kko ga dat na čevelj• jagodka007
• Od: 18.12.2011
kko ga dat na čevelj
10.8.2013 2:44
kko tipo povedat na lep način da je konec ?
mama žž kr velik skupne preteklosti in oba sma se spremenila ni več isto kot je blo in jz res nevem kk naj mo to povem • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
Re: kko ga dat na čevelj
10.8.2013 10:38
povej mu tko, kot si povedala nam Da sta se spremenila in da ni več isto in da je nesmiselno vztrajat. posedi ga nekam v park, mu lepo razloži, če je pameten in dobr potem je to mogu že sam opazit in bo razumel razn če se pol odločita, da bosta še vztrajala in skušala popravit glede kok časa sta bla skup. vso srečo • jagodka007
13.8.2013 5:20
u bistvo prvič sma bla skupi pred dvema letoma vedno je blo tko da sma bla mesec al pa dva skupi pol sma se odtujila pa pol čes kakšna dva mesec narazn pa spet isto u glavnem vrtelo se je u krogih biu je moja prva ljubezen in nikol mu nič nism mogla zamerit kr sm ga mela preveč rada in zdej full mi je težko kr vem da negre več tak jz ne čutim več tiste zaljubljenosti v njega no u glavnem dala sm ga na ignor če prav on hoče pojasnilo kaj se je zgodl da sm ga kr naenbrt pootisnla stran nevem kaj naj mo rečem prizadela sm ga že z tišino ko mu neodpisujem preveč ampak nemorm neznam nevem enostavno zmrznalo mi nevem kko se naj popovogrim z njim kr je še vedno on titsti k sm ga učas mela najrajš in neznam prikinit stikov z njim • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
13.8.2013 19:10
good god, man.....://
naredi mi eno uslugo...meni, sebi in njemu in vsem parom na tem svetu - ne ignoriraj ga...sama si vidla, da z ignoriranjem še bolj raniš sebe in njega. Problem je ravno v tem: kr se nisi pogovrila z njim. Izpovej se mu. Mogoče se vajina ljubezen le lahka varne posluši...tako je z vsemi pari. Čez nekaj mesecev zveze se pač ljubimca navadita eden na drugega, učas se začneta že jemati samoumevno, zato je potrebno zakon in zvezo malo začiniti z lepimi presenečenji itd. To se je dogahalo iz meseca v mesec z vama Pogovori se kar se da hitro, ne zavlačuj, kr bo čas samo poslabšal stvari • brooklyn
• Od: 9.8.2013
18.8.2013 22:22
jagodka007 pravi:kko tipo povedat na lep način da je konec ?
mama žž kr velik skupne preteklosti in oba sma se spremenila ni več isto kot je blo in jz res nevem kk naj mo to povem Lep pozdrav! Povabi ga v park ali na pijačo, in mu to obrazloži. Povej mu, kar misliš, vendar nikar NE načrtuj kaj mu boš rekla, naj pride to spontano Največja napaka, ki jo delamo ljudje, je ta da načrtujemo vnaprej! • jagodka007
18.8.2013 23:44
nos aj zadevo sem speljala do konca ciicr na mal grd način ampak useno sma zdej končala pa hvala za nasvete |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.