fant..problem

erkica • Od: 2.9.2010 • Prispevkov: 195
fant..problem 22.7.2013 11:33
okej..fant ki sem ga že dolgo opazovala dela v slaščičarni v katero redno zahaja..zdj bi se mu pa nekak približala Smile..sam ne vem kak k je sramežljiv Very Happy..pa res ne vem kaj bi nardila..
smrekarjumiha • Od: 5.7.2013 • Prispevkov: 20
Re: fant..problem 22.7.2013 12:10
Ženska si Smile Ve imate svoje čare tako da... nevem mogoče se "ponesreči" zaleti vanj ko dela, mu potem se opravičišš, začneš pogovor ? Gledaš da bo sam, in prideš takrat, se začneš pogovoarjat ? Nevem kakšna je situacija tam in kako obiskano je tako da ti prav veliko nemorm pomagat, lahko pa poveš Wink
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: fant..problem 22.7.2013 16:05
Strinjam se z MIhatom Wink uporabi čare...
lahka ga tud vprašaš za mnenje kake sladice. Naj ti on kaj priporoča.... vsakič ko se odločiš privoščiti kakšno malenkost, pojdi tja in naj ti predlaga, priporoča, potem pohvali, če ti je bla všeč. lahka tudi kolegicam predlagaš, da se skupaj odpravite na poslastico Wink
erkica • Od: 2.9.2010 • Prispevkov: 195
Re: fant..problem 22.7.2013 16:20
am..ja Hvala..bom probala..Smile..sam mam nek občutek da če bom začela govorit z njim me bo meu za neko čudno..ker sva se tudi letos med šolskim letom tko 2x na tedn pelala skup na avtobusu..pa sem ga doskrat opazovala zdej pa ne vem če je to vidu al ne...za zaletet oz. Rukent v njega pa nwm k tm okol nosi ne bi blo najbol fajn če bi se zalettela al bi kej prevrgla al bi se mi pa avtpmacko umaknil ker je le zaposlen tam in more skrbet za to da majo gosti prednost al nekak tk..
smrekarjumiha • Od: 5.7.2013 • Prispevkov: 20
Re: fant..problem 23.7.2013 7:15
Malenkost, probat ni greh Smile
Leej odmisni to. Če mu boš čudna ti bo dal to vedet. Vsaj jaz bi, ker če mi punca ni kul enostavn ne šljivim 5%. Lej imej kanček samozavesti, dobre volje pa bo. Wink Če ne pa prej enega rukni za pogum :p Zgolj šala ^^ Hočem ti samo povedat, da dlje kot se ubadaš s tem kaj bi, slabše bo. Samo reci si "Nič, moram ga ogovorit, dobit" in greš lej. Če se pa ne obnese je pa na voljo še ogromno drugih Wink PA veliko sreče Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.