o čem se naj pogovarjama?

maš kakšne predoge?
ja
50%
 50%  [ 1 ]
ne
50%
 50%  [ 1 ]
Skupaj glasov : 2

nimamidej • Od: 26.4.2012 • Prispevkov: 149
o čem se naj pogovarjama? 29.9.2013 21:27
hej..
mam malo čudno vprašanje.. in sicer,kaj naj vprašam osebo,oziroma o čem se naj pogovarjava,če se ne poznama,se boma zdaj prvič videla in srečala.. lepo bi prosila,za kakšne predloge.. Smile aja pa mislim da stvari u zvezi z ljubezenskim zivljenjem nebi prišle v poštev.. hvala že u naprej.. Smile
kr jst sploh nevem o čem se nej menma..pa nimam idej..pa še ful me je strah de nebo šlo kej narobe.. ker je to za mene prvič.. :/
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: o čem se naj pogovarjama? 30.9.2013 19:49
mislim da bi to moglo prit spontano Very Happy
razen če bo res neka sramežljiva oseba pa bo samo odgovarjala in nič vprašala al pa izpeljala nek pogovor.
drugač pa pač bilokaj ti pade na pamet, ne vem..sedita v parku pa vidiš psa, vprašaš če ma kakšno žival, odgovori, še ti poveš svoje itd. Very Happy
pol pa bo ziher v njegovem/njenem odgovoru al pa tvojem nekaj kaj bo tebe al pa njega/njo zanimalo pa bo nastalo novo vprašanje:D
Re: o čem se naj pogovarjama? 1.10.2013 11:02
Rocafella pravi:
mislim da bi to moglo prit spontano Very Happy
razen če bo res neka sramežljiva oseba pa bo samo odgovarjala in nič vprašala al pa izpeljala nek pogovor.
drugač pa pač bilokaj ti pade na pamet, ne vem..sedita v parku pa vidiš psa, vprašaš če ma kakšno žival, odgovori, še ti poveš svoje itd. Very Happy
pol pa bo ziher v njegovem/njenem odgovoru al pa tvojem nekaj kaj bo tebe al pa njega/njo zanimalo pa bo nastalo novo vprašanje:D

hvala.. Smile drgač pa ja.. vsaj ena oseba je sramežljiva.. :/ ful me je strah
FireInHair • Od: 20.6.2013 • Prispevkov: 49
Re: o čem se naj pogovarjama? 1.10.2013 19:28
malo poizvedi če mata skupne hobije Smile O tem se je vedno kul pogovarjat
mussy • Od: 3.9.2011 • Prispevkov: 123
Re: o čem se naj pogovarjama? 2.10.2013 11:50
ooo vem kakšna je to situacija, usaj pr men je vedno panika če mi je oseba res ušeč, sicer je res najbol se sprotist, js spijm vedno kozarc vina preden grem na zmenk, pač sprosti me pa neki zame, a veš une priprave da greš vn? Smile k se stuširaš, pobriješ, v spodnjicah mau plešš poješ in imaš v roki kozarec rdečega vina Smile

res ti bo pomagal da se sprostiš Smile in pol pač bo pogovor bol steku in use Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.