...
• nimamidej
• Od: 26.4.2012
...
23.11.2013 22:57
...
Nazadnje urejal/a nimamidej 25.12.2013 23:32; skupaj popravljeno 2 krat • slovenc79
• Od: 19.8.2011
Re: ...
23.11.2013 23:39
kkšne navadne stvari ga najprej vpraši, npr. kako kej šola, itd.. probi se mal odprt, da se bo začel mal pogovarjat na višino nč ne glej, sej je vseen lahko pa ga kje na fb klikneš pa se tam začneta mal pogovarjat (sramežljivim je lažje tko • BarbyLoL
• Od: 29.10.2013
hey
24.11.2013 17:54
jst mam podobne težave sam da je mam soplesalca za valeto, ki je višji od mene in si ga tut jst ne upam v oči pogledat
kdaj pa kdaj kej rečeva al pa me on kej vpraša jst pa na hitr vedno odgovorim čeprov bi se rajš pogovarjala z njim sam se enostavno ne morem nvm a mi je ušeč al ne sam je pač sexy čeprov on kaže več zanimanja za eno mojo sošolko 1x sem že sanjala o njem sam k sva se zbližala je budilka zazvonila tko da mi je prekinla sanje, mal me sicer zanima a me je kušnu al je šel stran al kaj sam nikol več ga ne sanjam verjeten lažem sama seb k si govorim da mi ni ušeč sam nočem, dsa mi je všeš, ker: -ful pazm kako se v njegovi družbi obnašam da ne izpadem glupo -bl gledam na to kaj oblečem -in na sploh se mi zdi da je skos tm nekje zraven mene pr vseh mojih failih -večkrat se ujamem k ga kr gledam nočm da mi je ušeč k ej če ne prov idiot, sam nvm no Kaj se vam zdi a mi je ušeč al ne? Pa kaj nej nardim da mi ne bo ušeč? hvala za pomoč • nimamidej
• Od: 26.4.2012
Re: hey
26.11.2013 20:54
BarbyLoL pravi:jst mam podobne težave sam da je mam soplesalca za valeto, ki je višji od mene in si ga tut jst ne upam v oči pogledat
kdaj pa kdaj kej rečeva al pa me on kej vpraša jst pa na hitr vedno odgovorim čeprov bi se rajš pogovarjala z njim sam se enostavno ne morem nvm a mi je ušeč al ne sam je pač sexy čeprov on kaže več zanimanja za eno mojo sošolko 1x sem že sanjala o njem sam k sva se zbližala je budilka zazvonila tko da mi je prekinla sanje, mal me sicer zanima a me je kušnu al je šel stran al kaj sam nikol več ga ne sanjam verjeten lažem sama seb k si govorim da mi ni ušeč sam nočem, dsa mi je všeš, ker: -ful pazm kako se v njegovi družbi obnašam da ne izpadem glupo -bl gledam na to kaj oblečem -in na sploh se mi zdi da je skos tm nekje zraven mene pr vseh mojih failih -večkrat se ujamem k ga kr gledam nočm da mi je ušeč k ej če ne prov idiot, sam nvm no Kaj se vam zdi a mi je ušeč al ne? Pa kaj nej nardim da mi ne bo ušeč? hvala za pomoč Drgač bos ti to najbolj sama vedla,al ti je usc al ne..ce se pa zdej neves (tocn,zagotovo) bos pa sama cez cas ugotovila,ko ga bos se bol spoznala.. glede tega da ti pa nebo usec pa nemprs nc nardit..brezveze se je neki silit.. Sicer nevem kaka si ti...ampak eni so taki,da ce si o tisti osebi grde stvari govorijo,da se še pol bol u njo zalubjo.. |
||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.