Pojavlja se črka E :) hm?

kataja • Od: 12.10.2012 • Prispevkov: 146
Pojavlja se črka E :) hm? 30.8.2013 15:24
Heeej! Very Happy a kdo ve, zakaj se mi na mobiju na ekranu zgoraj levo pojavi velika tiskana črka E v beli barvi in prav tako v belem kvadratnem okvirju.? prijateljica mi je rekla, da je to v povezavi z internetom alpa prenosom podatkov.. sam nimam pojma... newem no..E se mi prikaže nekaj sekund po uporabi fbja pa tut ko prekinem wlan povezavo je še zmer kle, k sm na fbju ga ni, sam kaže mi ko zaprem fb na ozadju zaslona... a kdo od vas mogoče ve kaj nj bi to blo? :/ Smile
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: Pojavlja se črka E :) hm? 30.8.2013 16:03
E na telefonu stoji za internetno povezavo imenovano EDGE (torej ko telefon prenaša podatke). Se pa pojavi takrat, ko na telefon in tudi iz njega prehajajo podatki preko interneta. Zato se ti bo ta znakec vedno prikazal ko boš šla na internet brez da si povezana z WiFi-jem in ko se bo kljub prekinitvi povezave z WiFi-jem prenašali še kakšni podatki. Tako da za ta znakec nič skrbet če maš v svoj mobilni paket vključen internet.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.