Prosim za pomoč... nujno je

severni • Od: 12.4.2012 • Prispevkov: 13
Prosim za pomoč... nujno je 25.10.2013 20:05
Stvar je v tem, da gremo jutri na izlet z šolo in bomo do nedelje tam. jutri bomo prespali v hotelu in z prespali mislim pili... Tu je ena sošolka ko ful rada seksa... Z njo nebi imel rad nič več kot en dober seks... ali pa mogoče večkrat in nevem kako naj do nje pristopim...Nevem naj ji kar na samem povem če bi rada ali naj jo kar zaližem na samem... jo vprašam če bi se tuširala z mano... nimam več idej prosim za pomoč in hvala že v naprej.
smrketa15 • Od: 23.10.2011 • Prispevkov: 5
Re: Prosim za pomoč... nujno je 4.11.2013 21:23
oi!
ful je odvisn od punce... kaj ji sede? če jo poznaš in je zadržana z fanti pol jo najprej upaš. če pa nima zadrškov jo odpel jo zažvali in sam zin. kaj lah zgubiš? (sex)
pa dobr oprav če ti bo že dala nj ji pride (začnejo se trest noge, pa mal bl stoka, bradavičke so občutlive) stvari po kerih boš vedu da ji sede. hahaha Smile <3
Re: Prosim za pomoč... nujno je 6.11.2013 15:02
Hey. Danes smo prišli nazaj domov. Bilo je pa tako. Šli smo se "truth or dare" in je ena sošolka vprašala to sošolko z kero sem mislil seksat in je izbrala iziv Smile Iziv je bil da me zažvali in sva se tam pol začela žvalit Smile cel večer sva se spogledovala in potem je prišel večer. Sošolec ki bi moral bit z mano v sobi je šel spat k svoji punci, ki je bila skupaj v sobi z toto sošolko. In seveda ji ni blo ravno všeč ker sta se ona2 tam mečkala na postelji zato je prišla k meni spat Smile No potem sva se tak malo pogovarjala in to potem pa je ona meni rekla: "čuj kaj grema seksat?" in jas tisto ves trd postanem in jo zažvalim. Ona pa "to pomeni ja" in se začnema slačit med žvaljenjem Smile No potem opraviva bla bla bla Smile in potem jas rečem da se grem tuširat... ona pa čisto bogo reče "se ti lahko pridružim" in sva še potem seksala pod tušom... in celo noč nato še v postelji Smile Tako je bla potrebna in energije ji ni nikoli zmanjkalo Very Happy no tako je bilo oba 2 dni na izletu Smile danes pa sva se na busu zmenla da bova "friends with benefits" Wink
smrketa15 • Od: 23.10.2011 • Prispevkov: 5
POMAGI MI 6.11.2013 19:16
Ful sm vesela zate. me pa neki zanima. Glede na to da si tip.
kako tipu v fjs povedat da ga mam najraj?!
Z njim mava odprto razmerje ker sva iz drugih koncov slovenije. vidva se doskrat tko na 14 dni. in takrt je najlepš sam kako nj mu povem kok ga mam rada.
on je ful iskren in mi to skos govori (ljubim te) ampak js ne morm.
a je tipom to pomembno?
hval Razz
Re: Prosim za pomoč... nujno je 8.11.2013 19:05
Ja glej tipom je ful pomembno... Sploh pa če ti reče ljubim te... Verjetno se že sprašuje zakaj mu ti tega nazaj ne rečeš Wink
Mandex • Od: 19.2.2012 • Prispevkov: 275 • Kraj: Ljubljana
Re: Prosim za pomoč... nujno je 13.11.2013 0:01
No ja bolj je to ženskam pomembno kot tipom.. Lahko ti tudi to drugač pokaže kot da samo reče ljubim te..
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Prosim za pomoč... nujno je 13.11.2013 15:19
jaz tud mislim da je pomembno. vsaj men bi bilo. ne vem zakaj mu ne bi tega povedala? mu ne zaupaš čustev? al ga v resnic sploh nimaš tok?
pač če boš hladna do njega na tak način bo sčasoma tudi on do tebe.. kar je pa brezveze, ne? Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.