Ljubosumje• miss12
• Od: 27.5.2009
Ljubosumje
7.7.2009 21:42
ste pogosto ljubosumne na prijateljice, sošolke fanta/punco, brata, sestro?
kak se znebite tga ljubosumja? kr js sm namreč full ljubosumna in to mi vsi pravjo in mi gre že res na živce vse skp! kaj bi ve nrdile na mojm če bi ble na mojm mestu??' • LabelloLips
• Od: 21.3.2009
Re: Ljubosumje
8.7.2009 13:58
Helouu^^
Noo če povem po resnici sem jzt ful velikkrat ljubusumna na sestro....Mislim mam fanta ki je bratranec od njenega fanta in pol se pač moj fant in ona srečujeta..in ko me on kliče mi skos govori in pripoveduje kaj sta se pogovarjala ona pa isto in res mi gre to vedno na žiucee...tudi sama ne wem kai nai naredim imam pa en predlog za tebe ker sem tudi sama večkrat ljubusumna na prijateljice in sploh na punce ki se pogovarjajo al imajo bilokai z mojim fantom...In takrat ko jih pač vidim bi najraje ubila vse in takrat se z njim več dni ne pogovarjam ker pač se mi zdi da je dal on povod na vse.ljubusumna sem tudi na nekatere prijateljice ki imajo več kot jas ali na tiste ki sama mislim da so boljše od mene čepraw mi usi govorijo da mi ne seže niti do pet...!!!!!!No jst sem se odločila ko sem videla da tako ne gre več naprej saj sma se z fantom večkrat prepirala da bom pač začela vsako stvar gledati kot dobro npr.prej se je videval s prijateljicami in jst sem mislila da zdej ko pač mene ni ob njem da me vara...zdej pa sem začela na stvar gledati kot da pač on nima družbe in mu je dolgčas se pač dobi s prijateljico in skupaj z njo preganjata dolgčas...mislim da pomaga a na svojo sestro sem še vedno ljubosumna....no če želiš upoštevaj moj predolg če ne pa nič jst sem se usaj potrudila...Čauu • PinkShue
• Od: 22.12.2008
16.9.2009 19:31
Amm...zarad fanta niti nism lubusumna.Ker se mi zdi prau da ma vsak svojo svobodo.Tut jst • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
16.9.2009 19:36
Ja jas sem dostikrat ljubosumna na brata, če lahko on kam gre jas pa ne..
Drugače pa na kolege nisem, ker nevem zakaj bi bla Če ti je pravi/a kilega/ica pol si itak vse deliš, pa drug drugemu želiš najboljše.. Včasih sem bla ljubosumna na so/sošolke če so si kuple isto stvar kot jas.. če so, pol nisem več tistega niti enkrat nosla / vzela zraven (: No zaj več nisem, ker mi je postalo vseeno.. Drugače pa to ko praviš kak se znebit? Pomoje moreš samo malo v glavi razčistit kak pa kaj. (zakaj si, kaj lahko narediš da neboš..) Na brata/sestro je pomoje logično da si, sploh če je starejši.. na mlajšega tui verjetno ker mu pač več pustijo al kak ne.. Na fanta? To pa nimam blage veze zakaj bi bla (: Za kolege sem pa že tak in tak povedla (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • caj
16.9.2009 21:51
enkrat sem bil ljubosumen na kozla, ki ga je sral več kot jaz, zato sem pojedel 200 buritovin nato...
nato sem za spomin zatrl globoko v podzavest, ker so bili produkti preveč prepričljivi • kachuun
• Od: 17.7.2009
17.9.2009 18:20
hh. no. tut jz sn časih lubosumna , sam do taprave mere. mam pa best frendico s katero delamo take **** da je kr groza , pač ful se zabavamo . Zej pa ker se ta BF tulk z mano druž , je pa njena Ex- best frendica full lubosumna, ker se rajž z mano druž , in take , težave dela.. zadnč so šle onedve u kino ,pa jz nč nisn mela proti , šle so gledat pa harija poterja pol se ga je pa pač una Ex-best frenidca ustrašla in so mogle jt vn . -.- naslednič pa smo šle sam jz pa BF pa je bla ona tak lubosumna da je kr groza in je hotla zravn na usak način , pol smo se pa pač skregale , ker ni blo placa še zanjo , ker smo šli Jz, bratranc, BF pa še en frend , pa mat , . ona se je seveda use zmislna , k je tulk lubosumna -.- tak da te lohk en ful **** zard lubosumja , tega se je pametn izogibt XD • zivaa
• Od: 12.6.2009
• Kraj: il.bistrica
18.9.2009 17:51
ja uglaunm jst sm tud ljusoumna fulll...ž vlikkk casa.In vem d se n bom mogla odvaddt
k se res ne morm.K ce ti fant tok ful pomen pa sue n morm bit tko d neb bla ljubosumna ne.tud taki obstaajamo.full ljubosumni.bg.!. ceprou ni nwm kko dobr d si tok. k lhk tip zanimanje zate opusti.nwm no kko je to pač. Mam tipa zdj sm z njim hodla enkrat sm ga pustla sjt k sm bla ljubouma sosolke pa kolegice mu pisejo n fb mord tud sms-je srcke pa take.mene ful ****.al pa ksna slika k je sz ksno tipico.pa tko no.in zdj sva spet skp.in spet se nek zacenja.ene prou izzivajo...**** ne...!!!!!!! tko je. uzivite!! Čaw*** • hoTdeviLgirL
• Od: 13.8.2009
18.9.2009 19:57
js sm bla skos fuuul lubosumna, pa nism mogla nehat. skos sm gledla ka moja simpatija dela in tko naprej. zj ko pa mam fanta se je to spremenil. on je ful s puncami pa to. no in sm se jst odločla da mu bom vrnla. pa se ful zj s fantami družim... zadnč sm enga objela, kr tko za hec... pa je biu tko jezn da se pol ni hotu več pogovarjat s puncami, kr sm mu povedla da sm lubosumna. sj zdaj se že, sam vedn ko sm v bližini gre ustran ot njih pa je rajš sam.
tk da mu lahk pač vrneš. če te ma rad, bo lubosumn, tk boš tut ugotovila če te ma res rad. njega še nared lubosumnga, vrni mu!! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.