A sem vse zafrknla?

CookieMonsterGirl • Od: 4.2.2013 • Prispevkov: 4
A sem vse zafrknla? 27.10.2013 0:03
Učeri sm se začela zgovarjat z enim sošolcem, s katerim se prej nism neki ful (prvi letnik pač in se še ne poznamo med sabo tok dobr) po FBju. Hitr je odgovarjov, tko v roku parih sekund ampak je odgovarjov dost na kratko. Po par besed pač. In sem ga dons, ker mi je šlo že mal na živce ker je tok na kratko odgovarjov, vprašala, če je vse vredu. Pa je odgovoru, da ni . In jst vedno hočm pomagat nekomu k ni uredu (nemorem si pomagat...) sem ga najprej prašala kaj je narobe. Ker ni hotu odgovort sm začela z tem, da bo use uredu, da se nakonc vse uredi, da če se bo hotu pogovort da sm tuki... pač mal sm pozabila, da on ni punca in da fantje nemarajo govort preveč o svojih čustvih. Poj je odpisov kao neki, da je on samostojen in da nobenga nerabi, js sm mu pa rekla, da nej nebo tak cave man. Poj je pa nehov odpisovat...
In zdej me res skrbi, da mi ni kej zameru, al pa da nisem preveč drezala vanj, al pa da ni narobe vzel tega. Ker on men ni všeč, mi deluje ful uredu kot oseba in bi bla ful prjatlca z njemu, sam kot vidite nisem najboljša pri tem...
Kaj naj zdaj naredim? Sem zafrknila vse? Kako naj sploh postanem frendica z tipom? Karkol pomagite :-/
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: A sem vse zafrknla? 27.10.2013 20:20
brez veze.. pri takem človeku že tkaoj veš da je tečnoba. komi ga klikneš, se začne jokat da ma probleme, ko mu ponudiš roko pa ****, češ bo že sam.. kot folk ki na zid napiše kok ma probleme in kok je osamljen, ko pa ga klikneš pa reče pusti me ni mi do pogovora.. pač, tip se hoče smilit drugim, to je vse.

****, nekateri ljudje na prvi pogled delujejo zelo v redu, in mogoče tudi so, ampak niso pa prav nič prijateljski

ni glih fajn, da si tisto caveman napisala.. ampak, sej je vseen. moj nasvet: če bi rada prijatelja, koga drugega poišči Wink se najde ogromno ljudi ki se lepše obnašajo. pa slaba volja gor ali dol, tako se človek nima za obnašat pa amen! če si slabe volje, rečeš, "oprosti, ampak zdele mi res ni do pogovora, se kdaj drugič slišiva Smile )<-SMAJLI! in če ti nekdo reče da se vedno lahko nanj obrneš se reče HVALA, ne pa palamudi češ kako samostojen si.

res, če hočeš prijatelja, imej dobrega Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.