Lizanje/zvaljenje/franch kiss:$• brezimena69
• Od: 7.8.2013
Lizanje/zvaljenje/franch kiss:$
15.12.2013 19:52
no pac js mam fanta in kokr vem se ni meu nobene punce prej..
nevem pa ce se je ze lizu (al kk vi tem pravite zvaljenje alpa french kiss) in pac rada bi ga uprasala sam nevem kko? ... aja pa se rada bi se lizala z njim sam nevem a bi se on? pa js sm se tud sam z enim fantom pa se mi zdi da se ful neznam in ja.. hvala :* • mahruska
• Od: 10.11.2012
Re: Lizanje/zvaljenje/franch kiss:$
15.12.2013 20:01
kok si pa stara? • ttyolo4
• Od: 30.11.2013
15.12.2013 20:27
lej preprosto ga vpras:"ej a ti si se ze kdaj zazvalo" naj te nebo sram oz. strah vprasat ker je cis naraven to
Pa če se neznas pa poglej mal na yt velik mas tega gor kak prav srat Drugace pa tko pejt cis blis njega mal se dotakn z svojim noskom njegovga mal ga glej v ucke pa pejt mal stran pa ga glej v usta to se takoj opaz da hocez se jih dotaknit in pol pocas se ga priblizi z ustnicami... Upam da sem ti kaj pomagala:)) • brezimena69
15.12.2013 21:05
14 mahruska pac lj sm se ze zvalla ane sam pac nevem haha • mahruska
• Od: 10.11.2012
15.12.2013 21:29
neki tazga nared ja • mussy
• Od: 3.9.2011
22.12.2013 23:44
lej nwm če ni meu punce pa velik žura se ga je kdaj zihr napiu pa s kkšno zamutiu.. pa to tud nima veze, to je preteklost. zdj si ti tuki moj nasvet? nwm eni majo radi da jih še mal grizš umes, uno nežno drgač js mam pa drug problem, no midva sva zdj tko no na ravni more then friends nwm on je men eno punco prej, pa js sm mela par fantov za sabo, ampak enostauno mi ni jasn zakaj mi ga že ne da • brezimena69
23.12.2013 16:50
mussy pravi:lej nwm če ni meu punce pa velik žura se ga je kdaj zihr napiu pa s kkšno zamutiu.. pa to tud nima veze, to je preteklost. zdj si ti tuki
moj nasvet? nwm eni majo radi da jih še mal grizš umes, uno nežno drgač js mam pa drug problem, no midva sva zdj tko no na ravni more then friends nwm on je men eno punco prej, pa js sm mela par fantov za sabo, ampak enostauno mi ni jasn zakaj mi ga že ne da no pr nama je zdej kul lj mussy ti mu ga kr dej vrjem da bo veseu najbrš je sam mal sramežljiv, dj mu ga pa bo.. ko bosta kje tk kr hitr pa dj • malavesnika
• Od: 20.7.2009
23.12.2013 22:31
Mussy ti začni mogoče res upa da boš ti tista, ki bo začela.. pa mu daš pač recimo čist navadnega lupčka pa tut če samo nalička.. pač nek začetek |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.