Sem "prehitra"?• SandrisH
• Od: 20.6.2009
Sem "prehitra"?
6.7.2009 14:30
Jst mam pa en problem...
No, mam tipa k je str 17, skupi sva en mesc ... Use sva že delala skupi razn "tistih stvari". Sam res use. Še tuširala sva se skup xD Uglaunm, tipi u teh letih so pač ful potrebni, ne xD In zanč je pršla pač tema na seks... In mi tko reče d če bi jst z nim... In js sm itk budala in rečm zkaj pa ne xD Sam ubistvu sm pogruntala d je še prezgodi... Konc koncu sve šele 1 mesc skup pa še ceu čas sveta mava... Pa on mi tud skoz govori, d sm " zgodi aktiuna, sam d se tega še ne zavedam" xD No, kaj bi vi naredl na mojmu mestu? Ko nj mu povem d še nism prpraulena?.... Aja, jst mam 14 let (x Huala že unaprej (: • Munda
• Od: 30.5.2009
Re: Sem "prehitra"?
6.7.2009 15:28
pač povej mu da ti še nisi pripravlena in da bi raje počakala s tem dokler ne boš,ne se pustit prisilit v to, ker ni prau, in ti bo pozneje lahko žau,prpraulena morš bit z glavo in s srcem • SandrisH
6.7.2009 17:34
Munda pravi:pač povej mu da ti še nisi pripravlena in da bi raje počakala s tem dokler ne boš,ne se pustit prisilit v to, ker ni prau, in ti bo pozneje lahko žau,prpraulena morš bit z glavo in s srcem
ma men je sam bed d noum izpadla k budala... k drgač ga mam ful rada in on mene tud... no usaj zdi se tko, pa tud on tko prau xD • Munda
6.7.2009 20:33
nebom izpadla kot budala če mu boš to povedala in če je dovol pameten se nebo norčevau al pa kaj drugega lej meni je tut biuši govoru da še nisem priprauljena, in je imeu prau. zdej sem vesela ker mu nisem dala,sicer me ni silu u to , sem sama ,ampak useeno • SandrisH
6.7.2009 20:51
Munda pravi:nebom izpadla kot budala če mu boš to povedala
in če je dovol pameten se nebo norčevau al pa kaj drugega lej meni je tut biuši govoru da še nisem priprauljena, in je imeu prau. zdej sem vesela ker mu nisem dala,sicer me ni silu u to , sem sama ,ampak useeno Mah.... Konc koncou je blo fer od nega d je prvi reku d prehitevam... Huala no (: • Munda
7.7.2009 0:08
tudi res, pošten dečko je np, če te še kej zanima praši • Nikea
• Od: 2.7.2009
7.7.2009 11:56
Mah nwm
ZAME ampak res ZAME je prehitr Paa lej... sej si mlada Sam pomojem.. sam powej mu pač d še ni prpraulena pa bo. sej bo zastopo Lej cajta maš še ceu ljaf... no mau majn... sam powej mu če te ma rad bo štekau • rona
• Od: 7.7.2009
7.7.2009 13:13
amm glej jaz ti pa tak priporočam.... mislim da leta glede tega niso važna, ne tvoja, ne od fanta.. odvisno je od tega kolko si ti sama pripravljena in kolko mu zaupaš, pa ga maš rada.. če ti je že do tega, da pa bi, se ne oziraj na leta in podobne stvari...
če pa še nisi pripravlena, te bo pa če te ma rad absolutno počakal, kr enim se gre pa res v zvezi sam za seks.. • princessx1
• Od: 2.1.2009
7.7.2009 13:14
Jah če nis prpravlena pač ne.. jz s svojim nism bla nit en tedn skup pa sva že.. sicer je on ful ful ful ful FUL hotu men je blo pa ubistvu useen.. tko da ja.
Odvisn no lej povej mu pač da nis prpravlena in če ti bo sam o tem težiu valda veš da ni pravi tip zate ane. • dorotejaaaa
• Od: 27.6.2009
7.7.2009 16:00
jz na tvojem mestu ne bi..k se mi zdi prekmau..mislim sej full punc že pr 14 ane... ampak lej, komi 1 mesec sta skp, misliš da je res že čas za to?
no jz bi res še mau počakala...pa če ti je tip reku..hm. :/ nwm, jz še ne bi no..povej mu pač da še nisi prpraulena, če te ma res rad, bo razumeu..če pa ne bo, boš pa usaj vedla pri čem si in upam da boš dost pametna da se ne boš pol dala dol če bo meu kj proti :] nared, kar se teb zdi prau, ne misl, d boš budala, če se neboš dala dol z njim...sam obžalovala boš good luck. • miisa
• Od: 1.7.2009
4.9.2009 20:04
če moj tip mi je že tudi rekel če bi ... ane. pa sem mu pač lepo povedala da še nebi zdej, ker se mi zdi prezgodi (stara sem 15). in je pač rekel da ni problema, da bo že počakal. a vseeno se imava lepo ko sma skupaj.
• sanjaradasanja
• Od: 9.8.2009
5.9.2009 23:02
ma men je sam bed d noum izpadla k budala... k drgač ga mam ful rada in on mene tud... no usaj zdi se tko, pa tud on tko prau xD[/quote]
bolš da izpadeš kot budala kot pa de s v to daš neprpravlna...če te me res rad mu to da se ne dajst dol nč pomenlu u primerjavi stem kar mu pomeni čas ko j s tabo • tammi
• Od: 24.8.2009
6.9.2009 18:04
en mesec... pol se bota pa dol dala pa bo pobegno, tak ko vsi pr takih letih, ko samo na to čakajo, pol pa adijo.moje mnenje.
• TechnoRainbow
• Od: 10.10.2009
12.10.2009 11:41
Ia, men se zdi, d te bi on prvo "dol dau" pol pa zapustu..
k itak sta skupi sam 1 mesc, tko da ne preuč šibat s tem.. če te ma res rad, te bo tud mau upoštevu, ane bai baii _________________ Muzzic is my favourite drug! I love dance! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.