Za punce: kako vprašat za telefonsko in kaj ji podariti?

Gasilec4225 • Od: 3.8.2012 • Prispevkov: 26
Za punce: kako vprašat za telefonsko in kaj ji podariti? 15.11.2013 15:24
Punce !!!! =)
Za vas imam eno nalogo oz. problem.če mi boste pomagale za nasvet oz. pomoč. kakorkoli. Vglavnem problem ja tak,da jaz ne vem kako bi jo vprašal za telefonsko številko. Pa še drugi problem, Kaj vam bolj ugaja za rojstni dan darilo, Kakšen bon za kozmetični salon ali kaj drugega?. Hvala vam za vnaprej =)=)=)
BarbyLoL • Od: 29.10.2013 • Prispevkov: 10
hey 15.11.2013 19:23
bon za kozmetični salon?????????????????

punce mamo rade da se fnt mal potrud ne pa sam neki na hitr kup
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Za punce: kako vprašat za telefonsko in kaj ji podariti? 15.11.2013 20:04
ne se bat vprašat za telefonsko Smile
ampak ne poskusi sam stopit do nje pa: ''ej, a bi mi ti dala telefonsko?''
poskus se najprej malo vplest v pogovor z njo...tako da bo tud njej prijetno s tabo klepetat, proti kunco pogovora pa vprašaj, če bi ti dala cifro Smile

glede darila: za vsako punco malo drugače...js osebno ne maram pretiravanj, ampak mam rada da je nekaj tazga ko bom zmer vedla da je to njegovo darilo. nekaj tazga kar mi ne more podarit vsak ....
Gasilec4225 • Od: 3.8.2012 • Prispevkov: 26
Re: Za punce: kako vprašat za telefonsko in kaj ji podariti? 15.11.2013 20:44
SmileOnMyFace pravi:
ne se bat vprašat za telefonsko Smile
ampak ne poskusi sam stopit do nje pa: ''ej, a bi mi ti dala telefonsko?''
poskus se najprej malo vplest v pogovor z njo...tako da bo tud njej prijetno s tabo klepetat, proti kunco pogovora pa vprašaj, če bi ti dala cifro Smile

glede darila: za vsako punco malo drugače...js osebno ne maram pretiravanj, ampak mam rada da je nekaj tazga ko bom zmer vedla da je to njegovo darilo. nekaj tazga kar mi ne more podarit vsak ....

Ne se ne bojim vprašat za telefonsko. Sva se že velikokrat pogovarjala,pa velikokrat sem jo tudi že nasmejal. Sam nisem 100 % če bo jo na koncu uprašal če bi mi dala telefonsko številko. Sem že velikokrat imel v mislih kaj drugega. ( da bi malo ovinkaril) kar jaz ponavadi naredim. Zdaj sem se pa odločil pa,da zdaj pri sebi naredim veliko spremembo. Kar se pa darila tiče pa res ne vem,to z darilnom bonom je za uše privlečeno (najlažje pa hitreje). Sam še zmeraj nimam pojma kaj podariti ali kaj drugega storiti.
anabanana • Od: 13.4.2010 • Prispevkov: 229 • Kraj: Velenje!!! :)
Re: Za punce: kako vprašat za telefonsko in kaj ji podariti? 15.11.2013 22:52
Že sam, da se spouneš na rojstni dan je dost :D

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.