problemi iz pirsom :(

pika97 • Od: 5.4.2013 • Prispevkov: 10
problemi iz pirsom :( 23.7.2013 18:01
hej hoj no jest mam pac en problem glede mojga pirsa pc mam ga ze tko ene 5 let in se mi je zaceu pred ksnim letom zlo gnojit . uhan mam po ksn mesc notr potem pa me zacne uho kr srbeti pa zlo boli ko odstranim uhan je use bolje ..k mam luknico pa zgleda kt d bi mela mehurck zravn kaj to pomen .?? . pa me zanima c se je komu to zgodil pa kaj ste nardil

[link] tkole k je ta rozn uhan ga mam ...

hvala za odgovore Smile)

Nazadnje urejal/a pika97 27.7.2013 14:53; skupaj popravljeno 3 krat
krenatam • Od: 27.5.2010 • Prispevkov: 8
Re: problemi iz pirsom :( 25.7.2013 21:23
js sm tudi imela pirs na hrustancu, in se mi je po 2 letih začeu tudi gnojit. pol sm si en čas nonstop z alkoholom to razkuževala..čez čas sm pa obupala in ga dala vn. tko da če te ful peče oz boli si ga raje vn dej:)
anchycka • Od: 25.5.2009 • Prispevkov: 190
Re: problemi iz pirsom :( 9.8.2013 16:20
hej... prva opcija je ta, da si pač postala alergična na uhan, ker določene okoliščine lahko privedejo do tega, da se ti imunski sistem oslabi ali pa se pač začne premočno odzivat in se ti je pač začel gnojit. lahko pa si si preprosto s čim okužla.
BornToBeFree • Od: 3.3.2012 • Prispevkov: 26
Re: problemi iz pirsom :( 10.8.2013 17:11
hej Smile jst mam tud u hrustancu par uhanou in mogoče bi blo bolš, če ne bi mela kič ampak bi si kupla kkšn uhan ka je iz kirurškega jekla al pa na ta prencip.mogoče tvoje telo ne sprejema kiča. ki je malo dražji, kot te uhani, ampak mogoče ti bo pomagal. lahko ga recimo naročiš na crazy factory recimo.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.