POMOČ! O MOJEM FANTU!
• monja
• Od: 10.11.2008
POMOČ! O MOJEM FANTU!
8.7.2009 23:43
Imam fanta. Danes 08.07.2009 je točno 8 dni. Se ne kregava. Spoznala sem ga v Poreču. Vprašal me je 01.07.2009. Ampak si nič ne upa - ne zažvalit, ne kušnit,... In bolj se z vsemi drugimi pogovarja kot z menoj. Na msn-ju ga vedno jaz kliknem. Ne dvomim pa v to, da me ljubi. Naj jaz prva začnem? Na ii2 je imel eno dekle shranjeno pod: ZMENKI - PIKICA MOJA <3 ... Mene pa ni imel, ker nekaj meni ni šlo. Dolgo je tega, odkar je to dekle dodal, izbrisal jo je, ker sem mu rekla naj jo izbriše. Njegovi BFF-ji ne vedo, da hodiva. Ene 2x sva se držala za roke, to pa je tudi vse! Je pa res, da sem ga vprašala kaj mu pomenim in je rekel: "Vse na svetu!". Mislim, da me res ljubi. Pripravljen je, da se videvava. Tudi drugi so ga vprašali, če je vame, pa je rekel JA. Ampak kaj naj? Naj jaz prva začnem? Kaj naj mu rečem??? No pa še nekaj da Vam bo bolj jasno:
[AnnA]x3 08.07.09 21:17 [AnnA]x3 08.07.09 21:17 pa fsi pravijo da ne varaš pa jas ti zaupam kr te mam rada sao to pa me **** ....... [laan]x3 08.07.09 21:17 eto ga zbrisano [AnnA]x3 08.07.09 21:17 [AnnA]x3 08.07.09 21:19 jas sn taka da ti zaupam ... pa fsee sao takee stvari me raskurijo. red mora bit .. lej če z nekom hoiš mu morš bit zvest kr drugače to ni zveza ampak **** .... noben tvoj bff ne ve da hoimaa .... pol pa fsii mene sprašujejo: [AnnA]x3 08.07.09 21:19 :"kaj ti hojiš z mojim frendom? lanom?" [AnnA]x3 08.07.09 21:19 gabe .... [AnnA]x3 08.07.09 21:20 pa ne mislim se spet rezat zaraji dedov.!.. ... sorry I can't be perfect .... [laan]x3 08.07.09 21:20 kdo je to vprašo ? [AnnA]x3 08.07.09 21:21 marsikdo ... hajdikaa ni vedla lejj ... še 1x: i can0t be perfect .... [laan]x3 08.07.09 21:22 [AnnA]x3 08.07.09 21:23 pa taka sn da za svojga deda dam fsee lej crknem za njega ubijam za njega sao .... Lan zresni se prosim! eni na morju so rekli da se nisi zažvallo pa me boli če si se al nisi .... kr jas sn v tebe taki kaki si .... ampak ZRESNI SE!!!! [AnnA]x3 08.07.09 21:24 to ti bo naj jasno kaj sn jas .... [AnnA]x3 08.07.09 21:25 to dobiš gabe .... kuj tak pozabiš na mene .... [AnnA]x3 08.07.09 21:26 ok?? [AnnA]x3 08.07.09 21:30 pa najbolj me je pri tebi strah da boš dau konec .... lej jas ga do zaj še nikoli nobenemu nisn razn enemu Ninotu v Poreču to leto pa še to zaraji tega kr sem bla v tebe .... pa mi je fseeno kaj celi svet misli ampak s tabo mi je res najlepše .. [AnnA]x3 08.07.09 21:31 in tega nočem končat .... kr še me ne poznaš in ne veš kaka sem ti pa jas povem da sn vreji oseba in da bi za tebe, tjašo, saro, katjo in andrejo in ines UMRLA! ti me niti pri frendih niaš dodane si meu rajši anjo (ko je antiii! I HATE HER!!!) pa [AnnA]x3 08.07.09 21:31 .. niti na msn-ju niaš nič nikoli o meni napisano .... [AnnA]x3 08.07.09 21:31 but remember: I love ONLY you ... [AnnA]x3 08.07.09 21:32 zresni se!! [AnnA]x3 08.07.09 21:34 OK??????!?!?!?!?? [AnnA]x3 08.07.09 21:37 plis nea mi kaj zameri lej plis ... i love you! [AnnA]x3 08.07.09 21:42 pa če me maš na bloku me odblokiraj na msn-ju prosim .... NAJLEPŠA HVALA!!! <3;:* RADA VAS IMAM VSE! <3;:* • Munda
• Od: 30.5.2009
Re: POMOČ! O MOJEM FANTU!
