težave z navezovanjem stikov :s

tepih • Od: 23.6.2013 • Prispevkov: 2
težave z navezovanjem stikov :s 5.8.2013 23:55
haj:)
no, moj problem je da se težko pogovarjam z ljudmi.. Probavam biti sproščena v družbi pa vse, vendar me je vedno strah kaj si bodo ljudje mislili o meni in tako dalje. Zdaj ko so pa počitnice pa še je huje saj se skoraj z nikomer ne družim. zato bi rada pridobila prijatelje, ali pa se vsaj z nekom pogovarjala po fbju, vendar nevem kako naj začnem pogovor in me je strah da bo pogovor dolgočasen in brezvezen. In sedaj grem v 1. letnik in bi rada že malo navezala stike z bodočimi sošolci vendar nimam pojma kako :s
Pa še to, ko je bil še pouk, sem se družila z prijatelji in sem bila boljše volje, bolj zabavna in šaljiva, sedaj sem pa bolj osamljena in sem skoz slabe volje in brez energije, sploh mi ni za nič. Želim biti nazaj takšna kot sem bila.

Vem da se smešno sliši vendar me zanima kako je z vami, kako se vi pogovarjate in kaj naj naredim da se nebom več tako počutilam, želim pa biti tudi bolj samozavestna...
Hvala že vnaprej Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.