in mi je zeeeeeeeeeelo žal za to kar sn mu rekla, ker zgleda je bil zeloo razočaran in prizadet, ampak jas pa bi rada sedaj to nekak popravila,... ne nek način si želim druge šanse.. ker ugotovila sem da ga imam pa vseeno fejst rada... in zdaj nevem točno kak naj to nardim... razmišlala sm da bi ga na fbju klknila, začela z normalnim pogovorom in potem na to napeljala, ampak me je strah njegovega odziva in to..... zanima me kaj bi vi nardili/ si mislili po tem ..? hvala za pomoč in predloge že vnaprej • irish
• Od: 12.2.2012
Re: druga priložnost
25.12.2013 16:37
Ojoj. Ja, drugače kakor, da se pogovoriš z njim ne bo šlo. Mogoče bo malo zmeden, ker si ga kar tako "****" pa ga zdaj spet... Medeš. Ampak, poskusi! • beniinthejets
• Od: 15.10.2012
Re: druga priložnost
25.12.2013 17:52
hvala!!! ja sem mu poslala sms in sma se malo pogovarjala o tem,.. in zdaj se boma jutri dobila da se še pač dokončno o vsem tem skupaj pogovorima... in ja no potem bomo pa vidli kak bo... malo me je straaah kak bo jutri, strah me je da ne bom mela poguma povedat kaj čutim, kr mam s tem kr problemov- izražat čustva, to izpovedovanje itd... kakšen nasvet mogoče ? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.