9.7.2009 0:16
mogoče je sramežlju/ prestrašen in ne ve kaj bi naredu ? ker po usem tem kar si mu napisala si lakho misli človek marsikaj .
• whatever..
• Od: 29.6.2009
9.7.2009 2:46
amm ja js se strinjam z Mundo.. mogoč pa neb smela mu to tko use napisat. k po teh besedah neb noben upo odpisat ...:S
• monja
• Od: 10.11.2008
9.7.2009 11:46
ja vemm ampak sem ful živec. kaj naj nardim?
• whatever..
• Od: 29.6.2009
9.7.2009 17:56
monja pravi:ja vemm ampak sem ful živec. kaj naj nardim?
Am nevem.. Lahk bi mu dala mau cajta pa da razmislta oba kaj sploh hočta, al pa se poskušaš z njim pogovorit pa da on tut pove svoje mnenje. • cebelca14
• Od: 13.12.2008
9.7.2009 19:05
Lej.. ne mi zamerit za to kar bom zdle napisala vse, sam verjemi, da je le teb v dobro.
Skupi sta osem dni, po osmih dneh se ne vem še Anđelina pa Brad nista mogla ljubit. Js hodim s svojim fantom več kot leto pa pou, pa čutim da me resnično ljubi, ker ga poznam do potankosti. Najprej se je treba spoznat, potem se lahk maš rad.. Šele čez veliiik časa lahk nekomu rečeš da ga ljubiš. To kar zdaj čustiš je zaljubljenost, ki je nekej čist drugiga kot ljubezen. Ne bit jezna na mene... ampak edn ti more povedat stvari, ki jih boš čez dve al pa eno leto odkrila tut sama. Ne misli, da sem stara 20 let, da vem ne vem kaj vsee... Ne, stara sem petnajst, mislim da malo vče kot ti, vsaj iz napisanega? Verjemi, najprej ga spoznaj, on mora spoznat tebe... glede na vajin pogovr mi zgleda kot tip, ki se je ustrašu usega govorjenja o ljubezni pa usem. Dej mu čas, uzam si ga sama. Bodta skupi, pogovarjita se, spoznajta se. Pol bota ugotovila a se mata rada... Šele čez velik, res velik časa mu boš pa lahk rekla da ga ljubiš. Upam, da bo uspelo, vsej za neki časa, če že ne za celo življenje Rada vas mam, uživejte počitnce! Čebela _________________ Music begins with do, re, mi, words begins with a, b, c, but love begins with you and me! <3 • Munda
• Od: 30.5.2009
9.7.2009 21:02
cebelca14 pravi:Lej.. ne mi zamerit za to kar bom zdle napisala vse, sam verjemi, da je le teb v dobro.
Skupi sta osem dni, po osmih dneh se ne vem še Anđelina pa Brad nista mogla ljubit. Js hodim s svojim fantom več kot leto pa pou, pa čutim da me resnično ljubi, ker ga poznam do potankosti. Najprej se je treba spoznat, potem se lahk maš rad.. Šele čez veliiik časa lahk nekomu rečeš da ga ljubiš. To kar zdaj čustiš je zaljubljenost, ki je nekej čist drugiga kot ljubezen. Ne bit jezna na mene... ampak edn ti more povedat stvari, ki jih boš čez dve al pa eno leto odkrila tut sama. Ne misli, da sem stara 20 let, da vem ne vem kaj vsee... Ne, stara sem petnajst, mislim da malo vče kot ti, vsaj iz napisanega? Verjemi, najprej ga spoznaj, on mora spoznat tebe... glede na vajin pogovr mi zgleda kot tip, ki se je ustrašu usega govorjenja o ljubezni pa usem. Dej mu čas, uzam si ga sama. Bodta skupi, pogovarjita se, spoznajta se. Pol bota ugotovila a se mata rada... Šele čez velik, res velik časa mu boš pa lahk rekla da ga ljubiš. Upam, da bo uspelo, vsej za neki časa, če že ne za celo življenje Rada vas mam, uživejte počitnce! Čebela no se strinjam čist z usem kaj si napisala |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.