kaj najprej opazite na nasprotnem spolu1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | >>• miisa
• Od: 1.7.2009
kaj najprej opazite na nasprotnem spolu
1.7.2009 15:56
punce, kaj najprej opazite na fantu? ... mogoče njegove oči, postavo ali ustice...?
tudi za fante, kaj vas najbolj privlači na punci? ... jaz osebno najprej opazim njegove lase. zelo so mi ušeč čupce ali pa dolgi lase <3 če ga pa poznam že več časa, pol pa me tudi njegov karakter. sedaj pa se izpišite, kaj vas najbol privlači. • xxellaxx
• Od: 26.12.2008
Re: kaj najprej opazite na nasprotnem spolu
1.7.2009 18:57
meni so nekak najbol blizu okice pa lasi pol pa takoj zatem pogledam na ustnice pa rit • 005
• Od: 17.5.2009
1.7.2009 19:18
Jes prvo opazim celotn obraz...zatem oči, čupa [ DaŁjšii Łasjee.<3 ], ustncee, ...potem opaziim celoTno postavo...potem pa se pozanimam kirega karakterja je pa ka ga v lajfu predvsem zanima & s čim se ukvarja.. • fLomaster
1.7.2009 21:34
js pa najprej opazm višino pa postavo. pol pa obraz pa čupo. čiizt tazadnje pa najbl pomembno pa karakter. no. zgledat mora prbližn tku: mau daljši lajse..[pač že veste kko mislm...rasta.xD], pa ustnce ne smejo bit čizt tanke, pa tut preueč polne ne..ampk liih nekej umes. karakter: mora bit pošten pa iskren. [okej, sj se usi kej zlažemo. sam ne preueč, pa prehudo.], pa mora met smisel za humor, al pa usaj d ga razume pa, da ni zamerljiv. pa mora bit zvest. pa ob pravem cajtu mora bit resen, ob 'drugem' pravem cajtu pa mora bit vesel pa mora se zabavat pa to. pa mora met rad ples [tut č ne zna plesat.xD] pa ne sme bit kkšn mamin sinčk, sam jo pa mora met rad. okj, zdj sm se pa čiizt razpisala. usaka čast č bo to kdo prebrou. xD • leila
• Od: 18.1.2009
1.7.2009 23:13
heii. huda tema =P
ewo.. js pa najprj opazm oči (najraj mam čis tmne al p modre) potemm zobke, k morjo bit beli seveda xD.. pol čupca (kratka mal irokezce.. ja ja.. čefurski stil) pol pa body, k more bit mal nabildan ane xD.. in pol seveda pr spoznavanju pa karakter pa tko.. ane.. no to bo to.. HF** <3 • Ch0c0laTe
• Od: 30.6.2009
2.7.2009 0:25
olaa js pa najprej postauco opazim..mora bit visooook okoli 185cm al vec pol pa tkoj obraz..ponavadi padam na tmne laske..in tut js mam rada da ima kratke pa na irokezoo karakter pa itak je zlo pomemben..kr tut ce je tip perfekten in ima karakter u k.. nima kej iskat okol men..ampak obratno pa tut ne ..tk da more bit nekako 50/50..mogoce pa videz mal prevladuje..kr pr teh letih itak ne iscemo partneraja za ceu lajf..(moje mnenje)..drugace po karaketju more bit prijazen..more fful pokazat da me me rad ampak more imet svoje meje(da ni copata) mora znat rect tudi ne..pa tko sej stekaste • dorotejaaaa
• Od: 27.6.2009
7.7.2009 16:06
oh, učke.;D
drgač mi izgled ni neki full važn, kr mi je karakter najbol pomembn. tip mora bit ZANIMIU nauznotr. čeprou se ne branim dobre postave • Pupika
• Od: 6.7.2009
7.7.2009 16:15
Pač zagledam lase -če ma blond do ramen je to vlk+
pa oči ,oči,oči popolna kombinacija- blond čupca+modre oči♥ Citat: • Nikea
• Od: 2.7.2009
8.7.2009 10:58
Js najprej vidm postavco.
