alcatel??• ttyolo4
• Od: 30.11.2013
alcatel??
1.12.2013 23:27
kaki se vam zdijo alcateli? a so okej?nameravam si kupit nov mobi pa mi je tale Alcatel
One Touch Idol Ultra zlo vsec, kiri so pa po vasem mnenju tut okej?lahk tut iz druge firme? • irish
• Od: 12.2.2012
Re: alcatel??
2.12.2013 18:22
Odsvetujem samsunga. • Rocafella
• Od: 24.1.2010
7.12.2013 19:23
jaz mam alcatel one touch (žal ne vem številk :$ ), ampak je bil še letos v prodaji pri mobitelu, pa sem zadovoljna z njim _________________ bitch i'm a mogul, yes i am global. [link] • malavesnika
• Od: 20.7.2009
8.12.2013 0:12
Jas imam alcatel one touch 991 in mi ful ni vredu. Šteka tak da skor nič ne morem delat.. Pa nimam gor dost programov ker drugač še bolj šteka. Da ne govorimo o tem da na smse piska samo ko se mu zazdi. Plus tega mi skos piše da mam poln pomnilnik in skor ničesar se ne da premaknit na pomnilniško kartico.. pojma nimam zakaj.. V glavnem jas si nikol več ne bi kupila alcatela.. Sicer ne vem lahko da je ta ko ga ti gledaš vredu ne vem..
• Mjaw2
• Od: 9.7.2011
14.12.2013 22:28
malavesnika pravi:Jas imam alcatel one touch 991 in mi ful ni vredu. Šteka tak da skor nič ne morem delat.. Pa nimam gor dost programov ker drugač še bolj šteka. Da ne govorimo o tem da na smse piska samo ko se mu zazdi. Plus tega mi skos piše da mam poln pomnilnik in skor ničesar se ne da premaknit na pomnilniško kartico.. pojma nimam zakaj.. V glavnem jas si nikol več ne bi kupila alcatela.. Sicer ne vem lahko da je ta ko ga ti gledaš vredu ne vem..
evo tole! men se skos isto dogaja-.-* |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.