Pomoč-punca-osvajanje

Mixsx • Od: 30.10.2012 • Prispevkov: 88
Pomoč-punca-osvajanje 8.12.2013 20:40
lep pozdrav, rabim pomoč pa sem rekel da se bom obrnil na vas. Zanimajo me sledeča vprašanja in resnično upam da dobim odgovore:

1. Eno punco že nekaj časa opazujem in se mi zdi zelo lušna, zato sem jo kliknil na Fb-ju. Povejte mi če je to puncam ful bedn če jo kr en klikne ko se ne poznata?
2. Koliko časa se naj pogovarjama približno, da ji povabim na kakšno srečanje?
3. Kam jo je najhbolje peljati na prvo srečanje? (kino,sprehod,v lokal...) ? Ji je elpo že v prvem ˝zmenku˝ dati kakšno darilo?
4. Kako naj vem, da sem tudi jaz njej všeč?
5. Ji lahko po faceboku povem čez enkaj časa da mi je všeč, da ima lepe učke, lep nasmeh...? ali raje v živo?
6. Kaj naj punci naredim, rečem, izročim da bo zelo zelo vesela in presenečena v pozitivnem smislu?
7. Punci če se lepo nasmehneš in jo lepo pogledaš ter pozdraviš, je to lepo dejanje, bo vesela?
8. Kako ji naj ratam všeč, če ji pač nisem?
9. Je pomembno in priporočljivo da ji jaz kažem da mi je ona všeč?

če pa ima še kdo kak nasvet kako osvajati, itd...pa kar!
HVALA !
irish • Od: 12.2.2012 • Prispevkov: 180
Re: Pomoč-punca-osvajanje 9.12.2013 15:42
Meni je všeč, če me fant klikne. Smile
Povabi jo na pijačo, na splrehod. Nič... Prevelikega, za začetek. Nikar za prvič ne kupuj daril, temveč plačaj pijačo. Very Happy
Če se bosta mela fino, pa jo povabi večkrat. Po 2., 3. srečanju ji lahko pokloniš rožico.
Js vem, da bi mi blo to TAKO zelo všeč... :$
Da ti je všeč ji najprej po ovinkih povej v živo (mali komplimenti). Potem pa se lahko opogumiš in stvari razjasniš in poveš naravnost.
SEVEDA jo pozdravi in se ji nasmej!
Če ji še nisi všeč, pač vztrajaj. Če se izkažeš s prijaznostjo in pač... Dobro osebnostjo... Wink
JASNO, da ji moraš pokazat, da ti je všeč. Če ne drugega, ji boš dvignil samozavest in si te bo za dolgo zapomnila. Very Happy
Women loooove compliments. Ampak hej, ne pretiravaj. Vse v zmerni meri. Wink
lubennicaaa • Od: 21.8.2012 • Prispevkov: 46
Re: Pomoč-punca-osvajanje 9.12.2013 15:43
1. neee, toj nm ušeč če ns klikne fnt, ker vemo, da smo enmu ušeč Very Happy
2. ej nevem..tkoda si že velik zaupata pa da se ful nasmejeta k si kej tacga pišeta..men bi blo ok če bi blo to po enmu mescu nonstopnga pisanja, prej ne, ker nkol ne veš..
3. men bi blo kino še najbol izbira po pa na pico magar Wink sam se udloč glede na to kakšna je, kva ma rada..
4. sej vidš če ti tut kšn srčk alpa lupčka napiše k se zguvarjata, pač večkrat pa če je zainteresirana u vajin pugovor, ne pa da udguvarja sam z ''ja'' pa ''ne''
5. jaa, puvej ji čeuta mela kšno temo pa se kej zafrkavala (npr. ut zvezdnikou idk p bo rekla da ji je JB ušeč, ji pa ti napiš: men pa ti, velik lepša ut ush tisth načičkanih slavnnih..itd) sam ne je pa takoj napadat, še pusebej če nau vate zainteresirana ker bi ta lahka poj tut ignoriralain to
6. kr bo rekla med vajinim pogovorom da ma najraj..drgač pa čukulada zmer zmaga! Very Happy
7. jaaaa!!!
8. nemorš pumagat....alpa če te bo mela rada kot frenda zarat tvojga karakterja k bo vidla da si uredu
9. sm že napisala, mau ji namign med pugovorm, men je to ta najbol če mava z enmu zanimiv pogovor pa napišem ''aj čau js se morm it stuširat'' pa mi napiše ''ma dej nes komp s sabo pa va šla prek kamerce''<-- v šali, ne da je že prou perverzn....sam če boš vidu da ji nis ušeč ji ne nonstop pisat ''kuk si lepa ojoj'' pa to ker ji bo ratal dosadn, če ji bo pa ušeč pa piš kkšne take smešne kumentarje

VSO SREČO Very Happy
P.S: zahtevam čokolado, ker sm si uzela tok časa in na vse odgovorila Wink
toroti • Od: 19.12.2013 • Prispevkov: 3
Re: Pomoč-punca-osvajanje 19.12.2013 18:40
1. Men osebno se ne zdi da bi bilo kej narobe s tem.
2. No to je ze bolj zapleteno, bos videl kako ti bo odpisvala. Ce se bo z veseljem ( opazis kako odpisuje npr. ti: kako lep kroznik ona: ja ja valda sj jih mam tm sen kp ...) pac nadaljuje pog. Nekej casa se tko pog. poj ti pa svetujem ce je npr iz iste sole ipd. jo men odmorm prasej ce bi sla s tabo na kavico na zasebnem mestu (tako bos tut vidu kako bo odreagirala)
3. Peljes jo lahko cis po svoji izbiri al pa se clo kombiniras (pru kino, potem kava). Darila raje ne dajej da nebo milsila da prevec silis vanjo Smile
4. vidu bos po kretnjah, telesni govorici in po nasmehu Razz Ce ji bos bos opazil 100%
5. Raje u uzivo, ce pa dobis telefonsko stevilko ji pa potem zvecer lahko napises kak lep sms Razz
6. tukaj pa nevem kaj bi ti odgovorila, Mogoce kaksn lep kompliment? nevem, sori
7. seveda !
8. uff, nevem mogoce se malo pogovarjej znjo, samo ne prevec da nebos dosada Razz
9. seveda samo u neki meji.

upam da sem mogoce pomagala, pa velik srece !

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.