Men je to ToTaLno HOT. res. No pol pa pač...očke pa nasmešek Ja sam če ga pa poznaš pa je pomemben tut karakter... Pa tip [po mojem] te more znat u smeh spraut. Lasje so mi pa zadne cajte ušeč blj daljši... • Nikea
• Od: 2.7.2009
8.7.2009 11:00
Nikea pravi:Js najprej vidm postavco.
Men je to ToTaLno HOT. res. No pol pa pač...očke pa nasmešek Ja sam če ga pa poznaš pa je pomemben tut karakter... Pa tip [po mojem] te more znat u smeh spraut. Lasje so mi pa zadne cajte ušeč blj daljši... Aija pa pozabla sm... ROMANTIČEN Js full padam na to men je tko ušeč kak sprehod po plaži pa kak sončni zahod pa večerja ob svečkah pa take fore • Tweaker
• Od: 14.6.2009
9.7.2009 23:28
obraz , ušeč so mi velke učke • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
10.7.2009 12:29
Jas tudi najprej postavo.. ker mi je bolj všeč da je višje postave. uh. pa rit seveda.
pol obraz.. vse skup(oke, ustnice, NOS --> da nima nekega tak na ven).. pol rokeee. <3 roke so meni tak sexy.×d ..da ma take dooolge prste. oujea.. pa čupa tudi valda. • pokerface
• Od: 29.3.2009
10.7.2009 14:51
Js pa prvo opazim postavco...more bit mal večji...
pol takoj za tem obraz (modre okce) pol pa čupo-->popolna kombinacija--->modre oke p temno rjavi laski <3 pa še ne pozabmo karakter--->smiseu za humor • disketa
• Od: 26.7.2009
27.7.2009 16:54
uff.. čupa, čupa, čupa.. zaželeni bol temni lasje, al pa totalno blond, po možnosti ričuli (am.. kodrčki za tiste ki niste lih s primorske xP).. oh <3 pa poraščenost je tudi ena sexy stvar.. še posebej sexy mi je če je vedno rahlo neobrit glede postave.. nek ful visok niti ne.. ker sem majhna ful majhen pa tudi ne.. ker to pri fantu izpade bolj čudno kot pri punci pa vampa ne sme met.. čene neki pretirano nabildani mi tudi niso všeč.. neki mišic pa vseeno ne škodi karakter.. pošten, iskren, zabaven, more bit tak, da se z njim lahko brez zadržkov pogovarjaš o vsem, spontan, preprost, pa ne sme met tistih butastih klišejev v glavi (v stilu 'punca more bit perfektna s košarico c in super ritjo, brez celulita in ni varjante da bi pri britju po nesreči spustila kakšno dlakico').. fuj, tega res ne maram aja pa šminkerji mi totalno obrnejo želodec :X • maLLLa
• Od: 12.7.2009
27.7.2009 20:55
riiT. učke. čupa.
• anchycka
• Od: 25.5.2009
27.7.2009 21:56
XXLspelc pravi:js pa najprej opazm višino pa postavo.
