Ali hoče biti le prijatelj?• ulala
• Od: 28.10.2013
Ali hoče biti le prijatelj?
28.10.2013 13:41
Rabim objektivno mnenje, zato sem se obrnila na vas.
Že od začetka šolskega leta, se s sošolcem zelo dobro razumeva. Sicer sva se že prej in moram reči, da sva res prava prijatelja. Problem pa nastane, ker je on meni všeč. Tudi sam mi je povedal, da sem jaz njemu. Vendar pa se v teh približno 2 mesecih ni to nikamor pemaknilo. V šoli se obnašava kot prijatelja, drugih priložnosti, kjer pa bi lahko bilo drugače, tako rekoč ni. Mene to počasi že zelo moti, saj bi rada vedela pri čem sva in vsakič, ko ga vprašam kaj je z nama, mi odgovori, da ne ve. Sicer je res, da se objemava in zafrkavava (tako, da so to opazili tudi drugi), vendar pa nič drugega. Je res, da so njemu všeč tudi druga dekleta, to lahko vidim in vsakič postanem ljubusumna, čeprav sploh nisva skupaj. Ko je on opazil, da se mi nekaj svita, je zatrdil, da mu ni všeč nobena druga. Mislite, da če bi hotel imeti z menoj kaj več, bi v teh 2 mesecih že storil korak naprej? Ali pa me ima samo za izhod v sili, ko mu bo druga rekla ne? Vem, da sem mu bila všeč, kako pa je zdaj pa nevem več. Mislite, da bi morala na vse skupaj lepo pozabiti in nehati upati, na to da bo kaj več? Ali pa naj še vseeno vztrajam? Hvala. • slovenc79
• Od: 19.8.2011
Re: Ali hoče biti le prijatelj?
28.10.2013 14:27
kaj pa, če bi ti naredila korak naprej? • ponosnadolenkaxd
28.10.2013 15:06
Vztrajaj pri tem da ti pove na čem sta .. Ker s tem da ti reče nvm se samo izogiba resnice .. Če si mu všeč ga pač nekam povabi na zmenek če že on ne more Kar bo pa bo .. • ulala
28.10.2013 18:30
Situacija je taka, da tud takrat kadar sva sama na kavi al po šoli, se nikoli nič ne zgodi (mislim, ta korak naprej). Pa tudi sramežljiv ni. Daleč od tega. Zato nevem, zakaj okleva, oz. zakaj noče nič več. Prepričana pa sm, da bi s katero drugo punco po tolikem času to že zdavnaj naredil. :/
• ponosnadolenkaxd
28.10.2013 21:32
ulala pravi:Situacija je taka, da tud takrat kadar sva sama na kavi al po šoli, se nikoli nič ne zgodi (mislim, ta korak naprej). Pa tudi sramežljiv ni. Daleč od tega. Zato nevem, zakaj okleva, oz. zakaj noče nič več. Prepričana pa sm, da bi s katero drugo punco po tolikem času to že zdavnaj naredil. :/
najbolš bi blo če ga uprašaš na čem sta .. boš usaj zvedela če bi biu rad frend al kej več druge izbire ni ..razen če hočeš ostati pri tem upanju in ljubosumju .. • slovenc79
28.10.2013 21:34
ulala pravi:Situacija je taka, da tud takrat kadar sva sama na kavi al po šoli, se nikoli nič ne zgodi (mislim, ta korak naprej).
še enkrat: TI naredi korak naprej • ulala
30.10.2013 0:25
Sem ga vprašala, kako je sedaj z nama. Dobila sem enak odgovor. Ne ve.
• ponosnadolenkaxd
30.10.2013 11:07
ulala pravi:Sem ga vprašala, kako je sedaj z nama. Dobila sem enak odgovor. Ne ve.
jaz bi na tvojem mestu pozabila nanga ker očitno res ne bo več kot prijateljstvo .. bo že kakšen bolj resen od njega • slovenc79
30.10.2013 11:32
se strinjam najbolje da ostaneta prijatelja. ampak, ko bo to opazil, mu bo žal in bo mogole kaj začel da mogoče bi pa bila skupi itd.. takrat bodi samo močna in odločna • ulala
30.10.2013 12:23
Hvala obema:D
Najbrž je res bolš tako. • mussy
• Od: 3.9.2011
2.11.2013 11:52
ne tko razmišlat lej, kaj pa če noče s tem korakom naprej zgubit najbolšo prijatlco? Vrjam mi iz izkušenj, čeprou sm ga mela najrajš, si nism upala izgubit prijatelja, in mnogi bi zdj rekl da sm pač zamudila priložnost k si nism upala, ampak sva se po 1 letu kot najbolša prijatla pogovorila in dejansko tkrt če bi mu povedala, bi ga zgubila. js vrjamm, da smo si ljudje usojeni tko al pa drgač, sam velikokrat se spoznavo na nepravm kraju, ob napačnm času. You?re gonna have to meet me further down the line ?Cause you?re the right person at the wrong time... • slovenc79
2.11.2013 13:01
ampak, zelo težko ji bo bit prijateljica, če ima ona več čustev do njega. še posebi če bo vsak dan ob njem. velik lažje bo fantu prebolet prijateljico kot pa njej nekoga do katerega čuti več.
je pa možno da se kej spremeni čez čas in tudi on čuti več.. sam jaz ne bi računal na to. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.