Gimnazija Franceta Prešerna

UnicornCat • Od: 5.7.2013 • Prispevkov: 2
Gimnazija Franceta Prešerna 5.7.2013 22:36
Živjo (:

Torej jeseni grem na to gimnazijo in me zanima če je tukaj še kdo, ki gre tja? Po možnosti smer ekonomska gimnazija (: Kateri 2. tuj jezik imate?

Za tiste, ki pa jo obiskujete: Kakšni so kaj učitelji na njej? Kakšen je folk?
A je španščina težka?
Have a nice day Wink
Supernatural_iloveyou • Od: 3.3.2011 • Prispevkov: 80
Re: Gimnazija Franceta Prešerna 8.7.2013 8:10
??ivjo (:

Torej jeseni grem na to gimnazijo in me zanima če je tukaj ??e kdo, ki gre tja? Po mo??nosti smer ekonomska gimnazija (: Kateri 2. tuj jezik imate?

Za tiste, ki pa jo obiskujete: Kak??ni so kaj učitelji na njej? Kak??en je folk?
A je ??pan??čina te??ka?
Have a nice day Wink

hei:) no jst sm ze tm 3.leto tut smer gimnazija...ja prfoksi k prfoksi..eni tečni, drugi pa uredu, je tut udvisn kerga dubiš za mato, slovo, anglo, gefo, zgodlo...tuki je par prfoksov, za bajlo in kemo maš 2..ena je za bajlo k je zlo uredu pa bajla je pr njej čiz izi, kema je stroga ampak te dobr nauči, da zlo take lahke teste...no folk: večina čefurjev, hipsterjev pa par rockerjev in metalcev..sj je dost uredu folk sam je pa porazno s tipi na tej šoli, kle ni glih velik izbire, razn če bojo kkšnii na nou pršli je pa še čist udvisn. nimam španščine ampak pravjo pa da je zlo izi jezik, da je dost kul prfoksa in če ti angla glih ne gre jo boš lah zbrala za maturo
če še kej rabš vedt kr praši Smile
smrduh • Od: 7.7.2013 • Prispevkov: 8
Re: Gimnazija Franceta Prešerna 8.7.2013 8:57
no js sm tut ze 3 let na teli šoli...

zj nevem a se ta žeska **** al.....?

-večina prfoksou je zlo uredu če primerajm z drugimi šolami kjer imam prijatelje in sem zeloooo veseu glede prfoksou,če ti nis **** karaktr tut oni niso du tebe.

-kema ni stroga pr njej je cirkus nč te ne nauči ampak imaš 100% 2 ker prepisujete med kontrolno

-večina čefurjeeevv? jes prihajam iz kraja kjer so sami čefurji in na naši šoli nism vidu niti 1nga čefurja,newem kva ta ženska nad mano govori?

če te pa še kj zanima pa praši
Re: Gimnazija Franceta Prešerna 9.7.2013 18:30
zdj nwm a si ti to uzeu kot žalitev, ampak jst nubenga ne žalm ampak sam resnico sm puvedala...kko da ni nubenga čefurja?? so, nasplošno so na vsaki šoli upraš kogarkoli recmo ud sušolcev alpa iz kkšnga druzga razreda, upraš pa boš vidu da ti bjo udguvuril da so čefurji na tej šoli. pa nimam **** karakterja, čist tko...am drgač pr kemi ne morš prepisvat, pr ns so eni ampak jih je takoj dubla in jim šut zapisala...zto tut nuben ne plonka..je pa tut udvisn kok si pameten za kemo, tut to morš gledat. ni usak talentiran za vse predmete...
me pa zanima a si na gimnaziji al na tehniku??
Re: Gimnazija Franceta Prešerna 10.7.2013 11:56
sj te pikce niso žaliteu,eno navadno besedo napišem pa mi jo skrije haha Very Happy

ja sj je sam splošni oddelek pa ekonomska gimnazija,o kakšnem tehniku ti sanjas ? Very Happy
Re: Gimnazija Franceta Prešerna 10.7.2013 12:44
ja no sj splošni oddelek ali tehnik (ekonomski tehnik), pa gimnazija
UnicornCat • Od: 5.7.2013 • Prispevkov: 2
Re: Gimnazija Franceta Prešerna 10.7.2013 13:59
Hvala vama za odgovore Very Happy a bi mi lahko posala katera od vaju kontakt na zs, ker bi mi blo res lažje, če bi 2. septembra poznala nekoga pa tud če ni 1. letnik (:
Aja pa še to: kakšne so kaj učiteljice za zgodovino?
Re: Gimnazija Franceta Prešerna 10.7.2013 14:39
supernatural na kero šolo hodiš?
mislim da nimava iste šole u glavi?
gimnazija franceta prešerna kranj?
Re: Gimnazija Franceta Prešerna 10.7.2013 15:41
ja očitn res ne, jst sm v ljubljani

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.