pol pa obraz pa čupo. čiizt tazadnje pa najbl pomembno pa karakter. no. zgledat mora prbližn tku: mau daljši lajse..[pač že veste kko mislm...rasta.xD], pa ustnce ne smejo bit čizt tanke, pa tut preueč polne ne..ampk liih nekej umes. karakter: mora bit pošten pa iskren. [okej, sj se usi kej zlažemo. sam ne preueč, pa prehudo.], pa mora met smisel za humor, al pa usaj d ga razume pa, da ni zamerljiv. pa mora bit zvest. pa ob pravem cajtu mora bit resen, ob 'drugem' pravem cajtu pa mora bit vesel pa mora se zabavat pa to. pa mora met rad ples [tut č ne zna plesat.xD] pa ne sme bit kkšn mamin sinčk, sam jo pa mora met rad. okj, zdj sm se pa čiizt razpisala. usaka čast č bo to kdo prebrou. xD js sm prebrala wse:-D pametno si powedala xD • anchycka
27.7.2009 22:05
men je pa zadne cajte ql čupca na irokezo,barva glih ni tko ful wažna,če je simpatičn...mora met lep nasmeh,pa čim manj rumene zobe:-)prewč welkih ne maram,ni mi pa tut ql če je prewč suh,lahk ma mal mišic me pa tut ne mot če ma mjčkn trebuha če mi je ostalo kul,ne d je zdj debeu mpk tko pač:-Dnajprj pa opazm obraz pač pa čupo pa učke pa pol postavo ga prečekiram...to je to xD
• fLomaster
27.7.2009 22:11
anchycka pravi:men je pa zadne cajte ql čupca na irokezo,barva glih ni tko ful wažna,če je simpatičn...mora met lep nasmeh,pa čim manj rumene zobe:-)prewč welkih ne maram,ni mi pa tut ql če je prewč suh,lahk ma mal mišic me pa tut ne mot če ma mjčkn trebuha če mi je ostalo kul,ne d je zdj debeu mpk tko pač:-Dnajprj pa opazm obraz pač pa čupo pa učke pa pol postavo ga prečekiram...to je to xD
no,usaka čast d si use prbrala. am.ja,sj rokeza je tut okej.sj js sm zdj u enga k nos irokezo. sam bi biu pa lepši č bi meu dalše lase in sm mu to tut povedlaa. pa lpo d se strinjaš z mano. • anchycka
27.7.2009 22:38
ja to bi js lohka referat napisala o tem,k mi je čist hudo se ment o tipih uhh xD
• norckk
• Od: 27.7.2009
27.7.2009 23:51
men se p zdi d je videz pomembn sam tkrt k ga opazš. pač ti more stopt v oči. pol p k ti je itq ušeč in si z njim to sploh nima več take vloge ker si tko in tko zaslepen z lubeznijo. ukvarjaš se sam še s karakterjem.
• Zigmaster
28.7.2009 0:01
XXLspelc pravi:js pa najprej opazm višino pa postavo.
pol pa obraz pa čupo. čiizt tazadnje pa najbl pomembno pa karakter. no. zgledat mora prbližn tku: mau daljši lajse..[pač že veste kko mislm...rasta.xD], pa ustnce ne smejo bit čizt tanke, pa tut preueč polne ne..ampk liih nekej umes. karakter: mora bit pošten pa iskren. [okej, sj se usi kej zlažemo. sam ne preueč, pa prehudo.], pa mora met smisel za humor, al pa usaj d ga razume pa, da ni zamerljiv. pa mora bit zvest. pa ob pravem cajtu mora bit resen, ob 'drugem' pravem cajtu pa mora bit vesel pa mora se zabavat pa to. pa mora met rad ples [tut č ne zna plesat.xD] pa ne sme bit kkšn mamin sinčk, sam jo pa mora met rad. okj, zdj sm se pa čiizt razpisala. usaka čast č bo to kdo prebrou. xD Če pa tazga dubiš pa kapo dol • PeterHak
28.7.2009 0:02
Hehe ql teme... Ja men na punci najpri v oči padejo njeni lasje, morjo bit dovgi pa ravni =) pol koj zatem pa oči pa ustnce seveda Pol kar se tiče postave more bit pa suha an hehe Ja no.. pa rit pa joške morjo tut bit!! xDD • aSiKle
• Od: 28.7.2009
28.7.2009 0:15
Po tem kar vidm tukej, sklepam, da ne bom mel nikol punce v lajfu sm bil 2x zaljubljen. Obakrat sm se zaljubu v ton in način govorjena. To me je najprej pritegnilo. Bil sm zalublen v momentu • DemonInYourHead
• Od: 22.7.2009
28.7.2009 12:05
Čupa,čupa in še 1x čupa.<3333
Čim daljši lasje,bolše je. potem nevem...perfektna kombinacija mi je dolga črna čupa,sinje modre oči. glede postave...ne ravno presuh pa ne predebeu. mora pa biti usaj pol glave višji od mene. karakter:prijazen,zabaven,ko je treba resen. +če pije pa Laško pa še en vlki plus.;P mmmm<3 |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.