Zgubila torbo :(

Larika • Od: 11.7.2012 • Prispevkov: 8
Zgubila torbo :( 25.9.2013 13:50
neki sem bila zamišlena na busu in sem jo pozabila :/ notr so bili tud zvezki in ostalo ... sj hvalabogu da še ni blo dost napisano. to se mi je zgodl že v pet pa sm mislna da jo bom dobila nzaj pa nič. zdj morm pa na hitro neki kupit. a ve kdo za kašn kul pa pocen nahrbtnk kje?
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Zgubila torbo :( 25.9.2013 14:12
[link]

rajš pojdi po šolsko torbo....dubila boš vse nazaj Wink
Matolino • Od: 6.3.2013 • Prispevkov: 4
ah ja 29.9.2013 17:14
Ja res mogoče pejd pogledat tja še ... če se slučajno najde, ker dvomim da bi jo kdo vzel in jo odnesu ... če ne pa poglej tule, [link] imajo kvalitetne in za moje pojme tud lepe Smile
legendary • Od: 2.11.2012 • Prispevkov: 77
Re: ah ja 2.10.2013 15:25
zihr jo ma šofer kje spravleno,tk da se ne sekirej (: ker nevem če bi kdo torbo ukradu...

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.