kontracepcijske tabletke• zaskrbljena
• Od: 8.7.2011
kontracepcijske tabletke
14.10.2013 16:18
Hej hoj!
Spet se vam mal javlam Sploh nevem kaj mi je, ampak js ne morem zaupat tabletkam. in pol skos gledam trebuh če že kej raste ker res, nemorem zaupat tabletkom. Pomagite mi prooooooooooooosim <3 Love uu! • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: kontracepcijske tabletke
15.10.2013 20:07
če si tak tupa pa pač s kondomom seksaj, al pa sploh ne seksaj, not a big deal. sama si napisala da VEŠ da nemoreš bit noseča, če jih jemleš redno ob isti uri, kaj ti je še treba rečt?_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
15.10.2013 21:20
PorceLan pravi:če si tak tupa pa pač s kondomom seksaj, al pa sploh ne seksaj, not a big deal. sama si napisala da VEŠ da nemoreš bit noseča, če jih jemleš redno ob isti uri, kaj ti je še treba rečt?
WOW, kaj je pa treba bit tok agresiven?? pa sej je sam prosila mal za pomoč, no.... zaskrbljena, čis normalno je, da si zaskrbljena, sploh v današnjem svetu, kjer vsaka druga 16letnica toži, da je ponesreči zanosila. Verjeten te skrbi, ker je ZMERAJ šansa da zanosiš. Je pa odvisno kok je dejansko možnosti Tvojemu fantu pa tudi ne bo škodil kondom: zihr je pač zihr Ampak rečem ti... če boš zanosila pod tako zaščito, pol pa bomo res vsi zanosil. Naj se gre svet solit z zaščito, če vama nau pomagalo • zaskrbljena
• Od: 8.7.2011
27.10.2013 19:43
Hvala ti za odgovor pa ker si me pomirila • pk4life
• Od: 20.7.2010
30.10.2013 0:51
velik fokla ne rata zanost pa se trudjo. pč prou zelijo met otroka pa morjo večkrat probat da rata.
zdej pa če ne boš ti sama sebe prepričala te ne bo noben pa vrjam mi da ti noben nebo vs lajf garantiru da boš ok tkoda bolš da se čimprej sprjaznš da so tabletke ob rednem jemanju zihr uredu plus če ****š loh še vedn uzameš jutranjo tabletko in če TUT to pozabš je še vedno šansa da ti sploh nebi ratal zanost. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.