im in love :$

Majchaaa • Od: 8.8.2013 • Prispevkov: 14
im in love :$ 7.9.2013 13:06
hejla.. imam problem.. od januarja se nism zaljubila in sem tudi mislila da bo ostalo tako. ampak sedaj je na našo šolo prišlo veliko novih obrazov. jaz sem 2.letnik. in v prvi letnik je prišel nekdo ki me spominja na mike-a shinodo. in res ful mu je podobn. in vsak dan razmišljam o njem, ko ga vidim ali samo pomislim na njega sem čisto vesela. že dolgo nisem občutila tega veselja. in tukaj je tudi proble.... ne vem kako mu je ime. in ne vem kako naj izvem, ker nobenega njegovega sošolca ne poznam. tko da prosim, če kdo ve? fulll vbi vam bla hvaležna Very Happy
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: im in love :$ 7.9.2013 14:12
Js bi na tvojem mestu izkoristila prednost, da si eno leto že na tej šoli Wink Lahko tudi ne začneš pogovor izključno z njim, ampak kar s celo skupino sošolcev, njegovih kolegov, povprašaš kdo je razrednik, kako se jim zdi, lahka celo ponudiš pomoč, če ne bo kdo vedel kje je kakšna učilnica ali kaj podobnega Wink Skratka...bla bla bla...čez čas pa začni še mal več pozornosti namenjati ravno njemu, ga kaj vprašaj, upaj, da bo vprašal nazaj itd. Smile
Sam prebij led, pol bo pa šlo kot po maslu Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.