Tanka linija med prijateljem in fantom :D

SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Tanka linija med prijateljem in fantom :D 11.9.2013 22:19
Živjo, ponovno se obračam na vas Smile

Tole bo bolj namenjeno za fante, ampak vsako dekle je tudi dobrodošlo.

Jaz si pač kot dekle vzemam pravico, da kljub temu, da imam kdaj crush/ljubezen/fanta mam še zmeraj moške prijatelje od prej. Če tipa to moti...se lahka odpravi drugam.

In zdej prihajam do točke, ko me zanima, koliko fantje odobravate svojim dekletom druženje z moškimi? Vem da so nekateri hitro ljubosumni in ne morejo zdržati ob misli, da ima njihova ljubezen prijatelja, ki je tip. Pod kaj razumete varanje? Ste užaljeni, če se dekle tudi kdaj druži s kakšnim svojim prijateljem?

Prosim, razpišite se, firbec me matra Smile In dekleta seveda lahko tudi poveste, če imate poleg svojih fantov, tudi moške prijatelje.

P.S.: Moderatorji, brez skrbi zamenjajte moj naslov, če želite, sama nisem imela idej Very Happy
FireInHair • Od: 20.6.2013 • Prispevkov: 49
Re: Tanka linija med prijateljem in fantom :D 14.9.2013 7:37
ufff jaz imam zaj težave s to tanko črto! >.< Pojma niam kaj naj nareim!
naj mi kdo svetuje tu plisss! [link]

Drugače pa... mislim da je popolnoma normalo da imaš fanta zraven njega pa šemoške frende. Zakaj pa ne? Če fant misli, da ga bom prevarala z enim od njih, potem to pomeni, da mi ne zaupa. Takega fanta enostavno pošlem stran
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: Tanka linija med prijateljem in fantom :D 14.9.2013 17:31
jaz ko grem ven sem ponavadi edina punca, poleg pa 5-6 kolegov
prvo mu je blo malo čudno (fantu), zdaj pa mu je kul, ker vidi da nima razloga, da bi se sekiral

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.