zmedena..ne vem kaj si nej mislim..

erkica • Od: 2.9.2010 • Prispevkov: 195
zmedena..ne vem kaj si nej mislim.. 4.10.2013 21:03
hejla Wink)..uglavnem hodim v prvi letnik srednje šole in mam enga sošolca ki je ful fajn že drug dan me je kloknu na fb ju in me vprašu pač če ma ena kolegica fb..pa sem si misla ok..se pač zanima za njo..ampak sva se kr fajn ujela..pač dost se menma..ponavadi ostaneva edina v razredu ko grejo ostali na malco..pa me zafrkava in vse..postau mi je ful všeč..tut na fb ju me vsaketolko klikne..sej ubistvu.se ne menma nč osebnega..pač tak kak sem pa tko..pa tut vsako objavo k je bom objavla bo lajku pa tut sošolke so mi rekle da me med uro zlo opazije pa tut da ko sd menma se tko cute smeje in tko..ampak pač en tedn nazaj si je na fb dau da je v zvezi z eno..se mi je svet zrušu in sm si rekla lej pust ga..ampak on se obnaša isto ko prej ko je biu samski.. in še kr me zafrkava mi piše po zvezku in tko..zdj nwm al sm mu ok sm kot prjatlca al še kj več ker je drugač v druźbi ko nisva sama dost tih in srameźliv..
čist sem zmedena ;//
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: zmedena..ne vem kaj si nej mislim.. 4.10.2013 23:11
Družba dans took preveč jemlje ta facebook preveč zares.....
sam zato kr ma on pa zdej napisan da je z eno v zvezi, lej....kako pa lahka veš, da je sploh kej to res? mogoč je zgubu kako stavo, dubil tak izziv, da si to napiše na fb.
Neki se vsi skupi naučmo o ljudeh: nikol ne morš bit zihr, dokler ti človek osebno tega ne pove Wink Pa še takrat maš lahka upravičene dvome.

Zmeni se z njim. Lepo ga vpraši, ni ga treba napast, sej med vama ni blo nič, da bi ga obtožila. Če ti je pa všeč, pa ga kr povabi ven, poskus napredovat v vajinem odnosu Wink (seveda, če se izkaže, da je samski). Ko se bosta že dovolj poznala in ti bo še zmer všeč, mu lahka poveš, očiten je tudi nekaj čustev na njegovi strani, če se tok ukvarja okol tebe Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.