Heeeeelp.~ obleeeka za valetoo.?!!!• chocoholic69
• Od: 22.4.2013
Heeeeelp.~ obleeeka za valetoo.?!!!
14.9.2013 11:32
ojlaa.sem 99' letnik in mamo letos valeto. Js mam use že zbran, mam soplesalca, mam frizuro, smoo še obleka mi manka. Pri nas nismo revni smo srednje-viši sloj in nočem biti taka kot moja starejša sestra,ki za obleke za pravi use. Ogledala sem si obleko, problem je samo ta da bi jo morala dati delti po naročilu,kar pa nočem saj use ''dobre'' šivilje računajo 200 --> sicer mi je oče rekel da ni panike ~vendar je še useno nočem. Zatoo bi prooooooosila vse 98' letnike ali več če bi mi priporočili kje lahko kupim POCENI obleko vendar da ni preveč preprosta.???Reeees bi bila usem hvaaležna.
Hwaala. • derUndergang
• Od: 27.12.2011
Re: Heeeeelp.~ obleeeka za valetoo.?!!!
14.9.2013 11:37
lahk bi sestro vprašala, če ma took ogromno oblek, da ti kakšno odstopi. če pa nimata iste številke jo pa lahk neseš šivilji in ne bo neki dost zaračunala..
drgač maš pa By american..ta je super:) • chocoholic69
14.9.2013 11:38
sem že probala to s sestro. Mogoče mi jo bo uspelo prepričati.?
Hwaaala bom šla pogledat. • lauraFCB
• Od: 18.9.2013
18.9.2013 12:07
Hey:)
Tud jst mam letos valeto. yeey Upam,da boš najdla eno fletno oblekco in da ZASIJEŠ na valeti Good Luck • chocoholic69
18.9.2013 21:34
ojlaaa.hwaala bom šla pogledat.:DDD
enaake željee ofkoors;* • berni751
• Od: 1.6.2013
23.9.2013 19:30
omg no usak let več zapravte za te faking obleke...lej premisl: dala boš usaj 100? za obleko k jo boš oblekla 1x mogoče 2x alpa 3x u cevmu lajfu...a ni škoda dnarja? • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
24.9.2013 13:15
berni751 - high five Ve punce, iskreno....pretiravate z vsem tem sj js mam tud letos valeto in moja obleka je stala 20 eurov, kupla sm jo v navadnem promodu - francoska znamka. Kupla pa sm jo že pred pol leta, prvo sam za bratov maturanc in se pol odločla, da jo bom mela tud za svojo valeto. Nasvet? ne zapravljaj tok dnarja za eno noč, niti ne škoduj svojim živcem in potrpljenju, bol ko je preprosto, bol je zabavn |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.