sramezljivost• t123
• Od: 27.11.2011
sramezljivost
6.12.2013 20:22
no pac js mam pa tak problem pac sm ful sramezljiva... in pac v druzbi se ful tezko uklopim ce so taki k jih ne poznam. pac fanta se nisn mela k so ga ze skor use moje prjatlce mele stara bom januarja 17. pac rada bi se znebila moje sramezljivosti pa postalal tut bol samozavestna pac za sebe mislim da ful grozn zgledam ceprau jih vlk rece da sn lusna sam za sebe ne mislim tk. am ma kdo izkusnje s takimi problemi ker js res nevem vec ka nj nardim. hvala • Pačupa
• Od: 7.5.2010
Re: sramezljivost
7.12.2013 15:29
Da prvo uporabim največji kliše: bodi to kar si. Kar hočem povedat je to da si pač introvert in si na čase tiho in imaš probleme se vključit v družbo, pogovore itd. In moraš sprejet da si pač taka. Jaz in dosti drugih je takih in tako je. Recimo da sem mel podoben problem kot ti, ki pa sem ga rešil tako, da pač maš nekaj prijateljev s katerimi se normalno pogovarjaš in je tak, da so ti prijatelji oz nekateri pač s tabo v družbi katerih ne poznaš in pač oni govorijo in te poskušajo vključit v družbo oz da preko njih bolj spoznaš tako rečeno neznance in se potem začneš sama pogovarjat z njimi. Če pa ni prijateljev polek pa se pač poskušaš nekako vključit, če pa ne gre pa si pač tiho. Ljudje te ne bodo obsojali če si tiho, pač navadili se bodo da si tiho in da včasih kaj rečeš. In ne se sekirat da ful čudno izpadeš če si tiho. Ok mogoče te na žačetku gledajo kaj si tiho ampak se navadijo.
Pa ne se sekirat da si grda ali kaj takega. Verjami da nisi. Naj te tako vprašam? Lahko spremeniš svoj izgled? Ne. In tako je pri vseh. Vsi zgledamo kako zgledamo. In tega ne moramo spremenit. In zdaj imaš dve možnosti: misliti da si grda in sama sebe negirat in se počutiti kot šit, ali pa da se sprejmeš tako kako si ker si čisto lepa in se nene sekiraj. Pa ne zdaj mislit ja zdaj mi ti tu praviš da sem lepa pa me sploh nisi vido. To mišljenje je tak mimo... Si taka kot si in kdo ma pravico rečt da nisi. Se najdejo idioti, ki bojo mislili da si grda ker majo popačene ideje kaj je lepota itd. Pol pa se najdejo ljudje ki bojo mislili, da si ena izmed najlepših punc. Tak da ti svetujem, da se nehaj sekirat da si grda ker verjamem, da nisi. Vse kar moraš storit je da se sprejmeš kdo si. Recimo naj ti povem na lastnem primeru: skozi osnovno šolo sem bil zelo debel in so me s tem vsi zafrkavali in ti to pride v podzavest in se vedno počutiš debelega. In zdaj sem zelo suh, čisto normalno težki, ampak se še vedno počutim debelo in sem se debelo počutil dokler nisem ugotovil, da čaki malo, zakaj mislim da sem debel, vsi mi pravijo da nisem zakaj še vedno to mislim. Pol sem sprejel da ok res ne morem bit debel če sem šo iz številke xl na m. In tako bo pri tebi. Mogoče se zdaj počutiš grdo ker mogoče ne zgledaš kot manekenka (tudi manekenke ne zgledajo tak kot zgledajo na slikah) in vse to ampak bo ti enkrat kliknilo da ni pomembno kaj si drugi mislijo o tebi in da si to kar si in da si lepa takšna kot si. _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • Pačupa
• Od: 7.5.2010
7.12.2013 15:38
To bi še rad delil s tabo: [povezava]_________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • MatejG
• Od: 29.9.2011
19.12.2013 19:11
I Fell you ... poznam to tut js sm vecinoma tih bl sploh cene poznam folka ptko sm bot to kar si pozab na use mal sprasuj ncni ksno temo p bo pogovor pa use stekl • toroti
• Od: 19.12.2013
19.12.2013 20:34
razumem tvoj ''problem'' ce temu lahko recemo problem, jaz se popolnoma strinjam z Pacupa. Tudi sama sem bila na istem mestu, vendar ko sem zacela hodt na srednjo solo nevem kaj se je zgodilo ampak sem pridobila na samozavesti in sem se tudi upogumila in se sedaj lazje prikljucim pogovoru sploh ce so okoli mene simpaticni ljudje, ce pa niso oz. zacutim nek odpor sem pa se vedno sramezljiva. Zgleda da to v neki meri zmeraj ostane, pac si taka punca in s tem res ni nic narobe. res seenkrat povem, popolnoma se strinjam z pacupa in ti se jaz en filmcek prilepim [link]
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.