pozdrauljeniii, pomoč

Mixsx • Od: 30.10.2012 • Prispevkov: 88
pozdrauljeniii, pomoč 11.9.2013 20:56
No tko, v kratkem mam anmen vprašat punco za zvezo. Zej mi pa dejte mal predlogov...rad bi tko naredui da bi blo mal romantičn ne tist isto kokr ponavad, ampak tko neki posebnga..nekam jo bi pelov? kam? kino odpade..vsedruga pa praktično pride v poštev...kakšna pjača najprej? pol pa sprehod/ na kako klopco?...pa še to, ko jo vprašam ji kej dam? kako rožo, čokolado, kako pliašstko majhno igračko? hvala za vsoooo pomoč !
nelci • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 112
Re: pozdrauljeniii, pomoč 11.9.2013 21:27
Živjo Very Happy

men se zdi da nerabiš, nevem kaj kupovat....ko je mene fant uprašou mi je še dau enga taga mejhniga srčka zravn, ampak sm bla zlo presenečena Very Happy tk da nevem, odvisno pa tut kak tip človeka je Smile pol pa ja, svetujem ti, da je ne uprašaš 'a bi hodla z mano?' ampak 'a bi bla moja punca?' al pa kej tazga, ker je velik lepše Wink ja, pa lepo bi blo če bi ji tk na klopci uprašou al pa kej, pomoje bi blo to lepše kot pa kak kino
velik sreče Wink
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: pozdrauljeniii, pomoč 12.9.2013 0:07
js mislm da je brezveze tko "od trenutka ustnega potrdila dalje sva uradno par in se mava rada"..
hodita skup, na pijače, zmenke, večerje, v kino, pogovarjajta se velik, da se spoznata, si zaupata, ko bojo pa poljubi boš pa že vedu da je to to Smile

če jo maš rad (seveda prej se morta že zadost poznat, ne morš kr tko), ji neki lepega kupi in reci da jo maš rad Smile
Mixsx • Od: 30.10.2012 • Prispevkov: 88
Re: pozdrauljeniii, pomoč 13.9.2013 20:56
kaj pol takoj nrdit ko/če reče JA ? Very Happy
nelci • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 112
Re: pozdrauljeniii, pomoč 15.9.2013 20:49
lupčka ji daš? Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.