Resnična ljubezenska zgodba• obupana
• Od: 2.10.2013
Resnična ljubezenska zgodba
2.10.2013 18:04
10 mesecev sreče ali trpljenja?
Bilo je sredi decembra, ko sem ga spoznala. Zdel se mi je kot princ na belem konju. Vsak dan sva hodila ven, včasih sama, včasih v družbi njegovih prijateljev. Velikokrat sem razmišljala o njegovih čustvih, saj me je pogosto zmedel. Vedno me je poljubil na skrivaj, nikoli pred drugimi. Prešinila me je misel, da me ima mogoče samo za zabavo, zato sem se nekega večera poglobila v svoja čustva in ugotovila, da sem se vanj zaljubila. Ves strah, ki sem ga čutila je bil odveč, saj mi je za novo leta izpovedal ljubezen. Naslednji dnevi z njim so bili zato še bolj vznemirljivi. Kar kmalu za tem sva začela najino zvezo. Začetek je bil lep. Fant se mi je zdel miren, dober poslušalec in vreden mojega zaupanja. Kmalu pa se je izkazalo, da sem ga ocenila narobe. Začel me je kriviti za stvari, ki jih nisem storila. Prepirala sva se skoraj vsak dan. Na začetku so bili to le nedolžni prepiri. Znal me je tudi prijetno presenetiti za valentinovo. Takrat sem ugotovila, da se v njem skriva tudi malo romantike. Poleg slabih trenutkov so bili tudi trenutki sreče, smeha in ljubezni. Kljub temu pa so stvari postajale vse bolj neznosne. Vprepirih me je začel poniževati in žaliti. Skoraj vedno me je želel zapustiti. Jaz pa sem se vedno znova vračala k njemu, saj sem verjela, da bo nekega dne drugače. Kljub prepirom in izrečenim besedam sem bila vanj še vedno zaljubljena. On pa me je prizadel vsakič bolj in tega nikoli obžaloval. Poniževanja in žaljivke je popestril z nasiljem. Vse to zaradi njegove bujne domišlije. A sva še vedno ostajala skupaj. Po nekaj mesecih so se stvari malce umirile. Veliko sva se pogovarjala o bivših, ker sem želela izvedeti več o njegovi preteklosti tudi iz tega vidika. Dobila sem občutek, ki me spremlja še danes in sicer, da ni popolnoma prebolel bivše. Zatrjeval mi je, da mu jaz pomenim več, da me ljubi...ona pa naj bi mu takrat bila zgolj za družbo. Kupil ji je prstan in šopek rož. Jaz tega nisem bila deležna, češ, da se moram prej dokazati. V meni se je kar naenkrat pojavilo veliko vprašanj.Kdo kar tako kupi prstan in rože osebi, ki jo ne ljubi in jo ima zgolj za družbo, oseba do katere pa čuti tako veliko ljubezen se mu mora za to dokazati? V čem se sploh moram dokazati?? Postalo mi je jasno, da je zelo posesiven. Po njegovih besedah sodeč, bi bilo zanj popolno, če bi me lahko zaprl v sobo brez oken in nikoli spustil ven. Dala sem mu vse, kar sem mu lahko. Imel je vso mojo pozornost in ljubezen. Podarila sem mu svoje srce in mladost. Vedno je želel več, nikoli ni imel dovolj. V upanju, da bodo stvari boljše, sva začela iskati stanovanje in ga tudi našla. Res se je izboljšalo. Odnos je postal bolj umirjen, vendar se v meni porajajo dvomi in vprašanja. Me res ljubi? Bolj ali manj je vse potekalo dobro, a kar precej bolj hladno. Zaradi slabega počutja, sem sklenila, da opravim test nosečnosti, ki je bil pozitiven. To mi je povzročilo kar nekaj preglavic z družino, naju pa ni nič bolj povezalo. V 2 tednih sem morala premisliti in se odločiti ali bom otroka obdržala ali bom naredila splav. Največ skrbi mi je povzročal prav odnos med nama. O tem sva se morala pogovoriti in tokrat mi je on dejal, da bova skupaj lahko srečna. Zato sem se odločila, da ga bom obdržala. Za nekaj dni sem poskusila odmisliti dvome, a so se kmalu spet pojavili. Odločila sem se, da zadevo raziščem. Kar sem našla me je prizadelo. Preden sva se spoznala, je imel zelo čuden odnos s svojo bivšo. Skupaj z njenim fantom smo na začetku velikokrat šli na pijačo. Ona in moj fant sta sicer po njuni končani zvezi ostala prijatelja. A kakšna? Njuno prijateljstvo me je kmalu začelo motiti. Zato sem ga 1 mesec prosila, naj jo odstrani s facebooka, saj sta tam imela največ stikov. Danes pa noseča z njim ugotovim, da moji sumi niso bili zamanj. Prav ona je kriva, da je med nama počenega že toliko porcelana, saj ga je vztrajno nagovarjala proti meni. Odkar pa sta stike prekinila se je umiril. Kakšen odnos sta imela preden me je spoznal, ne vem in me niti ne zanima, sumim pa, da sta bila malo več kot samo prijatelja, čeprav je ona že imela fanta. Ker sem sedaj odkrila te stvari mi je jasno, da je takrat zanj njena beseda pomenila več kot moja. Lagal mi je in to me boli. Raje imam resnico, naj bo še tako boleča. Vse do danes sem mislila, da ga vsaj malo poznam. A človek, ki ga poznaš že zelo dolgo, ti je v naslednji minuti lahko kot tujec. sedaj sva skupaj 10 mesecev in se sprašujem - je bilo to 10 mesecev sreče ali trpljenja? • slovenc79
• Od: 19.8.2011
Re: Resnična ljubezenska zgodba
4.10.2013 21:19
tole je definitivno trpljenje.
sredi decembra si ga spoznala, za novo leto pa začela hodit? to je prehitro. vzemi si čas za spoznavanje, DOBRO spoznaj človeka in se ne zaletavat s srcem v zid. ker se bo pač vedno končalo tako. saj zveni lepo, strast, zaljubljenost metuljčki itd, ampak če se gre kar tako se vedno na tka način konča. zdaj se moraš sicer sama odločit, kako naprej. če bi bil jaz na tvojem mestu, splav in stran od njega. če je zdaj mal miru to nič ne pomeni, saj se čez 1 mesec že lahko spremeni. malo časa zase si vzemi, premisli o tem, naslednjič pa človeka DOBRO spoznaj preden imaš karkol z njim. ne takoj poljubčki in seks. pač, če hočeš uspešno resno zvezo, se tega loti resno in se popolnoma prepričaj da je to človek s katerim bi rada neki več. aja, pa v 10 mesecih pač ne moreš rečt da človeka zelo dobro poznaš. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.