Kaj nardit, da te majo fantje radi?

poisongirl • Od: 11.10.2008 • Prispevkov: 68
Kaj nardit, da te majo fantje radi? 16.10.2008 15:38
js sm nasplošno med dekleti&fanti dost priljubljena. ampak med fanti nism uno d bi bla med najpopularnejšimi. po moje so si gor pršl d nism tak prasica kot ostale in se družjo tak zmerno z mano. sam še vseen bi rada ne vem mela tipa pa to. a mate kkšn nasvet kako nardit d te majo fantje raje. pa da se ne pustiš d te šlatajo po možnosti
4everyours • Od: 17.10.2008 • Prispevkov: 15
Re: Kaj nardit, da te majo fantje radi? 17.10.2008 16:23
mogoče bi se lahko začela z njimi pogovarjat o kakšnih "moških" zadevah, čeprav vem, da te ne zanimajo preveč Very Happy poskusi z računalniki, igricami, avti... hehe, saj vem da je smešno, ampak deluje Very Happy
dvomim, da bi se kakšen tip pogovarjal o tem, kakšno majčko si si kupila včeraj in kako lepega tipa si vidla na ulici Razz
XXX • Od: 17.10.2008 • Prispevkov: 64 • Kraj: Ljubljana
Re: Kaj nardit, da te majo fantje radi? 17.10.2008 21:20
what kind of boys?Very Happy

res je odvisno kašnim tipom se čas prrlubt..,kakšni so into.. nevem..js sem ubistvu tut dost prlublena med tipi,puncami..sam ne stemdabise kej metala naprej ampak nevem.. pr enih tipih zarat dekolteja xD pr enih zarattega ker se dost spoznam na rock,star rock, nasplošno; na musko.. pol nevem zarat nenavadnega oblačenja ki mau vleče na modo mau na moj stil,rokerski in potem to kombiniram tko da se ujame use in je to jim zanimiv, nevem res kaj biblo tisto s katerim se prliznš tipom.. mislm da se use začne na kšnm msnju..kliknš pač se pogovarjaš, maš kšne fore..v šoli te fore mu tko poveš..alpa kej .. xD
Funky • Od: 11.12.2008 • Prispevkov: 13
Re: Kaj nardit, da te majo fantje radi? 11.12.2008 3:59
Js sm se vedno fuls fanti družla že od majhnega.in pač pr tipih je tko dobr je vedt moške teme, da si upaš tko pač določene stvari-nč povezano s sexom.pač sam ne postat preveč moška.tko bot obenem ženska pa prjatelca.sam zapomn si recmo k si ti enga vzameš za frenda ti je ponavad samo frend če ti je pa kdo ušeč mu to pokaž. pa glede na to recmo da ste frendi se pogovarjite tud newem recmo kakšne ženske so jim všreč karakter itd. mal se pozanimi kaj jim je ql pa da najdete skupne teme.sej pol se pa že vse samo od sebe odvija .
DeViLgIrL • Od: 27.10.2008 • Prispevkov: 97
Re: Kaj nardit, da te majo fantje radi? 11.12.2008 15:20
ja jst sm še kr prljubljena med fanti.zdej nevem pač, usaj koker je pr mojih sošolcih ti lahk svetujem...1. nemarajo da punce vedn čist skp držijo pa to(s tem ne mislm da morš s tipi držat pa čeprou nimajo prau, ampak radi vidjo da kdaj tut z njimi držiš, ne pa sam s frendicami)....2. tok kt so ti že predlagale;ful probi se uklopt v njihove pogovore,ful jim je ql če ne govoriš sam o trgovinah,pa frizturcah pa teh zadevah,ampak pač tut poveš kej na njihovo temo pa tko...fantje majo res pogosto temo na sex, ampak zto še ni treba govort ti cele romane o tem, nič pa nebo narobe če se boš tut sama kej pozabavala na to temo Razz ...3. bodi nekej posebnga,ubistvu bodi TI,...če boš stalno posnemala znane osebnosti,frendice ipd. potlej jih neboš kej dost zanimala (pa sej verjetn to že veš,oz. nisi taka)...

no ja zaenkrat je to to :Ppišm še če se kej spomnm:P
dana • Od: 5.12.2008 • Prispevkov: 13
Re: Kaj nardit, da te majo fantje radi? 12.12.2008 9:30
ja jst sm tud priljublnena tko pr fantih kot pri punca.al pa morda pr fantih mal več..no ma jst ti svetujem da bodi to kar, si imej svoj stil, ne važi se preveč, ne ogovarjaj tistih ki veš da so jim ušeč, pa kdaj se dobte pa se zafrkavajte....pa tko.. Very Happy če se še kej spomnem pišem...aide fsmejte čaaw
piikaa • Od: 12.12.2008 • Prispevkov: 1
Re: Kaj nardit, da te majo fantje radi? 12.12.2008 21:45
heii.js sm nova tuki Embarassed pa da se uklopm mau u temo amm... pač js se s tipi dost bl štekam ko z puncami. pač nwm.kr rada gledam fuzbal oz. fuzbalerje če sm bl iskrena Twisted Evil začnemo kšno temo o tem. pa tut ni nč narobe če kdaj kšno tipično žensko besedo prbiješ.hehee. se usaj mau nasmejite Laughing
monja • Od: 10.11.2008 • Prispevkov: 82
Re: Kaj nardit, da te majo fantje radi? 17.12.2008 17:22

jas sn pri fantih prava zvezda ... sicer ne pustim da me nekaj šlatajo p kaj še jas vem kaj vse ... ampak dovolim da me komentirajo. dosti-krat mi rečejo da sem sexi bomba ali pa prava raketa ... takrat malo cinično pogledam ... jas pa ti ne svetujem vmešavanja v pogovore. če jih zuni srečaš pa ti navržejo ali pa posvetijo kakšno besedo začni govorit z njimi ... če gre jim pomagaj pri kakšni nalogci jim svetuj bodi kar si itd.

lp

monja
mikana • Od: 5.10.2008 • Prispevkov: 98
Re: Kaj nardit, da te majo fantje radi? 17.12.2008 22:17
okej vidm da ste tuki vse dost tku priljubljene..
jst nesm ma okej...
mah kaj mal se pogovarji sz njmi, sam ne nekih cijnc omenjt...
pa tu kr je rekla že večina bod to kar si
KateySixx • Od: 12.7.2010 • Prispevkov: 100
Re: Kaj nardit, da te majo fantje radi? 15.7.2010 18:02
ja jst sm tut kr dost prlublena no. sam nemislm se vn metat ampak tko, se razumem z njimi. Very Happy
mogoč zato ker tut jst rada gledam fuzbal, m ni lih ušeč Justin Bibr ( Razz ) , jim velikrat svetujem tut kej glede punc in se nasploh znam u 'njihov klub' uklučt. družba dela svoje (;

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.